|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני גר ממול וכול יום אני עובר ומסתכל מרוב התלהבות מי שלא ראה לא יכול לתאר לעצמו לדעתי מכון הכי טוב ויפה באזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יצחק עם היד 50 גר בקריאת ראשון שכונה לידי ואני לא יודע מזה? אני ואתה הולכים להתאמן הרבה ביחד נרשמתי לשם לשנתיים עד הגיוס חח
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קבל תיקון יד 59
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקבל הרבה טיפים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() ספרינט זה מכון נחמד אבל מינוסים:
א.כל המיכשור מתפרק כולל אירובי , ברזלים , מכשירים ב.בשעות הערב אפשר למות אין מקום לזוז , כולם מסריחים ברמה מטורפת , רוב האירובי תפוס ג. אם בקיץ לא ילך למועדון הוא פושט רגל פלוסים: א.יש הרבה ברזלים (דמבלים 60 קילו) ב.יש הרבה מיכשור (6 ספות חזה) - (5 ספות לדמבלים חופשי) - (2 כלובי סקוואט) ועוד הרבה חרא אבל הוא ישן ומתפרק ג.ראיתי שיש חוגים נחמדים למרות שאני לא הולך. בקשר לגו אקטיב , המכון אולי אטרקטיבי מעניין מדהים ויפה , אל תשכחו שהמכון עולה 365 שקלים לחודש (בשנה זה 4380 ש"ח אולי יעשו מבצע ל4000) , זה מלא כסף בכסף הזה אפשר להירשם ל3 שנים לספרינט(לא שאני ממליץ כן..). גו אקטיב הדבר הכי מושך שם שעל כל מכשיר אירובי יש טלוויזית Lcd מובנת בפנים אפשר פשוט להכניס אוזניות ולראות ולהעביר ערוצים חופשי.. שייפ ראשל"צ אני רוצה לעבור לשם עכשיו משייפ אני יודע שאין הרבה ברזלים אך המיכשור חדש ואירובי יש בשפע וזה בעצם מה שאני צריך , אני לא צריך דמבלים של 50 קילו מספיק עד 30 אני רק רוצה לראות את מצב האנשים ב6-7 בערב ואם יהיה סביר אני ארשם המחיר לא כזה יקר 200 ש"ח לחודש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|