|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו אתקוף את הפוסט המוגן של הרוק של אנטון ואת את הפוסט הקודם שלו נ.ב ארבל תענה אחי וקבל דוגמא לזמר רוק מסריח אביב גפן המעפן זמר רוק חסר כשרון,מטומטם,מפגר ומסומם שיגיע לקרסוליים של עופר לוי במוסיקה שידבר ועופר לוי מוכשר לא רק במוסיקה מזרחית כל הדור הקודם אהב את השירים של עופר לוי כמעט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתכל איזה קוללללללללללללל יש לו לבן אדם מה שיוצא לו מהגרון זה אומנות מדהים! בניגוד לזמרים אחרים שמוסיפים אפקטים http://www.youtube.com/watch?v=C9cl9oUqQEI והקליפ השני גם עצבני! http://www.youtube.com/watch?v=RWzIj...elated&search= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הוא גרם לי להזיל דמעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
הושעה
|
![]() ארבל, אתה שומע גם פרוגרסיב רוק?
![]() |
#47 |
מנהל מקצועי
|
![]() גלעד,גם אני לא אוהב את אביב גפן,למעשה,אני שונא אותו!
אין כמו RAMMSTEIN! elvis presly BEACH BOYS וכמובן,מוצרט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כן אחי
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() בבר בן ביטון אמזלג - מה עשית לי ילדה,הרסת לי תחיים וכל המפקירים והשוטרים עשו את חיי מרים
(:
![]() |
#51 |
משתמש ותיק
|
![]() את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב
והדמעות זולגות אינן עוצרות הכאב הזה הולך ובא הכאב חודר לנשמה בליבי סוערת מלחמה האמיני לי אהובה אוהב אותך עופר לוי המלך!!!
![]() |
#52 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
איזה קול כולי צמרמורות כל הגוף שלי רטטיםםםםם אחחחח עופר לוי המלך האחד והיחיד כל צליל שבוקע מהגרון הזה שווה זהב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() לא ממש אוהב מזרחית אבל יש כמה שירים שאני זוכר שאהבתי.
אחים בדם - אבי גואטה ואיציק כהן וכמה של עופר לוי, באמת אחד הקולות המיוחדים.
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושהוא חזר בתשובה הוא בא אצלנו פה לאיזה בית כנסת וראיתי אותו,וואלה עפו לאנשים הכיפות מהשירים שלו. בקיצור הוא מספר אחד
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() איך שכחתם את תמיר גל המלךךךךךךךךךךךךךךך!! שביל האושר איזה שיר עצום יאלה
![]() |
#58 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() בחתימה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() קצת שירים מפעם מושיק עפיה-גשם טיפטף הדיסק המלא
http://upload-il.com/file/39455/mosh...rachi.rar.html
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() שיר רשע של אלי יהודה
אלוקים עזור נא לי ________________________________ בלילה כשבכית רציתי שנאוהב אבל את לא רצית סובבת לי את הגב ניסיתי להבין מה את מסתירה אבל את לא אמרת אפילו לא מילה ליפעמים באהבה עושים גם טעויות פתחינה את ליבך ולא תבכי עוד בלילות אלוקים עזור נא לי אמור לי מה קרה איך אישה אוהבת הופכת לזרה איך לילה כה יפה הופך להיות שחור מה שביננו לא שווה את ליבי ישבור מלטף ענייך לוחש לך על בירכי מנשק שפתייך לוחש לך את שלי אבל את מתחמקת אומרת שאלך פתאום שותקת עצוב כל כך ליבך ליפעמים באהבה עושים גם טעויות פתחינה את ליבך ולא תבכי עוד בלילות אלוקים עזור נא לי אמור לי מה קרה איך אישה אוהבת הופכת לזרה איך לילה כה יפה הופך להיות שחור מה שביננו לא שווה את ליבי ישבור |
![]() |
![]() |