|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() מזה הוא נראה כמו שמשון הגיבור עם הצמא הזאת
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי זה השחיף הזה??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי מורעל מגיל 13 ורואים עליו תוצאות, זה גיל שבדרך כלל לא מפותחים מספיק הורמונלית כדי לראות תוצאות, תעלו תמונות מגיל 13, תסתכלו איך נראיתם- הוא לוקח אתכם, את רובכם.
בעוד 4-5 שנים כשהוא יהייה בגיל של רובנו הוא יהייה חיה אמיתית כי הוא מורעל ומשקיע ויצבור ידע ונסיון. אני מכאן מאחל לו בהצלחה וחושב שיש לו אחלה עתיד אם הוא יתמיד , ישקיע ויעשה את זה נכון. נ.ב. לא רק אני בדעה הזו, גם אליאב קרייסלר אם אני לא טועה או שמשתמש אחר.
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון הוא בן 14, דבר שני אפילו כשהייתי בן 12 הייתי יותר מפותח ממנו, אין לו כ-ל-ו-ם, יש לו גוף ממוצע של השחיף המצוי, אין לו בכלל כתפיים תראה איזה צר הוא, שלא נדבר על עובי בידיים...
![]() |
![]() |
#45 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() מה כולכם משחקים אותה כוס אמק ...!!
לא שאני מעריץ של מייקל לואיס אבל אתם כולכם מקנאים בו כולכם פה הייתם מתים לגנטיקה שלו !!!!!! תראו איזה ידיים יש לו בגודל של מתחרים פה בארץ יש לו יד 43 ככה חטובה בלי שומן בכלל ..וזה בכלל לא רחוק מהידיים של המתחרים פה בארץ!!!!! תפסיקו לזיין תמוח שהוא הומו ומשחק אותה סוס ..ובעולם "הרגיל" שבו אפחד לא יודע מה זה הבודיבילדינג הוא נחשב סוס רציני! הוא יותר גדול פה כמעט מכולם.(שלא לדבר על כמה כסף שהוא עושה בגלל המראה שלו) ועכשי ולמכוער ההוא בקליפ ..מה אכפת לכם מה!?!?!? אני לא מבין אם אתם חושבים שאתם יותר טובים אתם צריכים לשתוק! הוא ילד בן 13 וחצי ותיראו איזה היקף יד יש לו לפחות 31+ תראו איזה מסה יש לו לילד בגילו! 90 אחוז מגילו הם שחיפים עם יד 21. ותראו גם איזה משקלים הוא מרים יחסית לגיל שלו! זה שהוא מחזיק מעצמו והוא מכוער זה לא אמור ליהיות אכפת לכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך וורטקס, פשוט עזוב..
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לו מסה בגרוש, אני לא מבין מה אתה רוצה. ומה הקטע להרים כאלה משקלים כשאתה עושה רבע תנועה+צ'יט? וכן, הוא מכוער טילים.
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נראה שהוא נדבק במגיפת הספרטה ואת זה אני הסקתי בעכבות למה שצמח לו על האף..
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() דיייי סתכלו דקה 1:35 הוא שם פלטות של 4 פלטות של 2.5 במקות אחת של 5 בשביל שזה יראה הרבה...
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() דיייי סתכלו דקה 1:35 הוא שם פלטות של 4 פלטות של 2.5 במקות אחת של 5 בשביל שזה יראה הרבה...
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הומו מסכן!
מה הוא עם הקוקו הזה חושב הוא איזה צ'קי צ'אן סיני מניאק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול הוא כזה ייצור
אשכרה גדלו לו פנים על הפצעים
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() עומרי הזה מתגמד לידו הסוס הבא
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1532342 קבלו את הפריסת גב ב-0:58!
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח איזה חמוד..אאבל מה זה הוא מרמה עם הגב..!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() ציטוט:
אבל... This IS SPARTA!!!!!!!!11111 ספרטנים, לתקוף את ההוא ששם ללעג את אחד מאיתנו! סתם אחי, לא שמתי לב.
![]() |