|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר
![]() |
#22 |
הושעה
|
![]() עכשיו סופית אפשר לקבוע שאסטטיקה היא פרט שולי ברוב התחרויות של היום. זה לא סתם מיתוס. גדול גדול, אבל זה מגעיל להסתכל על כזה חוסר אסטטיקה כמו בתמונות הנ"ל.
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אימפרזה,אכפת לך להוסיף אותי במסנג'ר אחי? majorgilad@walla.com יש כמה דברים שאני צריך לדבר איתך עליהם שלא יכולים לעלות לפה לפורום ![]() בזמנך החופשי אחי גלעד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
You Cross To The Dark Side ?
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רוני פשוט מעולה!! זה אני או הרגליים שלו נהיו יותר קטנות?.
.קאטלר גם בסדר..
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל לא בשביל זה אני מצטט את ההודעה שלך דווקא מה שאני רוצה להגיד לך .. שיש לך ידד מטורפתתתתת !! ( בסמל האישי) שתהיה בריא אחי חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() משהו ממש מוזר ברגליים של רוני תאומים +ארבע ראשי נראים קטנים יותר:O השיער די מעפן X: קאטלר הרבה יותר אסטטי וכמעט באותו הגודל אם לא יותר אני כבר לא יודע נחיה ונראה ![]()
![]() |
#30 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חיה רעה, ענק !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שניהם יצורים. רוני יותר.
מתי התחרות?
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() שניהם חטובים יחסית למאסה, שניהם מפלצות על, כמובן.
אי אפשר בחיים לשפוט על פי תמונות אוף סיזן, עם כי בתמונות האלה קולמן נראה יותר מרשים. שאלה לחבר שהעלה את התמונות: 148 קילו זה באמת המשקל של קולמן עכשיו?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() כסעמק... 148 קילו וכזה חטוב... פשוט בהמה.
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
מטורף לגמרי. לפי התמונות הוא על כ 10 אחוז שומן, במשקל כזה (ורוני לא גבוה במיוחד) זה פשוט פסיכי. לא יאמן איך הוא עדיין יכול לגדול, גם בגילו, ולמרות הדרך העצומה שהוא כבר עשה. לבאדי בילדינג אין גבול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שרגל שמאל של רוני קטנה מרגל ימין אבל נראה שהוא מתחיל להשלים את הפרופורציות בין צד ימין לשמאל בפלג גוף עליון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיזל ימרגל תן לי במוניטין ![]()
![]() |