|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל אני חושב שזה יכל ללכת בינו לבין עמית על המקום הראשון ואף אחד לא יכל להיתווכח עם התוצאה בסופו של יום לעמית יש פורפורציות יותר טובות נכון לעכשיו ולמישל יש מסה שלעמית אין ,וכנראה גם לא תהיה לו בעתיד הקרוב . זה יכל להיות מישל במקום הראשון ועמית במקום השני או להפך וכולם היו הולכים הביתה מרוצים אבל העובדה שמישל דורג מתחת למתחרה שאין עומד איתו באותה רמה היא מעוררת בחילה מבין את מישל ולמה הוא היתרגז ,רבעק ,להפסיד למישהו שאתה פחות טוב ממנו ,זה לא נעים אבל זה חלק מהספורט הזה ,אבל להפסיד למישהו שפחות טוב ממך זה מרתיח ומבזה.
![]() |
![]() |
#42 | |
מושעה
כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector
|
![]() ציטוט:
שאלתי היא : האם דבריך הם רק דברים? או שאתה מתכון לעשות משהו בנידון ולתבוע את זכותם של אותם ספורטאים המתחרים באיגוד IFBB ישראל...? כולנו יכולים לפתוח דיון ולהביע את צערנו ואת משאלותינו אח... אך האם יעשה משהו בנידון ולא רק נשמע סיפורי צער? כונתי היא, אם יש בידך הכוח-פעל... למען הספורט שלנו, כי אפשר לדבר עד מחר. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מושעה
|
![]() אלי האנה הזה יוצא כל פעם יותר טמבל
מתבטא כמו ילד בן 5,בושה פשוט מה הוא משווה בכלל את nabba בעולם לifbb עוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל ראשי
|
![]() עם כל הכבוד למר אלי אנה ולהישגיו הנכבדים בענף ההתבטאויות שלו רק מקלקלות ומוציאות לפיתוח גוף שם רע. כל מה שהוא אומר נכון, נכון שהארגון השני ביזיוני, נכון שההערות שנכתבו עליו בפורום שלנו ע"י כמה חברים שוליים לא מקובלות ופוגעות אבל יש דרך וצורה להגיד כל דבר. בתור מנהל בקהילה הזאת שמחק את רוב ההודעות שנרשמו עליו לא פעם ולא פעמיים לא מצא חן בעיני שהוא מכליל את כל הפורום בהתבטאויות הגסות והלא אינטיליגנטיות שלו.
הוא טוען שהוא יעשה תחרות מפוארת וכל הכבוד לו על זה. אבל קודם שיבין שיחסי ציבור וקידום הענף בקרב צעירים יותר חשוב. זה הקהל שיגיע לתחרויות ויגדל להתחרות ולפתח מודעות לתחום. אני מקווה שאלי יקרא את מה שכתבתי וישנה קצת את הגישה התוקפנית שלו. במקום להשקיע כל כך הרבה אנרגיה במאמר שבו הוא משמיץ את כל העולם הוא יכל לספר קצת חוויות מהענף וטיפים לחבר'ה הצעירים... יוגי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
אין אדם מפורסם שאני מכיר שלא מקבל גם ביקורת רעה בעיתונים, פורומים וכדומה, עד הביקורת הדבילית והמגעילה ביותר. כולם חוטפים, זה הוא מחיר הפירסום. אך עדיין לא זכור לי על אישיות שהתייחסה לביקורת בצורה כלכך ירודה המלווה בשימוש בשפה וקללות של ילדים בני 12. אז עם כל הכבוד לאלי, לצידקתו ולדברים שהוא עשה ועושה (ויש כבוד), הצורת התבטאות שלו בהשתלכות במר פריג' מזכירה לי את ההתבטאות הקודמת שכבר רציתי לשכוח.
![]() |
![]() |
#46 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26423&page=2 |
|
![]() |