ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-05-07, 12:02   #1
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלDaniel-Barak

ציטוט:
פורסם במקור על ידי narokiki
אבל מי אמר שבהכרח האירובי יערב רגליים?
משה יצא מנקודת הנחה שמדובר באירובי שמערב את הרגליים, ורוב סוגי האירובי הם כאלו.
ישן 12-05-07, 02:51   #2
sandrik
חבר פעיל

הסמל האישי שלsandrik

כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape

1. סאונה אחרי אימון, למה לא?! אבל צריך לאכל ישר אחרי האימון.

אבל פעם קרה בנאות מדבר לפני 6 שנים בערך שבחרו אחד עשה אימון ממש כבד בג'ים ואז הלך לסאונה יחשר אחרי האימון וקיבל איזה התקף לב...אני לא ממש זוכרת מה קרה. אשאל את אמא שלי.

2. ארובי נאי עושה אחרי האנארובי ,מומלץ.

3. שחיה מומלץ גם כארובי, אם קשה לך לעשות ארובי אתה יכל לעשות שחיה אחרי אימון, זה שורף הכי הרבהה קלוריות

sandrik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-07, 02:52   #3
sandrik
חבר פעיל

הסמל האישי שלsandrik

כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape

גם שמעתי שקפה אחרי אימון זה טוב להרפיה

sandrik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-07, 13:15   #4
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

לא הבנת את הבדיחה שלו דניאל, הוא חשב שהוא מצחיק..

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-07, 13:21   #5
narokiki
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
לא הבנת את הבדיחה שלו דניאל, הוא חשב שהוא מצחיק..
איזה בדיחה
אתה כל כך מתיימר להיות אינטלקטואל ומשכיל ואולי אתה באמת כזה אבל ההתנשאות והסנוביות בתגובות שלך הורסות הכול

מה אי אפשר לעשות TABATA INTERVALS עם תרגילים בסגנון מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה וחתירה כנגד משקל גוף? אם זה בדיחה בשבילך אז חוש ההומור שלך נהרס מרוב חרשנות.
ישן 12-05-07, 13:34   #6
m0she
מנהל מחלקת התזונה

ללא ספק, שכיבות סמיכה, מקבילים ומתח הם אירובי מעולה. מי מאיתנו לא עושה את התרגילים האלה חצי שעה ברצף?

אני לא מתיימר להיות אינטלקטואל, אני מתיימר לדייק. אתה יכול להעלב, זה לא ממש מפריע לי.

אגב, BiG_BuG - לקחתי לתשומת לבי

MosheG@israelbody.org
ישן 12-05-07, 13:41   #7
narokiki
חבר פעיל

זה שאתה לא עושה את זה ואולי עוד אנשים פה בפורום לא עושים, לא אומר שזה בלתי אפשרי
או שלא יכול להיחשב כאירובי. איפה הדיוק פה, אני לא מבין.
ישן 12-05-07, 13:44   #8
toxicity

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
זה שאתה לא עושה את זה ואולי עוד אנשים פה בפורום לא עושים, לא אומר שזה בלתי אפשרי
או שלא יכול להיחשב כאירובי. איפה הדיוק פה, אני לא מבין.
אחי דיי, אמרת שטות אל תצא יותר גרוע ממה שיצאת. נו באמת, שכיבות סמיכה מתח ומקבילים בשביל אירובי? כל המטרה באירובי היא לשמור על דופק גבוה ללא הפסקה, ואני באמת לא מכיר מישו כמו שמשה אמר שמסוגל לעשות את הדברים האלה במשך חצי שעה רצופה.
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-07, 14:03   #9
narokiki
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אחי דיי, אמרת שטות אל תצא יותר גרוע ממה שיצאת. נו באמת, שכיבות סמיכה מתח ומקבילים בשביל אירובי? כל המטרה באירובי היא לשמור על דופק גבוה ללא הפסקה, ואני באמת לא מכיר מישו כמו שמשה אמר שמסוגל לעשות את הדברים האלה במשך חצי שעה רצופה.
לא אמרתי שטות.
שים לב שמשה ערך את הודעתו האחרונה והספקתי לקרוא מה שהיה כתוב, ואני לא יענה לו כי באמת שלא באתי לריב פה. באתי להשכיל וללמוד כמה שיותר מן האנשים החכמים שיש פה.

וזה שאתה נעול על ישראלבודי..... לא נורא
וכשבאים לפה עם תוכנית אימונים FBW 3 פעמים בשבוע, אז אנשי הABCDEFG לא נופלים עליהם...
מה קרה, בגלל שלהם יש ציטוט חכם בחתימה ומספר הודעות חמש ספרתי עושה אותם יותר חכמים? כי לאט לאט מעכלים את זה שיש גישה חדשה לאימונים

אותו דבר פה, זה משהו חדש ואם הזמן יקבלו. תמיד יהיו תגליות ומאמרים חדשים (בעיקר בתחום הזה) שלאנשים יהיה קשה לקבל את זה

שים לב שברוב האשכולות שLEO פותח אנשים אומרים לו שהם לא מאמינים במה שהוא כותב. אנשים אוהבים שיגרה, לא רוצים משהו מהפכני וחדש, ומי שכן מאמין בחדש, נחשב מוזר.... משחר ההיסטוריה, תמיד אנשים שמצאו איזה תגלית היו נחשבים משוגעים ורק אחרי שהם היו מתים, היו מקבלים את הכבוד הראוי להם (לא בדקתי מקרה מקרה אבל בכללי זה ככה תמיד).

