|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שבוע בערך
הייתי עייף וחלש ולא הצלחתי לסיים כמעט שום סט בלי כשל בחזרה הרביעית \= |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אמנם לא אימון הכי קשה שהיה לי, אבל היום היה לי אימון חזה + כתפיים + טרייספס חזק במיוחד. התאמנתי פעם אחת בשבועיים וחצי האחרונים (בעקבות פציעה קטנה בגב), והיה טוב לחזור היום לאימון חזק עם מקס
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() היה אימון hst אחד שעשיתי 15 חזרות וכמעט מתתי.. אני זוכר מרוב עייפות שכבתי על מיטה ונרדמתי תוך שניה
אני בן אדם זקן שעושה 6 חזרות ונח חצי שעה(תשאלו את אבירןXD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לפני כמה זמן...היה חםםםם והזעתי כמו מניאק בחימוןם אפילו..והמזגן היתקלקל בחדר כושר (ברוך השם הם תיקנו אותו והוסיפו עוד 2..=]!) הייתי באמצע תרגיל לחיצת כתפיים בישביה כנגד משקולות בודדות...באמצע הסט הרגשתי גם את הכאב של הסט+חם+מזיע= מושקלת נופלת לי על הרגל....כן..לא נעים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם חם/קר וגשום זה באסה.. אבל אם נעים והכל טוב אז זה סבבה ...אין תור...אין כלום..פשוט אתה ורק אתה...מתי שנוח לך ואיך שנוח לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי העבודה אם אני מתאמן האימונים הכי קשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() כעת הזמן שלי מאוד מתוקצב לאימון ולכן אני מנצל כל שנייה ושנייה .באימון של שעה אני דוחס המון כל שריר זוכה לחמש תרגילים ולכל תרגיל בין ארבע לשלוש סטים זמן מנוחה קצר ביותר . מנסה לשלב מקסימום סופר סטים . אני לא באתי כאן לרשום משקלים גבוהים כי זה לא הקטע שלי אלה לנסות להעביר לכם עד כמה אינטנסיבי האימון שלי לדוגמא השבוע היה לי ממש רע לכן היום בשעה וחמש דקות הספקתי :
1. יד קידמית 2. יד אחורית 3. רגל עליונה 4. רגל תחתונה 5. רגל אחרוית רק תתארו לעצמכם כמה זמן נחתי כמעט בכלל לא וכל זה בשישים וחמש דקות אימון נטו . נחמד לא ? אני יודע שזוהי חלוקה מוטעת אך לא הספקתי כלל לאמן אותם השבוע . ![]()
![]() |
#49 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() היה אימון אחד שבאתי עם מה זה אנרגיה.
העלתי משקלים בכל התרגילים, 6 חזרות, יצאתי מרוקן, מפומפם ומרוצה!
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מי זאת הבחורילה??? שילוב של בחורה וגורילה???
![]() |