|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נרזנזי איך רואים שאתה כל כך תינוק
אם אח שלי היה רואה מה שכתבתה היה נוסע עד לירושליים כדי להביא לך מכות תגיד ל6 החברים של אח שלי מאגוז שנהרגו במלחמה שמלחמה זה כיף תגיד ל 6 אותן משפחות שכולות שמלחמה זה כיף כל פעם אני חושב אתה ילד נורמלי וכל פעם אתה מראה כמה אתה ילד תינוק ילד שמנת אתה צריך דחוף להיתבגר אם גישה כמו שיש לך בחיים לא תהיה טייס |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי בעיה אם הומור שחור להפך פירסמתי פה כמה בדיחות מאוד שחורות אפילו קיבלתי מונטין שלילי בגלל זה אבל אתה לא כתבתה את זה כיאלו בצחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד דבר אין מה לעשות המלחמה הזאת לא תהיה האחרונה לצערי היא הכרחית
ולצערי יהיו עוד כמה מלחמות כמה קשות אבל אני מאמין שניתגבר על כולם ובסוף ישראל תהיה אמפריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלוואי . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() שום הפצצה גרעינית לא תהיה כי מדינה מוסלמית לא יכולה להרשות לעצמה להשמיד את ירושלים.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש פצצות גרעניות פחות חזקות וחוץ מזה לאירן גם אם ךהיה פצצה גרענית היא לא יכול להשמיד את כל הארץ אין להם מספיק תידע וטכנולגיה אולי רק עוד 10 שנים אבל בהחלט פצצה ראשונית יכולה להשמיד את חיפה או תל אביב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וברור שהם לא יטילו פצצות מתקופת שנות ה-40, הרי החלק היחיד שהם צריכים לפתח זה את תהליך העשרת האורניום, מה הבעיה הגדולה לחבר את זה לפצצת מימן מסוג כלשהו ולקבל פצצה גרעינית חדישה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית מעדיף מימן ככה בטהרן איזה יופי זה צריך להיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז התפוצץ כור גרעיני ברוסיה השפעת הקרינה שלו הגיעה לטבריה זאתי בעיה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אפשר להביא אחד בדרום ולמחוק הכל -ואחד בצפון ולמחוק הכל וכל מי שבמרכז מקבל סרטן ! ואז מה נשאר ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
ומי שבמרכז מקבל סרטן :):):):)....
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() לא יודע אם אפשר לקרוא למילים שלך הומור חביבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל ברמת העשרת האורניום בין פצצות שונות.
אין ספק שהמלחמה תגיע, ועדיף לפני שלאיראן יהיה נשק גרעיני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה הרי ברור שתהיה מלחמה בקרוב.. זה ידוע לכולם.. .השאלה היא האם אנחנו נהיה מספיק אמיצים בכדי לעשות את הצעד הראשון ולהפציץ את הקופיף מאיראן עכשיו, או שנחכה ונצטרך לקבל את איומי האטום שלו....... צריך רוה"מ ימני בכנסת שיהיה לו ביצים ושלא יהיה מסריח וסמרטוט כמו אולמרט, בגלל הגישה שלו הפסדנו בלבנון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תרשה לי לתקן אותך ידידי ![]() אנחנו נחכה לא לקבל את איומי האטום של איראן ישראל לא תעשה שום דבר ולא תזיז את התחת שלה לשום מקום כל עוד אולמרט הפחדן הזה העלוב הזה המושתן הזה!!!!! בשלטון פחדן קוקסינל טפו שיקבל סרטן אמן! וימות! הזבל הזה יחכה שאנחנו נקבל אטום שיהיה מלא הרוגים ופצועים שחצי ארץ תהרס ואז הוא יחליט להקים "ועדה" ששמה יתאספו כל הלוזרים בממשלה וכל הפחדנים למיניהם ויחליטו אם להפציץ בחזרה בעוד 20 שנה אולמרט הזה פחדן מסריח ונימאס לי כבר לראות פוסטים עליו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי רק שתידעו
אין שוק חופשי במדינה המדינה מנוהלות על ידי 20 משפחות שניקראות העשירון העליון והם בתחאכלס מכתיבות מה שהול ך בתוך המדינה שלנו 90אחוז מהכנסת מושחטים כל מוסודות המדינה השמאל שולט בהם התיקשורת משרד החינוך ביטוח לאומי בית המשפט הכל מושחט על ידי העשירון העליון שלא מאפשרים שוק חופשי ועל ידי השמאל שהורס את המדינה מבפנים לא רחוק היום שבו יהודי יאלץ להרוג יהודי לא רחוק אנחנו חיים כיום בדיקטאטורה שמאלנית נ העם כבר כל כך מפוצל שמאלנים ימניים עשירים ושאר העם המצב של המדינה בקאנטים ממש בקאנטים אנחנו באמת במצב גרוע מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המלחמה--------->נשמע מפחיד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() ראיתי אתמול תוכנית בערוץ המדע על פצצות מימן ותהליך התפתחותן, זה דבר פשוט הרסני
|
![]() |
![]() |