ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-07, 22:36   #41
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
אל תצפו מאיש להתנהג כפי שרציתם ממנו שינהג עקב מעמדו או הישגיו , ולדעתי התנהגותו של כזה או אחר לא מעלה או מורידה מערכו .

הייחודיות של אלי , שהוא ישיר , אמיתי וכנה , בלי פוזות , בלי דאווינים , ישר ולעיניין , אם יש לו "בטן מלאה" על מישהו אז הוא יגיד את דעתו ויש לו את הבמה והלגיטימצייה לעשות כן .

למה לצפות מאדם שנפגע כל כך הרבה פעמים מי משהו אחר לנהוג בממלכתיות רק בגלל תפקידו .
אלי הוציא את האמת לאור , והגיע הזמן שאנשים שמוערבים בספורט ידעו גם הם את האמת .

לתחרות של יום שבת אפשר לכנות "מישל טורני , והילדים הקטנים של מישל " . ללא ספק מישל היה צריך ללכת הבייתה עם הגביע של המקום הראשון . לדעתי ולתקוותי אני מאוד מקווה שמישל יעבור לאיגוד של אלי שם ינהגו בו בכבוד הראוי שמגיע לו באמת לדעתי נכון להיום מישל הוא היחידי שיכול לעמוד בכבוד מול אלון צוקרמן .
אני כולי תקווה שבקרוב מאוד אכתוב עליו כרטיס ביקור .
אני מאוד אוהב את מישל ,באדיבילדר ,ובעיקר כבן אדם (אחד האנשים המצחיקים והשרוטים שהכרתי )
אבל אני חושב שזה יכל ללכת בינו לבין עמית על המקום הראשון ואף אחד לא יכל להיתווכח עם התוצאה
בסופו של יום לעמית יש פורפורציות יותר טובות נכון לעכשיו
ולמישל יש מסה שלעמית אין ,וכנראה גם לא תהיה לו בעתיד הקרוב .
זה יכל להיות מישל במקום הראשון ועמית במקום השני או להפך וכולם היו הולכים הביתה מרוצים
אבל העובדה שמישל דורג מתחת למתחרה שאין עומד איתו באותה רמה היא מעוררת בחילה

מבין את מישל ולמה הוא היתרגז ,רבעק ,להפסיד למישהו שאתה פחות טוב ממנו ,זה לא נעים אבל זה חלק מהספורט הזה ,אבל להפסיד למישהו שפחות טוב ממך זה מרתיח ומבזה.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-07, 22:49   #42
tuberosity
מושעה

כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector

ציטוט:
אין הרבה אנשים כמו אלי שלנו בעולם בטח לא בארץ .

איזה כנות , איזה אומץ כל הכבוד אח יקר כל הכבוד . בשם כל חובבי פיתוח הגוף בארץ אני מוריד בפנייך את הכובע והרבה יותר מזה .

מי שקרא את הכתבה שלי בסיקור הסמינר של איגוד Nabba יכול להבין את כונותיי , סוף סוף קם מושיע בישראל לספורט פיתוח הגוף בארץ . אלי האנה היקר תודה רבה על הכל מראש .

לצערי הייתי נוכח אתמול במצעד הביזיון והבושה .
נגרם צער רב על שיפוט לקווי בחסר לדעתי ולדעת רבים מהנוכחים בקהל מישל טורני היה צריך לנצח ובגדול . אני חס וחלילה לא רוצה לגרוע דבר מכבודם של עמית ספיר התותח ויוסי כהן המדהים כבודם במקומם מונח ויש הרבה כבוד לי אליהם ,

מדוע תותח כמו עמית ספיר נאלץ עדיין לעמוד על במה של תחרות אזורית לאחר שהוא מייצג את מדינת ישראל לא פעם ולא פעמיים בתחרויות עולם מדוע ????????? משהוא בבקשה יכול לתת לי תשובה על כך ?

מדוע לא עושים "סלקצייה " ? אך יתכן שעל במה קטנה שלא מצליחה להכיל עשרה מתחרים עולים ספורטאי מדהים כמו יוסי כהן ששוקל 95 ק"ג ושגיא גרשגורן ששוקל 72 ק"ג מדוע ריבונו של עולם למה ???????. (חלילה שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מזלזל בשגיא כלל להיפך ) .

