|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אני נשבע לך את יותר גדולה מהרבה אנשים פה Omg אני מת!
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
כל כך נכון! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Wtf !!!
נדיר מאוד לראות בחורה עם הגב הזה ! חשבתי שאני יכנס ואני יראה גב רגיל של בחורה ! הופתעתי לטובה ! כל הכבוד מיה |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מוכן לעלות את התמונות? משום מה לא עובד לי. :x
|
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מאיה, מה הגובה והמשקל שלך?
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() 64 קילו גובה 170
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאיה באמת אני שוב רואה תתמונות ונישבע לך חבל שאין עוד בנות כמוך אם המודעות לחדר כושר
![]() ואשקרה את יותר גדולה מחצי מהאנשים שמעלים פה תמונות :):):):) סחטין!! אם יכלתי להביא לך עוד מונטין הייתי מביא לך בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינה מקצועית התרשמתי מבחינה אישית נגעלתי לדעתי את מכערת את עצמך יש לך גנטיקה לא רעה בכלל עם הגעת לגב כזה תהיי בטוחה הבחורות במכון שלי היו מתות[או שלא] לגב כזה מבחינת מסה בכל אופן עם זאת הדרך שבחרת לעצמך בהצלחה
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גב טוב יש לך יחסית רק תיכנסי כבר לחיטוב תראי למה הגוף שלך מסוגל להגיע יכול להיות שאת יכולה להתחרות בפיטנס לא לקחת אבל להתחרת את תוכלי אם תחטבי טוב.
#10 |
מושעה
|
![]() לא רואה את התמונות..מי שמעלה לפה מקבל מוניטין....
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ואו! כל הכבוד לך,
אני באמת מעריצה בחורות כמוך ![]() ישמצב שתוכלי לעלות פה את התוכנית אימונים שלך? ובת כמה את? ![]()
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
התוכנית אימונים שלי היא ABC A חזה רגליים לחיצות חזה כנגד משקלות יד 3X10 לחיצות חזה בשיפוע עליון סופר סט3X10 קרוב אופקי כנגד כבל קרוס3X12 פרפר במכונה3X8 לחיצת רגליים ( לג פרס)3X12 פשיטת ברך 3X10 מכרעים 2X10 מקרבים 2X15 ותאומים3X12 B גב יד קדמית משיכות פולי לפנים רחב 3X12 משיכות פולי צר 3X12 פולאוור בעמידה 3X10 חתירה ב טי בר 3X10 יד קדמית כפיפת מרפקים מוט W 3X12 סופר סט עם פטישים כפיפת מרפקים בישיבה שיפע 60 מעלות דרוף סט 3X8-6 C כתפיים יד אחורית לחיצת כתף דמבלים 3X12 הרחקה אופקית בשכיבה על הבטן 3X10 הרחקת כתף בעמידה כנגד משקולות דרופ סט 3X6-9 יד אחורית פשיטת מרפקים פולי עליון מוט סופר סט עם פולי מאחורי הראש ( אורך מתח שריר ) 3X10 פשיטת מרפקים עם חבל שוב דרף סט 3X10 בטן פעמים בשבוע אני חייבת להתחיל חיטוב אני גם במסה זה היה כמו חיטוב זו הבעיה אני לא אוכלת הרבה בכלל בוקר שעה 5 : כוס פייבר 1 יפלה 0% לפני אימון חצי כוס פייבר 1 זה מישתנה לפעמים אני מתאמנת לפני העבודה שזה ב 6 וחצי לפעמים אחרי ב 13 ואז זה מישתנות טיפה הארוחות אבל רק בסדר אותו האוכל אחרי אימון 9: תמרים 2 וגביע קוטג חצי אחוז\ שייק 11 אחרי לחמינה קלה + 3 כפות גבינה +2 מלפפונים 5 שקדים 14 לחמינה קלה עם גבינה ומלפפון 18 חטיף חלבון 15 גרם חלבון 200 קלוריות 20 סלט + חצי טונה +ביצה ויוגרט 22 יוגרט דיאט ( פה צריך שומן איכותי אבל אני לא אוכלת) אני צריכה להוסיף שומן איכותי אבל יש לי בעיה בראש חח אני פוחדת להשמין למרות שאני יודעת שחייבים שומן
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך יד בגודל כמו שלי חח
אבל תאמת היא לא ניראית 34! את בטוחה? |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() את משתמשת גם בחומרים?
#17 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() אני כמעט בטוח שהתמונה מטעה יותר מדי אבל שיהיה לך רק בהצלחה יש לך אחלה של בסיס |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() למרות שאני לא אוהב נשים שמפתחות גוף, אבל עדיין תני דגש לאמות.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() תשמעי אני לא יודע לאילו מיימדים בחורות יכולות להגיע בהשוואה לגברים בכל אופן,גב ניראה יחסית גדול אבל יותר מזה אין לי תגובות גם זה לא ממש הטעם שלי
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() גב מעולה. ממש רחב. אחוז שומן דיי גבוה, לא משהו שחיטוב טוב לא יכול לפתור.