|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() "Who lives longer? the man who takes heroin for two years and dies, or a man who lives on roast beef, water and potatoes 'till 95? One passes his 24 months in eternity. All the years of the beefeater are lived only in time" -Aldous Huxley |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() עישנתי פעם אבל זה התחיל לשעמם אותי
שותה רק בירה ווסקי אמריקאי
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לא נגעתי ולא אגע בחיים בנרגילה או סיגריה
שתיתי אולי פעמיים ככה ...ולא מתכוון לעשות את זה עוד זה סתם לא נותן כלום אפשר להנות גם בלי כל החרא הזה גם הורס תבריאות גם מסריח מגעיל וגם מנהג של התלהבות לפחות ככה זה מתחיל
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מעשן שותה מדי פעם לא משהו רציני .. רק בחתונות וארועים כאלה אני בד"כ יוצא שיכור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מעשן ולא שותה (לעיתים ממש ממש רחוקות כשיש סיבה חשובה לשתות אני שותה אבל ממש קצת).
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני ביכלל לא שותה שותה רק חצי כוסית במאמץץ וגם לא בטוח בימי ההולדת של ההורים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() שותה פעם בשבוע-שבועיים, מעשן רק נרגילה עם חברים, בים.
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() שותה כל סוף שבוע חובה ועכשיו בחופש גם אמצע השבוע... זה פשוט כיף ומי שיגיד אחרת לא מבין בשיט.
מעשן ואללה רק שאני שותה זה עוזר להוריד ת'חשק להקאה שאתה דופק שאט גדול מדי...
![]() |
#49 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() זה לא בהכרח מפריע לפעילות ספורטיבית, זה פשוט תלוי בכמות העישון ובסוג הפעילות הספורטיבית. בצבא למשל הייתי מעשן חצי קופסה ביום ובאיזה שהוא שלב הרגשתי שזה מפריע לי קצת בזמן ריצות. הייתי מתעורר כל בוקר עם ליחה כזאת מגעילה... תשמעו, לכל מי שאמר, "אני בחיים לא יעשן, לא מבין את המנהג המגעיל הזה...", אתם לא יכולים לדעת מה יקרה. כשהייתי בגיל שלכם אני הייתי הכי אנטי סיגריות שיש. ממש בקיצוניות שנאתי אנשים מעשנים בדיוק מהסיבות שאמרתם: פוזה, התלהבות וכו'. "אני בחיים לא יעשן". אבל קורים דברים שאין לכם תמיד שליטה עליהם. בכל מקרה, כדי שזה לא ישמע כאילו נתתי לכם לגיטימציה לעשן, אל תעשנו. *הורה מטיף* אה אגב, בתור מעשן אני עדיין שונא להיות בסביבה של מעשנים במיוחד במקום סגור. העישון הפאסיבי עדיין מסריח לי.
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() מעשן רק נרגילה אלכוהול לפעמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() כיום, לא ולא.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() הפסקתי לשתות אחרי ל"ג בעומר האחרון, בסיגריות לא נוגע כבר שנה וחצי +.
עישון הפסקתי בגלל שאני שונא את הריח, אני לא יכול לסבול את הריח שנדבק זה משגע אותי. שתייה הפסקתי בגלל הפיתוח גוף, אנשים ששותים יותר נוטים לאגור יותר שומן-אני במיוחד.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() :laugh:
![]() |
![]() |
#55 |
מושעה
|
![]() מתפקד לפעמים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעשן ושתייה זה לעיתים רחוקות ביותר(משהו כמו פעמיים שלוש בשנה שיש באמת סיבה מוצדקת).
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעשן ולא שותה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() שותה פה ושם ועישון סגריות זה גועל נפש ונרגילה נגמלתי כי הייתי פותח איזה 3 פעמים ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו עוסקים בספורט נכון, אבל רובנו חובבים (עם הדגשה גדולה על חובבים) ואיך נהנה מהחיים בלי התענוגות?
של עישון, שתייה וכל הדברים ה"אסורים" בתחום הזה. אם היו מוציאים עכשיו איזה מחקר על זה שמותר לזיין פעם בשבועיים לכל היותר כי אם מזיינים בתדירות גבוה קצב הגדילה של השרירים מאט, אתם לא תזיינו?
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() לא שותה לא מעשן ולא משחק סנוקר =]
|
![]() |
![]() |