|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד כשאני נכנס למכון אני רואה בכניסה הרבה תיקים אני אומר לעצמי - אל תדאג, לא יהיה מפוצץ בחדר הרציני, כי יותר מחצי מהתיקים האלה זה של עכברי אירובי - זה השם שהמצאתי להם. ואז אני נכנס ואני רואה שזה נכון! 80 אחוז מהמכון זה זקנים או דבילים ודבליות שעושים אירובי כאילו אין מחר, וכל החדר הענק של המשקולות כמעט ריק, רק בשבילי!!!!
אני אוהב את החיים. יש לי חבר שהוא פשוט חיית אדם, יותר גדול מרוב האנשים פה. עכשיו, הקטע הדפוק הוא שהבנאדם כן מבין פחות או יותר מה שהוא עושה, אבל מחוסר ברירה בגלל הצבא הוא מתאמן איזה פעמיים שלוש בשבוע, אימון של 3-4 שעות שבו הוא עובד על כל הגוף! וכל פעם שאני רואה אותו אני אומר לו אחי חבל תתחיל לעבוד כמו שצריך מסודר עם תפריט מסודר אתה יכול להגיע לרמה אחרת לגמרי! והוא פשוט לא מקשיב! איזה בזבוז זה. אם אני הייתי מקבל פוטנציאל כמו שלו, הייתי מקצוען באלוהים.
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שאחד הדברים שאני הכי אוהב זה לייבש את הדוד שהיה "מפתח גוף ליפני 100000000000 שנים" מול כל המישפחה מסביב לשולחן ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חחחחחחח יש כמה חזקים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() הוספתי עוד אחד, טרי מהיום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "פעם היית סוס רציני היום כל השרירים שלך נהפכו לשומן"
"אוכלים טונה אחרי אימון כי החלבון נספג ישירות לשריר סוגר את הקרעים מחזק את השריר מגדיל ומחטב אותו" כל פעם שחבקים שלי מדברים על פיצוח גוף אני נהנה לשמוע תשטויות שלהם ואני לא מתערב בזה כי לא משנה כמה אני מסביר להם הם עושים שטויות ואז זה יוצר סיבוך רציני אני:אסור להתאמן כל יום על אותה קבוצת שרירים. הם לאחר כמה שבועות:אסור להתאמן כל יום על אותה קבוצת שרירים אבל מותר להתאמן על בטן כל יום. ראיתם למה זה גורם. לקח לי חצי שנה להסביר לשני חברים שאבקות חלבון לא מנפחות אני אומר להם אם זה נכון גם טונה מנפחת הם עושים לי לא מה פתאום טונה זה חלבון אבל יש בו כל מיני דברים באבקתחל ון זה חלבון מרוכז בלי שאר הדברים שיש בטונה בגלל זה זה מנפח עד שאחד מהם קלט את מה שהסברתי לו עבר חצי שנה. השני בכלל לא מתאמן בחדר כושר וממשיך להטעות את החבר שהסברתי לו. עד מתי מיתוס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() איך מצב המיתוסים בישראל לעומת שאר העולם ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() הפוסט הזה כ"כ נכוןן....
אני מת על זה שמדברים שטויות!!
![]() |
#52 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יכול לפתח גוף להיות סוס על עד שיגלו שלקחת אבקת חלבון ואז תמיד יגידו "לקחת אבקת חלבון? זה לא בעיה גם אני יכול עם זה"
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מרתיח אותי אנשים שמתעקשים על כאלה שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
הושעה
|
![]() הכי מרתיח אותי זה כשברור לך שמאמן או מורה לספורט טועה במשהו, אבל כל מיני נובים אומרים לך - "אבל הוא עוסק בזה כל החיים ואתה לא".
![]() |
#55 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה עוד משגיע אותי ?? פעם התווכחתי עם משו על משו שבאמת מפגר ובסיסי שכל מתאמן אמור לדעת (סתם דוגמה ,תוכנית אימונים שלך ) אז מתווכחים ואני מסביר לו שעות שאני קורה מאמרים ואני מבין בעסק הזה .ובסוף מה הוא אומר לי ? אני מתאמן כבר יותר זמן ממך !! ( והוא לא, כי הוא עבר למכון שלנו והוא לא יודע כמה זמן אני מתאמן ) באותו דקה כמעט עשיתי עליו ערימת משקולות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() היית שם את המזלג של הפולי על המקסימום משקל, תולה אותו למשך דקה, ואז מושך ת'מזלג #@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() וואי החבר הטוב עם החידודים עצבני עליי בגלל האשכול :o
|
![]() |
![]() |