|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך לא חשבתי על יוטוב,אני יבדוק עכשיו תודה..
![]() |
![]() |
#42 |
מנהל ראשי
|
![]() איך אפשר להנות מלראות ב-youtube? אני מעדיף לא לראות.
האיכות ממש גרועה שם, מסך קטן גם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבתי אבל שאלה הקרבות מגע שיש בכלוב.. פעם היה באגו תוכנית כזו,אני לא זוכר את השם שלה. זה ניראה לי יותר כמו איגרוף..
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל ראשי
|
![]() התחילה עכשיו התוכנית ריאלטי של ה-ufc שהם לוקחים קבוצה של צעירים ואחד מהם בסוף עובר את מחנה האימונים ומקבל חוזה. זה בערוץ 34.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() אוקיי, זה הולך ככה.
ב- 1914 הגיע האלוף היפני מאסטר אסיי מאדה לברזיל. מאדה שהיה תלמידו של ג'יוגרו קאנו מייסד הג'ודו, היה בקיא מעבר לג'ודו גם במספר סגנונות ג'ו ג'יטסו ולמעשה אימץ את התפיסה של מורו שלפיה ביצוע קרבות באימונים זה חלק בלתי נפרד מהתפתחותו של הלוחם. מאדה יישם תפיסה זו שאפיינה את הג'ודו וחזר למקורות של הג'ו ג'יטסו תוך שילוב אלמנטים גם של אגרוף והאבקות בברזיל עמד מאדה בראש קהילה שהיגרה מיפן לברזיל ואחד האנשים שעזרו למאדה בביסוס הקהילה היפנית היה פוליטיקאי בשם גאסטו גרייסי. לאות תודה והערכה לימד מאדה את בנו של גאסטו, קרלוס גרייסי, ג'ו ג'יטסו קרלוס גרייסי לימד את שאר אחיו, אשר הבולט בהם היה אחיו הצעיר, הליו גרייסי ב- 1925 נפתח הדוג'ו הראשון בברזיל ע"י משפחת גרייסי וזו למעשה הייתה אבן הפינה להתפתחות הג'ו ג'יטסו הברזילאי הליו גרייסי שהיה אדם קטן ממדים, התקשה לבצע מהלכים מול אנשים גדולים וחזקים כיוון שהטכניקות שלמדו ממאדה הצריכו כוח. בכדי להתגבר על מכשול זה החל הליו לפתח את מה שלימים יקרא "גרייסי ג'ו ג'יטסו" (או ג'ו ג'יטסו ברזילאי). הליו התבסס על העקרונות שלמד ממאדה, אבל שיפר וליטש את הטכניקות כדי שיתאימו לו, במטרה לבצען ללא הסתמכות יתרה על כוח "VALE TUDO "סגנון זה צבר תאוצה בזירות לחימה שנקראו אין חוקים"). בטורנירים אלו שאורגנו ע"י קרלוס והליו גרייסי ושצברו תאוצה בכל ברזיל, באו לידי ביטוי כל האלמנטים של קרב כולל ומלא. אנשים מכל הסגנונות ושיטות הלחימה, הגיעו ליטול חלק באירועים אלו והשליטה במשך שנים של הגרייסים גם בטורנירים אלו וגם בתחרויות של ג'ו ג'יטסו, היתה מוחלטת. יש לציין שבאותה תקופה הליו גרייסי היה פעיל בצבא ברזיל ולימד שם את הכוחות הלוחמים "גרייסי ג'ו גי'טסו" שליטתם המוחלטת של קרלוס, הליו ובניהם בזירות הלחימה, הקנו למשפחת גרייסי הרבה כבוד בברזיל, אך התפנית הגדולה בעולם קרתה ב 1993 כאשר רויס גרייסי (בנו של הליו) הביס באירוע ראשון מסוגו בארה"ב של ULTIMATE FIGHTING CHAMPIONSHIP שנקרא VALE TUDO לוחם אחר לוחם וזכה בטורניר. האירוע הזה היה מאוד מתוקשר והגיעו אליו אלופים רבים כולל אלופי עולם לשעבר בקיקבוקסינג ואלוף עולם ב" סאבאט" שהפסיד לרויס גרייסי בגמר. האירוע הזה הוביל לאירועים נוספים כאלו גם בארה"ב וגם ביפן. כיום ישנם עשרות טורנירים כאלו בעולם (חלקם עם יותר חוקים, חלקם עם פחות) והשליטה של משפחת גרייסי ושל תלמידיהם ברורה. חשוב לציין שגם מתחרים משיטות אחרות הלכו ללמוד ולרכוש קצת ידע בעקרונות הג'ו ג'יטסו הברזילאי ששם עבודת הקרקע מאוד מפותחת, בכדי לשרוד ולהיות יעילים בזירות אלו. וזה המקור לMMA (אומנויות לחימה מעורבות, בתירגום חופשי). השורה התחתונה היא, שלאחר ניסיונות רבים, בקרבות זירה, סטרייקרים לא זוכים (להוציא את מירקו קרוקופ, וגם זה כי הוא למד קצת קרקע, "מספיק בשביל להסתדר"). לוחמת קרקע היא המפתח להצלחה, עם יכולת לסגור את הפער, נגד אנשים שבאים מאומנויות יד קשה וסטרייקרים למיניהם. ופה פדור נכנס, אליל. תריצו "Fedor", ביוטיוב. תבינו למה בפורום "אומנויות לחימה בזירה" אחד החוקים בפורום הוא שאסור לציין הפסד אפשרי של פדור. גבריאל.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() פדור הפסיד פעם אחת בגלל מכה שטוהרה בספק שגרמה לחתך אצלו והקרב הסתיים בtko
בכל מקרה הקרב של פדור וקרו קופ היה פשוט מצויין. קווין רנדלמן גם ניגב עם מירקו את הרצפה בקרב הראשון שלהם(חבל שבקרב השני הפסיד בדקה וקצת חח)..כנראה בפוקס נכנסה לו המכה אבל עדיין אני אוהב קרבות של רנדלמן הם לא משעממים הרבה מכות והפלות והוא בכלל חיה רעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אתמול ראיתי עם אחי.. היה את הקרב של אוון טנר התותח פירק את טרל.. מי שראה יודע על מה אני מדבר.
והיה פרומו לקרב האליפות של צ'אק לידל החיה נגד האלוף (שחכתי את שמו). והיה גם את הקרב של אורולובסקי הבלרוסי (כפי שהוזכר הוא מתמחה בסמבו) הוא לקח את האליפות, הוא ממש חזק הבחור הזה. וכמובן הוזכר כאן מירקו קרו קופ, השוטר הקרואטי, אחד החזקים בקרבות הללו, הוא מלך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מוכן לקבל דבר כזה בכלל. אכן קרב נהדר, פעם ראשונה שממש ראו פחד בעיניים של מירקו..... אבל אתה צריך להיות ממש טיפש, לעשות את מה שעשית לאח של פדור, ולחשוב שתצא מזה בחתיכה אחת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קרו קפ ניצח את סאפפ לפני מילניה
שמעתי שהוא קנה כלוב לאימונים וחוזר להתחרות בקרוב
![]() |
#51 |
מנהל ראשי
|
![]() קיצר מתחיל Ufc בערוץ 34 אם מישהו רוצה לראות.
מקווה שיהיה מעניין כמו אתמול.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
מנהל ראשי
|
![]() מישהו ראה אולי את התוכנית ריאליטי של ה-ufc?(עם הצעירים שמתחרים על חוזה) שמתם לב שהם מקיאים אחרי האימון ויש דלי של קיא במקום שהם מתאמנים?
שמתי לב שחלק גם הקיאו אחרי שטחנו אותם במסילה, לא הבנתי למה.. אני לא חושב שיש קשר בין הרמה של תשישות לבין הקאה, בחיים לא שמעתי שאנשים מקיאים אפילו שדוחפים אותם לביצועים מקסמיליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() בכללי זה הולך ככה-כשאתה נותן את מקסימום היכולת שלך זו תיהיה התוצאה-קיא,גם יכול להיות שהם אכלו הרבה בצמוד לאימון הריצה...
תוכנית ריאליטי באמת יפה עם בחורים שפיצים |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל למה שתקיא לא הבנתי את ההיגיון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() שים לב שכולם שם החזיקו את הצד הימיני לבטן...נכון ושים לב שהמאמנים שלהם עשו להם את התוכנית של העלייה של המהירות רק במטרה לראות כמה לב יש להם,והבחורים לקחו את זה לרמות אחרות לגמרי,להראות שהם הטובים ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() זה גם יכול להעיד על רמת כושר מסויימת,וגרמו למין שוק למערכות של הגוף..אולי זה עונה לך?
ד''א ראית את הקרב אתמול של הבחור השרירי על 82 קילו נגד איזה בחור שנראה דחליל לידו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני יודע על מי אתה מדבר אבל לא התכוונתי לריאליטי ,אלה לקרבות של המקצוענים שהיה בשעה 10 בלילה.................
|
![]() |
![]() |