|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי לא נראה לי שזה קשור,הירידה בחשק קרתה בגלל שאולי שעשית ירידה דרסטית בפחמימות וכך זה השפיע עליך באופן כללי ולא באופן ספציפי על הטוסט'...זה יעבור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
או שזו אחת המסקנות מהמחקר על הכלבי ים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי פתרון בישבילך...ויאגרה!
אבל תזהר זה קצת מסוכן, ואני לא מדבר על החומר שבכדור, אני מדבר מבחינת הסקס. שאני הייתי בצבא לקחתי כדור ויאגרה, חבר שלי הביא לי אז בישביל הצחוק אמרתי שיהיה מצב אני אקח אותו, אחר כך הגיע המצב, לקחתי אותו, הבחורה היתה בהלם היא אמרה מזה מה קורה פה, בחיים לא היה לי דבר כזה היא אמרה, אחר כך כמובן הייתי חייב לנתק איתה את הקשר, היא בטח חושבת אני תותח במיטה, עכשיו כל פעם שאני אצטרך לעשות אותה אני יהיה חייב לקחת ויאגרה....זובי מה אני משוגע ניתקתי איתה את הקשר.
![]() |
#24 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() קיבלת מוניטין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח' מוניטין על זה שלקחתי ויאגרה? :-) חחח' אני אלך לקנות פקט של ויאגרה אם זה עובד ככה...
![]() תודה.
![]() |
#27 |
מנהל ראשי
|
![]() מצטרף לחבורה הפחות חרמנית בחיטוב, במסה הכל מתפקד מעולה בחיטוב הזה וגם בחיטוב הוקדם תמיד החרמנות יורדת וגם הביצועים במידה קלה.
מבאס קצת האמת... ![]()
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() תגידו,כמה זמן אתם נמצעים בחיטוב שזה קורה לכם?אני עשיתי חיטוב של חודש וחצי בארך...זה היה חיטוב דיי רצחני.אם אפדרין.ואני לא מכיר את התופעה הזאת..
מה אתם יושבים שלוש חודשים בחיטוב?אני יודע שיש סיכוי שזה יקרה אם החיטוב יהיה ארוך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הטסט' של הכלבים בקבוצה של הCR ירד.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() יו, אני כל כך מכיר את זה... שכחתי מה זה זקפת בוקר. כמו בטירונות.
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תחפש עוד קצת בספרים של לייל ותחזור לנסות עוד פעם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() חבל על הזמן אחי, חברה שלי מבועסת ממני רצח אבל אין מה לעשות ..
ת'אמת לא ייחסתי לזה קשר, עד שעכשיו אני רואה שגם אצל אחרים זה ככה.
![]() |
#34 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפחות אני קורא משהו, ולא משלם 150 ש"ח בחודש שיגידו לי מה להכניס לפה ואיך להתאמן. זה מוציא את כל הכיף מהBB. אני לא מבין למה אתה בז לכל דבר מדעי שאני מביא לפה. אתה לא מדבר כמו בן אדם עד כדי כך פרימיטיבי.
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו שאליאב פעם אמר - ניסיון יותר חשוב מתיאוריה. עזוב אותך מכל התיאוריות ומכל הבלה בלה, דבר תכלאס ולעיניין. בחיאת אחי מה הקטע בלשחק בקקה עם כל המחקרים על קופים וכלבים? מחקרים זה חשוב אני לא אומר שלא, הם תורמים המון. ואני גם די תומך במחקרים שנעשים בבני אדם ע"י גורמים לא חאפרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה המחקר היחיד שבוצע על בע"ח. אני תמיד מביא מחקרים על בני אדם.
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם תשים לב אפילו ציטטתי מחקר שלך באיזשהו אשכול שנלקח מאשכול אחר [למרות שלא היה סימוכין ולא הבאת את המקור, פשוט המחקר נשמע לי הגיוני אז ציטטתי - זה היה בהקשר לקשר בין א.ש נמוך לבין עליה נקיה במאסה]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() פאניק, אתה מורעל לעוקץ ?
למה גם אני ככה, למרות שהתחייבתי לחיל חימוש, אני אבקש מהם לעבור גיבוש לעוקץ (זאת יחידה התנדבותית אז מותר לי). ד"א, אם אתה מבין בגזעי כלבים, עוד כמה ימים אמור להגיע אלינו גור דוגו ארגנטינו בן חודשיים ![]()
![]() |
#39 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |