|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בסמית אני עושה 250 RM1 RM1 בדד ליפט הוא קצת מעל 220 ובנץ' אני לא עובד RM1 יותר מאז שפצעתי את הכתף אבל בזמנו הוא היה משהו באיזור ה160 ללחיצה אחת,אבל גם היא לא נעשתה הכי נכון ,אז אני לא מחשיב אותה.
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט מרשימה ההתקדמות...דרך עבודה היא באמת חשובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אהה אצלי כל יד 54 ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
" למען האמת זה אחד המשפטים הכי נכונים שיש בתקופה שעשיתי מספרים גדולים בבנץ' ועבדתי עם אגו החזה שלי לא גדל היום הורדתי משקלים בלחיצה השטוחה (אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא עשיתי ) והחזה שלי מגיב הרבה יותר טוב .." עדיף לעבוד נכון מאשר להפציץ אבל אין לי זכות לתת ביקורת כי ממה שראיתי סטס, בחזה אתה עובד כמו שצריך.. בבייספס עשית צ'יטים אבל ככה זה במשקל כל כך כבד.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
חח במכון שלי יש רק עד 45 ...למרות שבקרוב יהיו דמבלים עד 60 קילו ,ואז אני יוכל לרדת קצת בRM של הדאמבלים ואתה ספציפית חיה רעה בלחיצות חזה ,אני מסיר בפניך את הכובע ומודה שרוב הסיכויים שאתה יותר חזק ממני בלחיצות ....וכבר המלצתי לך בעבר לעבור לפאוורליפטינג ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך הבייספס היה לפני 7 חודש והיה קצת צ'יטינג לא משהו רציני אני חשוב.. אבל עכשיו אני עובד נקי !!
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
חח למה פאוור ליפטיג אני אוהב בודי בילדינג!! המאמן שלי גם רוצה שאני יעבור לפאוור ליפטינג אבל לא.. חח אוליי בחורף אני ישים דגש יותר על כוח מאשר פיתוח שרירים.. ד"א תודה על התגובה.. ויש לי שאלה.. כמה אתה עושה בנט אובר אם אתה עושה או חתירה בפולי תחתון.?.. מעניין!
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ארבל באמת צודק, כפאורליפט יש לך עתיד מעולה..אבל שיקול שלך..אם תבחר בפאורליפטינג תשתדל לשמור על שייפ. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
בנט אובר אני עושה עם 140 קילו לRM6 וחתירה בפולי תחתון אני עושה עם כל המכונה לRM8 ,מה שיוצא בערך 130 קילו במכונה שלנו .
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
חח כן אבל יש לי עוד דרך ארוכה אני כולה בן 15...
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
WOW קטלני , אני עושה בנט אובר 110 7חזרות חח..ופולי תחתון 105 10 חזרות.. חח ועוד שאלה.. וואיי אני קודח הרבה אה.. כמה אתה עושה כפיפות מרפקים במוט?..
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
שאלה טובה ,הורדתי בתקופה האחרונה את העצימות של העבודה על היד הקידמית שלי ,בגלל שאני מנסה לשמור על פרופורציה עם היד האחורית,ליד הקידמית שלי יש נטיה לגדול ללא שליטה חח , בזמנו כשעבדתי על היד הקידמית חזק מאוד ,הגעתי ל30 קילו בכל צד של הW לכ6-7 חזרות די נקיות,כאשר הייתה מעט עזרה מן הספוטר בשתי החזרות האחרונות.
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אצלי היד הקידמית גדולה מהיד האחורית [כמו שאפשר לראות, למרות שהיד האחורית שלי גדלה בצורה די מרשימה בזמן האחרון] אבל היא חלשה לעומת האחורית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
לאימון רגליים I'm game. וגב? מזה אימון גב? עדיין לא הצלחתי להרגיש משו שמזכיר DOMS בגב. עזוב דומס, כלום, ממש כלום, זה עצוב. אני בא, נראה מה אתה שווה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אתה בחור טוב, ידעתי.
המשקלים שלי גורמים לך להתעטש חח. 140 בבנט אובר!? הדרך עוד ארוכה ולא סלולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
:):):):) ואי אתה חתיכה מפלצת , אני עושה אם אם מוט W 6 עשיתי 70 - 65 קילו.. 6 חזרות וקרוס אובר אם אתה עושה אז אם כמה..וכמה אתה עושה פשיטת מרפים בפולי עליון?. חחח יש לי שאלות של ילד קטן, כמה אתה עושה שם שום חחח..
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ארבל, אתה נשמע מעניין מאוד
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|