|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח סטס יהיה מר אולימפיה
![]() ![]() הגנים האלו יקחו אותך רחוק אחי... נ.ב - חחחחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי תתגובה של ''יונתן מהמעלית'' תודה רבה חחח אבל נראהלי שאין ספק שסטס בגיל 16 יעבור אותי בהרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לתאומים ... הם באמת בעייתים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתכל למשל את מרקוס רול בגודל אף אחד לא משתווה לו אבל הרגליים הורסות לו.
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה, אבל בעיניי מי שלא מאמן רגליים אינו נחשב לבאדיבילדר אמיתי ! הרגליים הן היסוד והבסיס לפיתוח גוף וכשהן חזקות אז כול הגוף משתפר דרכן. אי-אפשר להכליל, אולם בארץ הדגש על פלג הגוף התחתון בקרב המתאמנים הממוצע הוא קטן לעומת שאר הגוף, וחבל.
לגבי סטסוס, מאחר ומדובר בילד בן -15 אפשר "לסלוח" לו על כך שהוא עדיין לא מאמן רגליים. לפי הנתונים והתמונות אפשר להבחין שמדובר בפלא גנתי ואני מאמין שגם הדגש על אימון הרגליים יבוא לו מתישהו. באשר לפרנסיסקו באוטיסטה, לדעתי לפחות, הקרע בחזה לא מונע ממנו להיות אחד מהטובים בעולם כיום. החזה כמובן הוא הצד "החלש" שלו, אבל בכול שאר הפרמטרים הוא מוביל בהפרש די גדול על כול שאר המתחרים בשנתיים האחרונות. מבחינתי, את רוניי קולמן הוא כבר עבר מזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |