|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אומר שזאת רק מלחמה פסיכולוגית לא יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() מקווה שהילדה לא ייתה שמנה,לפחות שיהיה בשר רזה...
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איזה שטויות אתם מדברים!!! יש ערבים טובים! להגיד שאין ערבים טובים זה עוול! באמת הפתעתם אותי, חשבתי שהאנשים פה מבינים עיניין.
יש אומנם הרבה מאוד ערבים חראות אבל יש המון ערבים טובים כשהם מתים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() Holly SHit !!!
מגעילל בעע |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יאאאאמיי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתם אומרים ככה?
עכשיו רציני קחו דוגמא את סוליקו ( הוא ערבי לא ? חח והוא בנאדם טוב ! ) וגם את זאתי שהייתה אתמול בכוכב נולד.. והנהגי מוניות שרות.. יש אנשים טובים.. ויש רעים.. פשוט יש יותר ערבים רעים בגלל שהם מושפעים מאחמניג'אד אמא שלו זונה דוגרי אם הייתי גר באיראן הייתי מחכה לאחמניג'אד עם רובה אוויר וצולף לו בביצה וזהו נגמרה הבעיה ! חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אהה סוליקו דרוזי? אז כוס אמא של הערבים ! !
חח סתם ![]() נגמר אבודים נמלטים וגיבורים (כאלו יחזור אבל עוד הרבה זמן) אז אם לאף אחד מה לראות תתחילו הפמליה, סידרה סוסה ![]() (בהתחלה חשבתי להתחיל הסופרנוס אבל זה פאקינג 6 עונות למי יש כוח חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() yonip
אתה מדבר שטויות, ודרוזים הם גם ערבים הם פשוט לא מוסלמים.. ולא צריך להיות בעיה אם ערבים. מוסלמים זה הבעיה. הרבה אנשים לא יודעים דברים פשוטים חושבים שערבי=מוסלמי אבל זה לא, יש ערבים נוצרים,דרוזים ועוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אנשים לא יודעים לעשות את ההפרדה בין מוסלמי לערבי, כי הם מתרגמים את זה ליהדות שבה הדת היא גם הלאום, אבל זה לא ככה באף דת אחרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה מקרה באירן שתפסו אחד עושה יחסי מין אם עיזה והכריחו אותו להיתחתן איתה היה על זה גם בחדשות אני לא יודע אם בקוראן מתירים אני רק יודע שזה באמת קרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
ואגב אוחרא ,אני חושב שהמלחמה הפסיכולוגית הזאת לא תסתיים,אלא אם אחד מהצדדים יוותר,ואני חושש שזה לא יקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הקוראן מאפשר סקס עם חיות בתנאי שאחרי שהערבי גומר הוא הורג את החייה כנראה המאנייק פרש את זה ככה. מוסלמים = יותר מ80% מאוכלוסיית אירופה בפחות מ 50 שנה בצפרת הם יעברו את ה50% בפחות מ 20 שנה
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על החיזוקים ליאו ועומרי טורבו
ולגונ'ס מאיפה לך לדעת שאני לא קורא או קראתי את הקוראן ? יש לך חברים ערבים מענין את ה**ין שלי בסופו של דבר נעיף אותם מהארץ גם אם תירצה ולא תירצה ולסיום שום מלחמה פסיכולגית פשוט עובדות וכל מה שרשמתי נכון בור אני ? לפי התגובה שלך אתה בור וטמבל לא שם עליך כלום לך אתה והחברים הערבים שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מנפנף אותי בציק חחחחחחחחח הרגתה אותי אני בטוח שאתה מאלה שעל 20 אחוז שומן בלי טיפת שריר ובטוחים שהם סוסים אני שומר על הפה שלי טוב מאוד גב1 מיקלדת מילה חדשה אה יא ילד במבה לך לחברים הערבים שלך תחגוג איתם תרמאדן ותגיד איטבח אל יאהוד לא באתה להיתעמת אבל ידעתה ליפנות אלי כמו שפונים אל אויב ואני מחזיר לך בואתו מטבע עין תחת עין הסברתה כמה כמו שאמרתה "כימאט" אתה בטוח אז תיבדוק שום ת"כימאט שלך כי הם לא נכונים מה שאמרתי זה נכון ואתה יכול ליבדוק את זה (אבל אל תהיה תמים ותישאל תחברים הערבים שלך שבטוח שיגדו זה ל אנכון מה פיתאום תיבדוק באינטרנת תחפש ציטוטים מהקוראן ותיראה בדיוק שכל מילה שאמרתי נכונה ) |
|
![]() |
![]() |