באיזה שנה אנו חיים ? האם העולם עמד מלכת האם קפא כאן הזמן במדינת ישראל בספורט פיתוח הגוף ?
הייתי חי שנתיים בפלורידה וכאשר סיפרתי על הביזיון שמתרחש כאן שם לא האמינו לי . זה פשוט הזוי .
למה צריך להיכנס לשירותים ציבוריים של בריכה ולראות בגדים של ספורטאים זרוקים על הריצפה למה ? זה כבוד ? זה הערכה לספורטאי ? אחרי הדיאטה הקשה שהוא עבר ?

לדעתי ולדעת רבים אחרים אין צורך לעשות דבר נגד אשר וחבורתו הוא הורס את הכל במו ידיו לאט ובטוח .
למה שפניתי אליו בנימוס בבקשה לשאול על דודי ששון הוא זרק אותי לאלף עזאזל ? למה ? הוא לא מכיר אותי לא עשיתי לו דבר רע .אשר הוא האויב הכי גדול של עצמו . אנו צריכים לצאת בעצומה כתובה וחתומה ולשלוח מכתב רשום לאיגוד Weider העולמי יש לי את הכתובת שידעו אחת ולתמיד מה הולך כאן ריבונו של עולם . מי שהכי סובל זה אנחנו המעריצים את הספורט ועוד יותר הספורטאים שמתחרים בו שלאט לאט באופן עיקבי עוזבים את האיגוד של אשר .

למה דברים כאלו צריכים לקרות ?

חשוב מאוד שאני מביע כאן את דעתי האישית בלבד ואני לא מייצג שום גוף כזה או אחר .

אני מדבר מתוך תסכול עצב וזעם לראות במשך שנים את תחרות מר ישראל בתוך אולם כדור סל מהייציע מרחוק כמו מסכן למה ?
אין בכונתי להוסיף לך מילה אחת מכיון שעקרונית היני מסכים עם הכתוב.
שאלתי היא : האם דבריך הם רק דברים? או שאתה מתכון לעשות משהו בנידון ולתבוע את זכותם של אותם ספורטאים המתחרים באיגוד IFBB ישראל...?
כולנו יכולים לפתוח דיון ולהביע את צערנו ואת משאלותינו אח... אך האם יעשה משהו בנידון ולא רק נשמע סיפורי צער?
כונתי היא, אם יש בידך הכוח-פעל... למען הספורט שלנו, כי אפשר לדבר עד מחר.
tuberosity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-07, 22:57   #43
d-undertaker
מושעה

אלי האנה הזה יוצא כל פעם יותר טמבל
מתבטא כמו ילד בן 5,בושה פשוט
מה הוא משווה בכלל את nabba בעולם לifbb עוד
d-undertaker מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-07, 23:10   #44
Yoggie
מנהל ראשי

עם כל הכבוד למר אלי אנה ולהישגיו הנכבדים בענף ההתבטאויות שלו רק מקלקלות ומוציאות לפיתוח גוף שם רע. כל מה שהוא אומר נכון, נכון שהארגון השני ביזיוני, נכון שההערות שנכתבו עליו בפורום שלנו ע"י כמה חברים שוליים לא מקובלות ופוגעות אבל יש דרך וצורה להגיד כל דבר. בתור מנהל בקהילה הזאת שמחק את רוב ההודעות שנרשמו עליו לא פעם ולא פעמיים לא מצא חן בעיני שהוא מכליל את כל הפורום בהתבטאויות הגסות והלא אינטיליגנטיות שלו.
הוא טוען שהוא יעשה תחרות מפוארת וכל הכבוד לו על זה. אבל קודם שיבין שיחסי ציבור וקידום הענף בקרב צעירים יותר חשוב. זה הקהל שיגיע לתחרויות ויגדל להתחרות ולפתח מודעות לתחום.
אני מקווה שאלי יקרא את מה שכתבתי וישנה קצת את הגישה התוקפנית שלו. במקום להשקיע כל כך הרבה אנרגיה במאמר שבו הוא משמיץ את כל העולם הוא יכל לספר קצת חוויות מהענף וטיפים לחבר'ה הצעירים...

