|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() צבא אני אישי חושב שה זה חרא של דבר....
הייתי שם 2 ימים ואני זבלתי הרגשתי כמו כלב אפילו בחורההה כוסית אמרה לי ליסתום תפה וליואת בשקט:| אפילו שכנזי מניק אמר לי כל היום לרוץ לפה לרוץ לשם אתה פשוטת חייל מה שאומרים לך אתה תעשה אין משהו אחר הקטע שה ממש ארג אותי הייתי בגבוצה של 30 חבר'ה קיצר 11 בבוקר חם אש אין צל המפקד אומר טוב אני הולך רגע אחרי שעתים הוא חזר אתם יודעים אזה משמעם זה !! 4 בלילה לכחת סקים של 30 קילו במשך אולי שעתים לא להוריד אותם מהגב שלך ורק לרוץ כמו בן :):):):) ועוד אני בחור טוב עזרתי לשחיפים וזה רק הייתה התחלה :] של הגיבוש ובלילה לא ישנתי אולי חצי שעה :| ואין קפה שחור אל הבוקר רק מים קרים וכל המפקדים צועקים כמו משוגעים קידמה יא אפס זה מאוד קשה הכל בראש.. כמו שאומרים קיצר אני לא יודע אם אני יצליח ללכת לקרבי בסוף !! אולי זה רק הגיבוש ככה קשה בצלחה למי שהולך אני לא ממליץ :):):):) ודרך הגב ממש בסוף הגיבוש פרגשתי כי לא רציתי ליואת בצנחנים כי הרוב שם מעפנים!! כמו כוסיות אני רוצה ללכת לגולני כי כולם שם שכונה :] הכי כיף או גובניק מניק :] חחח הכי טוב