|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תקשר לגיל אחי על תידאג הוא לא יעשה לך בעיות בכלל..
תסביר לו והוא יחליף לך,על תידאג גיל לא ירמה אותך..
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי מהדואר זה קרה ? על תיהיה בלחץ,דבר עם גיל והוא יחליף לך בלי בעיה.. גיל נותן את המילה לא המזכירה.. אני היתי מציע לך לקחת שני פחים וזהו במקום השק..
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה באסה זה >:
|
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כול עקבה לטובה
![]()
#27 |
מנהל ראשי
|
![]() Deja Vu כפי שידוע לך ישראלבודי מתחייבים לשירות הלקוחות הטוב ביותר, חבל שלא יצרת קשר ישירות עם אחד הסניפים שלנו על מנת שנוכל לטפל לך בבעיה, גיל רוב היום בפגישות ואינו פנוי לטיפול בתקלות שכאלה בנוסף ישראלבודי לא עובדת בשיטה של לנסות למכור מוצרים פגומים ולרמות את הלקוחות שלנו בראש ובראשונה אנחנו שמים את הלקוחות והאמון אבל כמו שכבר כמה מחברי הפורום טרחו לציין חברת המשלוחים שלנו יוצרת בעיות עם החבילות ולא אחת חבילות הגיעו פגומות ליעדם, אנחנו מנסים למזער את המקרים אבל לפעמים המצב אינו בשליטתנו, מחר מתי שיתאפשר לך תיצור קשר עם סניף רמת גן בו נמצאת מחלקת ההזמנות והמשלוחים במספר 03-6738373.
תבקש לדבר עם כפיר מנהל מחלקת ההזמנות ואני בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה וכמובן שבמקרה הצורך השק יוחלף ללא תשלום ופעם הבא במקרה של תקלה תרגיש חופשי ליצור קשר עם שירות הלקוחות שלנו בדיוק בשביל זה העמדנו לרשותכם קו חדש ונוח 1-599-500-590 כדאי לפתור תקלות כאלה בצורה מיידית וללא עיקוב. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() סתם ![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל ראשי
|
![]() Deja Vu אתה יכול להיות בטוח שהעניין יטופל, אני נועל את הנושא אין על מה לדון כאן יותר.