יוגי.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-07, 15:47   #45
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

ציטוט:
אל תצפו מאיש להתנהג כפי שרציתם ממנו שינהג עקב מעמדו או הישגיו , ולדעתי התנהגותו של כזה או אחר לא מעלה או מורידה מערכו .

הייחודיות של אלי , שהוא ישיר , אמיתי וכנה , בלי פוזות , בלי דאווינים , ישר ולעיניין , אם יש לו "בטן מלאה" על מישהו אז הוא יגיד את דעתו ויש לו את הבמה והלגיטימצייה לעשות כן .

למה לצפות מאדם שנפגע כל כך הרבה פעמים מי משהו אחר לנהוג בממלכתיות רק בגלל תפקידו .
אלי הוציא את האמת לאור , והגיע הזמן שאנשים שמוערבים בספורט ידעו גם הם את האמת .

לתחרות של יום שבת אפשר לכנות "מישל טורני , והילדים הקטנים של מישל " . ללא ספק מישל היה צריך ללכת הבייתה עם הגביע של המקום הראשון . לדעתי ולתקוותי אני מאוד מקווה שמישל יעבור לאיגוד של אלי שם ינהגו בו בכבוד הראוי שמגיע לו באמת לדעתי נכון להיום מישל הוא היחידי שיכול לעמוד בכבוד מול אלון צוקרמן .
אני כולי תקווה שבקרוב מאוד אכתוב עליו כרטיס ביקור .
אני בדיעה של יוגי. אולי לעיתים הציבור צריך בן אדם שידבר תאכלס ולא יברבר מסביב, אבל עדיין צריך לשמור על רמה כלשהי, הבחור נמצא בתפקיד ותואר אשר מהווה דוגמא לצעירים ובראש הפיתוח גוף בארץ. אם היה מישהו מעליו בעסק הזה הוא היה ננזף ואולי אפילו היה מפטר אותו. אני בעבודה שלי מדבר בנימוס ללקוחות גם אם הם מקללים אותי, אני יכול "לתקוף" אותם חזרה אך לא ברמה אישית וירודה אחרת יפטרו אותי או אולי עדיין אעבוד אך אכשל בתפקידי. אני מתפלא על אלי לא רק בגלל מעמדו אלא גם בהיותו מבוגר המתבטא בצורה כזו באופן פומבי, אני הרבה יותר צעיר ממנו ולא מתבטא בצורה כזאת בשום צורה למרות שאין לי מעמד וגם כאשר אני לא נמצא במחויבות כלשהי כמו בעבודה. ההודעה שלו למר פריג' הייתה אפילו ברמה יותר גבוהה ממה שהוא כתב על הפורום של ישראלבודי.
אין אדם מפורסם שאני מכיר שלא מקבל גם ביקורת רעה בעיתונים, פורומים וכדומה, עד הביקורת הדבילית והמגעילה ביותר. כולם חוטפים, זה הוא מחיר הפירסום.
אך עדיין לא זכור לי על אישיות שהתייחסה לביקורת בצורה כלכך ירודה המלווה בשימוש בשפה וקללות של ילדים בני 12.

אז עם כל הכבוד לאלי, לצידקתו ולדברים שהוא עשה ועושה (ויש כבוד), הצורת התבטאות שלו בהשתלכות במר פריג' מזכירה לי את ההתבטאות הקודמת שכבר רציתי לשכוח.

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-07, 20:43   #46
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tuberosity
אין בכונתי להוסיף לך מילה אחת מכיון שעקרונית היני מסכים עם הכתוב.
שאלתי היא : האם דבריך הם רק דברים? או שאתה מתכון לעשות משהו בנידון ולתבוע את זכותם של אותם ספורטאים המתחרים באיגוד IFBB ישראל...?
כולנו יכולים לפתוח דיון ולהביע את צערנו ואת משאלותינו אח... אך האם יעשה משהו בנידון ולא רק נשמע סיפורי צער?
כונתי היא, אם יש בידך הכוח-פעל... למען הספורט שלנו, כי אפשר לדבר עד מחר.
לבד אין כוח אך יחד אפשר לפעול ולעשות הרבה יש לך רעיונות אני אשמח לקרוא , לא צריך לחכות שמישהו אחר יעשה את כל העבודה תקרא את זה ותרשום לאחר מכאן את תגובתך כאן
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26423&page=2
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה