|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כבר הרבה זמן אני חושב את זה ועכשיו נתקלתי בזה שוב אז אפשר להגיד שמצאתי מה שיאמת את זה..
יש פה באתר "סוכנים" של ישראלבודי.. בטח גיל בעצמו או חבריו.. שפשוט עושים פרסומת סמויה למוצרים שלהם.. מצאתי פה משתמשים שהם פשוט על כל מוצר מביאים תגובות מעולות שזה פשוט לא הגיוני.. וחוץ מזה לא עושים כלום בפורום.. דוגמא אחת מיני רבות: נכנסתי לפוסט הזה: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=21385 התגובה האחרונה של lakerda משום מה יש לי הרגשה שזה מישהו מישראלבודי.. למה שמישהו ימליץ כ"כ בחום על קריאטין אקסטרים שזה חתיכת דבר לא משתלם.. ואומר באופן חד משמעי "תתחיל באקסטרים יהיו לך תוצאות מעולות" משום מה לא זכור לי שהמשתמשים בפורום מדברים ככה על קריאטין ובטח שלא על אקסטרים (היקר).. נכנסתי לחפש את כל ההודעות של המשתמש הזה ונחשו מה?: http://www.atraf-f.net/or/search.php?searchid=80027 אגב מנהלים אם אין לכם מה להסתיר אל תנעלו את הפוסט הזה.. ממש משה המרגל נהייתי חחח זאת דוגמא אחת מיני רבות-ישראלבודי עליתי עליכם תצטרכו להתאמץ קצת יותר בפירסום |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי תתבגר
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו גם אני שמתי לב למשהו מוזר!!! גם לכם יש את הבחור הענק הזה שמפרסם קריאטין בצד???? בדוק הוא שתול!
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
פרסומות סמויות לחנות הזאת ישראלבודי!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שתידע לך שרוב האנשים שבאים לרכוש את המוצרים שלהם מישראלבודי הגיעו דרך האינטרנט ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() באמת תתבגר.
אתה נישמע יותר מעפן ממשה המרגל חחח..
#8 |
Banned
|
![]() שתולים של ישראלבודי באתר?!חחחחחח אחי מצטער אבל זה הפוסט הכי מוזר שראיתי איי פעם!
צוות ישראלבודי שקיים פה באתר לא צריך לסים "שתולים" שיעשו לו טובות ויגידו כמה שהמוצרים טובים,אם מישהו ירצה מידע לגבי קריאטין או אבקת חלבון או כל תוסף אחר שקיים בחנות אני בטוח שאם הוא יפתח פוסט אנשים כמו גלt,שלומיק,יוגב או כל אחד אחר שעבד בחנות ואפילו גיל בעצמו ישמחו לתת לו מידע לגביי המוצר. בכל מקרה שבת שלום |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:laugh: עלק שתולים,הבנאדם ביקש המלצה לגבי קראטין,מה יוצא דופן פה שהוא אמר לו לקחת אקסטרים? עובדה ששלומי שאל אם הוא ניסה בעבר קראטין,כדי לדעת על מה להמליץ לו..
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משתמש שכל מה שהוא עושה בפורום זה לכתוב 20 הודעות בתזונה ותוספים תגובות פצצתיות על כל תוסף שקיים |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח איזה תגובות אתם קורעים אותי
נו תהיו רציניים.. תראו הבנאדם ההוא כל תגובה מתחיל להגיד זה מוצר פצצה זה מוצרמעולה זה מוצר פצצה.. בדוק הוא מהחברה.. אין מצב אחר |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו שתולים.... הכושי הזה בצד הוא גם אצל גיל?
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
[רגע, עכשיו כשנפתלי שחור, גם ה*** שלו גדל בהתאם? ![]()
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הזמן אתה מנסה בכוח לצאת חכם שב בפינה שלך בשקט. מי ישמע אתה בכלל ברמה של נפתלי שאתה צוחק עליו.
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א אתה צוחק על נפתלי מאיזו סיבה מר קטלר? אולי תעלה תמונות שלך ותעשה איתו השוואות? |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לכן אין פה ערך למשוואה ![]() |
|
![]() |