ובאמת שזה תגובה אחרונה שלי פה, חח זה ממכר
ישן 12-05-07, 14:08   #10
toxicity

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
לא אמרתי שטות.
שים לב שמשה ערך את הודעתו האחרונה והספקתי לקרוא מה שהיה כתוב, ואני לא יענה לו כי באמת שלא באתי לריב פה. באתי להשכיל וללמוד כמה שיותר מן האנשים החכמים שיש פה.

וזה שאתה נעול על ישראלבודי..... לא נורא
וכשבאים לפה עם תוכנית אימונים FBW 3 פעמים בשבוע, אז אנשי הABCDEFG לא נופלים עליהם...
מה קרה, בגלל שלהם יש ציטוט חכם בחתימה ומספר חמש ספרתי עושה אותם יותר חכמים? כי לאט לאט מעכלים את זה שיש גישה חדשה לאימונים

אותו דבר פה, זה משהו חדש ואם הזמן יקבלו. תמיד יהיו תגליות ומאמרים חדשים (בעיקר בתחום הזה) שלאנשים יהיה קשה לקבל את זה

שים לב שברוב האשכולות שLEO פותח אנשים אומרים לו שהם לא מאמינים במה שהוא כותב. אנשים אוהבים שיגרה, לא רוצים משהו מהפכני וחדש, ומי שכן מאמין בחדש, נחשב מוזר.... משחר ההיסטוריה, תמיד אנשים שמצאו איזה תגלית היו נחשבים משוגעים ורק אחרי שהם היו מתים, היו מקבלים את הכבוד הראוי להם (לא בדקתי מקרה מקרה אבל בכללי זה ככה תמיד).

ובאמת שזה תגובה אחרונה שלי פה, חח זה ממכר
אתה רואה אותי מתכוון למשו בישראלבודי בכלל? יגידו לך לשמור על 65-75 אחוז מהדופק במשך חצי שעה-45 דקות. זאת לא שיטה שהאנשים בפורום פה המציאו אתה יודע..
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-07, 14:47   #11
blinki
חבר פעיל

אם אני לא טועה בזמנו עמית ספיר אמר שבאירובי שלו הוא עושה בעיקר ספרינטים ותרגילים מורכבים כמו דד ליפט וסקוואט בrm נמוכים מאוד,אני ל יודע כמה זה נכון אבל כנראה יש בזה משהו
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-07, 13:48   #12
m0she
מנהל מחלקת התזונה

שריפת שומן היא שימוש בשומן לאנרגיה. ניוד שומן הוא הוצאת השומן מהמאגרים. בדיאטה, הרבה מהשומן שיוצא מהמאגרים גם חוזר אליהם - מנויד יותר שומן מאשר זה שנדרש להפקת אנרגיה בפועל.

MosheG@israelbody.org
ישן 12-05-07, 14:08   #13
m0she
מנהל מחלקת התזונה

אין בעיה, אני אגיד את זה שוב.
אתה מוזמן להעלות סרטון שלך מבצע תרגילי משקל גוף - מתח, שכיבות סמיכה, מקבילים וכו' במשך חצי שעה רצופה ולהראות מה הדופק שלך בשעון דופק.

זה שאתה מאוד מתרשם ממאמרים שכתובים באנגלית עם מילים "מפוצצות" כמו "אינטרוולים" זה עניינך. מבחינה פרקטית, האינטרוולים האלה אינם תחליף שווה לאימון אירובי.

אני לא מבין למה נראה לך שאני חושב שאני חכם או שאני חושב שהציטוט בחתימה שלי מעניק לי פרבילגיה כלשהיא. אני סה"כ קורא בספרים ומביא רפרנס למה שאני אומר, מה שהרבה מאוד אנשים לא טורחים לעשות.

אין לי בעיה עם תגליות חדשות - הרבה מאוד מיתוסים נופצו בפורום הזה, אני השתתפתי אישית בהרבה דיונים כאלה. אתה מוזמן להביא רפרנס אמין ואני אקבל את דעתך.

MosheG@israelbody.org
ישן 12-05-07, 15:12   #14
m0she
מנהל מחלקת התזונה

עזוב ספרינט - סקוואט ודדליפט בrm נמוכים מאוד בתור אירובי?
לא אמרתי שזה לא יעיל לניוד שומן, אמרתי שזה לא אירובי. מכל מקום, זה שורף הרבה פחות קלוריות ולכן סביר להניח שגם פחות ינייד שומן. יש טכניקות של אינטרוולים כמו גורילה קרדיו שמשלבות אינטרוולים עצימים עם מעט אירובי, זה ממש לא מה שתואר פה.
עמית ספיר, עם כל הכבוד לבחור ופועלו, הוא לא רפרנס. חוץ מזה שלא ראיתי אותו אומר את זה מעולם ואני די בטוח שהוא לא אמר את זה.

MosheG@israelbody.org
ישן 12-05-07, 19:34   #15
^סהר^אבוטבול^
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל ^סהר^אבוטבול^

א.אני לא אוהב סאונה תאמת
ב.אירובי כרגע אני לא עושה אבל כשאני עושה זה פעמיים בשבוע אחרי אימון 2 תרגילים 3 סטים כפול 15 חזרות
ג.גם סיבולת אני לא עובד כי זה מיותר לפי דעתי בעלייה במאסה אתה סתם שורף קלוריות כשבעליה במאסה אתה צריך אותם
^סהר^אבוטבול^ מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה