ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-07-07, 04:36   #1
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
ברירת מחדל ניסו לפרוץ לי את הרכב

קצת לפני 4:00 אבא שלי התעורר, אני ישבתי טחנתי קוטג' עם ביצים - אז סתם הלכנו עמדנו במרפסת שמשקיפה בדיוק לחניה (שכונת בניינים, חנייה מאוד גדולה) ..

בדיוק כשנכנסו חזרה לתוך הבית!!! נכנסנו לחדר שלי וסתם דיברנו, אחרי 10 שניות גג!!!! פתאום שמענו אזעקה מהחנייה, אבא שלי אמר כזה "זה הרכב שלנו", אז יצאנו למרפסת לבדוק אם זה הרכב שלנו, ובדיוק יש עץ מזדיין שמסתיר את הרכב, אז לפי הווינקרים קלטנו שזה הרכב שלנו, ישר אבא שלי תפס ת'מפתח וירד למטה, אני המשכתי כמה שניות להסתכל למטה ואז ירדתי למטה עם בוקסר וקוטג' ביד..

קיצר קלטנו 150 מטר ממנו בחניה עוד רכב שנפרץ אולי דקה לפני שלנו. בדיוק קלטנו פיאט לבנה עושה רוורס בטירוף משתגעת בורחת מהצומת ליד החנייה

קיצר שברו לנו ת'חלון ליד הנהג פתחו את התא שם פיזרו את המסמכים, אבל לא היה להם יותר מ-5 שניות לעשות משהו, גם כי אנחנו יצאנו למרפסת והם כנראה קלטו, וגם כי וואלה אזעקה צווחנית באמצע שכונה איפה השכל של המטומטמים האלה?

הקיצר איזה מזל שלא דפקו את הרדיו ואת הסאב בופרים ומחשב נייד מאחורה. עד שהמשטרה המעאפנה הזאת הגיעו הבנזונה נראה לי כבר נסע לחו"ל

כוס אמא שלו בקיצר שישארו כמו גברים אם לא היינו מפרקים את הבני זונות האלו לחתיכות

עכשיו מזל שזה רכב של אבא שלי מהעבודה ככה שנזק כספי אין פה. בתוך הרכב יש ציוד יקר באמת מזל שהמושתנים האלה לא הספיקו לדפוק כלום!

שיבואו הזבלים ינסו לדפוק עוד הפעם משהו
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט