|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחח , תודה רבה אנטון ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל הצ'יטינג היה בשביל הסרט כולם עובדים נכון ועם משקלים שמתאימים להם. הסרטון הוא מזכרת בשבילי אני מתגייס ביום שני הקרוב. לכל אלה שאמרו שחיפים או דברים בסגנון- קצת פירגון לא היה הורג פה אף אחד. בפורום יש הרבה אנשים שמגיע להם כל הכבוד על התגובות שלהם אבל הם מעטים. כל השאר מזלזלים כאילו הם מינימום רוני קולמן וזה מעצבן.. אני בחיים לא קראתי לאף אחד שחיף גם אם הוא עמד על 1% שומן ונראה כמו ניצול שואה. יש דרך להגיד דברים אבל התרגלתי לתגובות פה..אין הרבה למה לצפות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הסרטון לא נועד להראות תרמה שלנו אלה זה סרטון כמתנת פרידה לחבר שהולך לצבא אנחנו לא משתמשים בציטים כמו שחלק אמרו פה אנחנו מורידים משקלים ועובדים נקי ולאט וזה הכי חשוב.
בסרטון הזה לא ניסינו לעבוד נקי אנטואר נראה לי שהיה היחידי פה עם תגובות נורמאליות ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() קודם כל לצאת מהסרט.
כל המשקלים שהרמתם שם זה פאונדים. אל תתחילו להיתווכח שזה קילו כי זה פשוט לא! פשוט שחכו להשים אצלכם במכון את המדבקה של "הקילו" ליד הפאונד.. 130=60 קילו. איך אני כל כל בטוח בעצמי ? יש לי בדיוק את אותו המכשיר במכון שבו עשיתם חתירה בישיבה. ואני עושה חתירה עם 180 פאונד,ולא רשום ליד זה קילו,אין מצב שאני עושה חתירה 180 קילו פשוט,אותו דבר לגבכם. אתם בכלל לא קרובים ל100 קילו אז תצאו מהסרט שלכם.. טסט יצאת קטן מאוד,ממה שאתה נראה. השאר צריכים עוד מסה. היה אחד שיש עליו קצת מסה חביבה זה שעשה פרפר בהתחלה של הסרט. אני לא יכול לתת דעה כי בתמונות יצאתם בהרבה יותר טוב משם שגם טסט לא יצא ממש גדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אתה יותר ממוזמן לבוא לחדר כושר אצלנו ולראות שהמשקלים זה בקילו.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אין לי מה לבוא לחדר כושר שלכם. אתה יודע מה יש לי רעיון בשבילך! תקח מוט ישר ותנסה לעשות בנט עובר באותו המשקל שאתה עושה בחתירה בישיבה. אם הצלחת רק פעם אחת לעשות 130 קילו בנט עובר, אני חותך תזיין בשידור חי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי עזוב אני לא רוצה להתווכח על משהו סתמי !! תחשוב מה שבא לך אנחנו יודעים מה אנחנו שווים בהצלחה לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה תראה את אותו המכשיר+פלטות עליו מלמעלה. זה פאונד 1000 אחוז,תמשיך להיתכווח עד מחר שזה קילו אבל זה פשוט לא! אם היתה מנסה לעשות חתירה בישיבה אם 130 קילו היית פשוט נדבק למכונה. אמרתי לך תנסה לקחת מוט ישר להשים 130 קילו ולהרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני עושה בנט אובר עם 125 קילו.. וחתירה פולי תחתון זה יותר קל... עריכה* ופלוס מסור 60 קילו כל יד..
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מתוך הבנה אני אחסוך במילים על הצ'יטינג שנועד רק לצורך הסירטון.
סטס ממך ציפיתי האמת ליותר,לא יודע,אולי זה הסירטון אבל היד של יורה נראת הכי מסיבית מבין כולם שם. ומי זה הבחור עם השיער המחומצן? בכל מקרה אחלה סירטון תמשיכו להפציץ חברה'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך הגב עומרי שקל 100 הוא הוריד 20 קילו בערך תוך שלושה חודשים ומקפיד על תזונה נכונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
שמע , בסרטון יצאתי קטן ברמות אפילו כולם יכולים להצדיק את זה.. ואני לא חושב שיד 44 נראת קטנה.. אבל בכל זאת בסרטון היד יצאה קטנה וגם אני..
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
כל פעם אתה מנסה לשכנע אותונו כמה אתה גדול הבנו את זה!!
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מנסה לשכנע , אני מנסה להוכיח להם כי הם לא מאמינים שאנשים כמונו יכולים להגיע למשקלים כאלה , למשל קולמן הפחדן הוא אומר שזה לא יתכן שאני עושה חתירה עם 130 .. הוא אומר שזה פאונד ולא קילו ואז בלה בלה .. וזה מעצבן ...שאנשים לא מאמינים..
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() איזה סרט? יורה וסטס (את השאר אני לא ממש מכיר) אנשים חזקים ואין מה להתווכח על זה! לסטס בכלל הייתי מציע לנסות את מזלו בפאוורליפטינג.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לסטס יש גנטיקה מטורפת ! יהיה נחמד לראות אותו עוד כמה שנים על הבמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני חושב שהביקורות באמת מוגזמות
סטס נראה מעולה (כבר אמרתי מה אני חושב על הפוטנציאל של הילד הזה ) ואני מבין שהוא היה אחרי יום עבודה ארוך ומתיש ,אז אני לא אשפוט לפי הסרטון הזה האנשים בסרטון נראים לא רע בכלל יחסית לאנשים בגילם ,בהחלט יש עם מה לעבוד ,הביקורת היחידה שלי לפחות, הייתה על הטכניקה.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |