ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-04-07, 20:28   #21
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
תביא את התפריט הנוכחי שלך עכשיו בחיטוב ואני אראה לך מה הכוונה לתפריט איזון
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=18552
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 20:44   #22
Moshe
Banned

זה צריך להיות משהו כזה :

1 גביע קוטג' 3%

2 לחם מלא

1 ירק כלשהו

(תה ירוק אופציונלי)

ארוחה 2 10:00

2 לחם מלא

5 פרוסות פסטרמה דלת שומן

2 כפיות טחינה

1 מלפפון ירוק + חסה

ארוחה 3: 13:00

2 לחם קל

1 טונה במים

1 ירק כלשהו

1 כפית שמן זית /2-3 זיתים

ארוחה 4 16:00

2 לחם מלא / כוס פחמימה לאחר בישול (אורז פסטה(חיטת דורום/מלא) וכדומה)

סלט ירקות קטן (03 ירקות)

150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן

בננה(יעני קינוח)

~~~ אימון ~~~

אחרי אימון שייק חלבון פלוס סוכר ענבים/סוכלרוז

2030

כוס וחצי אורז אחרי בישול/כל פחמימה אחרת שתרצה (כוס וחצי אחרי בישול אבל) [אורז עדיפות לבסמטי/מלא].

סלט ירקות קטן 2-3 ירקות

150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן

2330

2 דנונה 0%

5 גרם אגוזי מלך

משהו כזה אחרי חודש תתחיל להוסיף גם בארוחות האחרות לפי החישובים של התחזוקה שלך וכל השיט
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 21:02   #23
SaBaGMaN
חבר פעיל

"אחרי אימון שייק חלבון פלוס סוכר ענבים/סוכלרוז"

התכוונת לסוכרלוז?
אם כן כימאת ואין בו קלוריות הוא לא יכול להוות תחליף לסוכר ענבים. הוא ממתיק (מעולה)

בכל מיקרה יצאת מחיטוב,אז לאט ובטוח עם התפריט אני מניח אתה לא רוצה ליקפוץ באחוזי השומן
בנית תפריט דיי מתון לתקופת "מאסה" וזה בסדר..רק תידאג עם הזמם להוסיף עוד אנרגיה כי יהיה קשה ליגדול מתפריט כזה
כמובן שתיצמד לשיטות של תוספת מסביב לאימון בחודש הקרוב ורק עם הזמן להוסיף קלוריות,אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת באיזה מאזן הוא ישמין ומתי הוא יעלה בצורה יותר מתונה אז תיקח הכל בחשבון
שיהיה בהצלחה
SaBaGMaN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 21:03   #24
Deja Vu
חבר פעיל

קודם כל תודה על ההשקעה אבל וואלה אני מעדיף לעשות תתפריט איזון שפרסמתי בהתחלה אני לא חושב שאני ישמין איתו הוספתי פחמימות גם סביב האימון ומה שהוספתי בבוקר זה לא רציני עוד פרכית אורז החלפתי תלחם הקל במלא פשוט נראה לי שאיתו אני יצליח להתמיד עד הפרט האחרון זה תפריט איזון גרוע?
ישן 23-04-07, 21:04   #25
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SaBaGMaN

התכוונת לסוכרלוז?
אם כן כימאת ואין בו קלוריות הוא לא יכול להוות תחליף לסוכר ענבים. הוא ממתיק (מעולה)

בכל מיקרה יצאת מחיטוב,אז לאט ובטוח עם התפריט אני מניח אתה לא רוצה ליקפוץ באחוזי השומן
בנית תפריט דיי מתון לתקופת "מאסה" וזה בסדר..רק תידאג עם הזמם להוסיף עוד אנרגיה כי יהיה קשה ליגדול מתפריט כזה
כמובן שתיצמד לשיטות של תוספת מסביב לאימון בחודש הקרוב ורק עם הזמן להוסיף קלוריות,אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת באיזה מאזן הוא ישמין ומתי הוא יעלה בצורה יותר מתונה אז תיקח הכל בחשבון
שיהיה בהצלחה
תודה אחי וכן ברור שאני הולך להוסיף אני גג חודש איתו ואז אני מוסיף 500 קלוריות שרובם יגיעו מפחמימות כמו שציינתי כבר
ישן 23-04-07, 21:19   #26
SaBaGMaN
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
תודה אחי וכן ברור שאני הולך להוסיף אני גג חודש איתו ואז אני מוסיף 500 קלוריות שרובם יגיעו מפחמימות כמו שציינתי כבר
לא לא
לא להסחף חבוב
500 מפחממה ככה בלי הודעה מוקדת (לא כצ'יט\העמסה) בצורה קבועה יכולה לעשות קצת צרות,לא משו רציני..אבל קח עצה כל שבוע תוסיף עוד 250 מפחממה תיראה איך הגוף מגיב
זה לא שתהפוף בין רגע לשמן,אבל לעלות בצורה נכונה ולצאת מחיטוב דל בפחממות צריך בזהירות כי לא מדובר רק שומן זה גם נוזלים וככה צריך דיי לחשבן בכל העסק
SaBaGMaN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 21:27   #27
Moshe
Banned

ציטוט:

התכוונת לסוכרלוז?

שיהיה בהצלחה
סורי התכוונתי לסכרוז(סוכרוזה)
ושמע התפריט הייתה רק עצה שלי תעשה מה שנוח לך כל גופו למקרה הוא
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 21:28   #28
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
לא לא
לא להסחף חבוב
500 מפחממה ככה בלי הודעה מוקדת (לא כצ'יט\העמסה) בצורה קבועה יכולה לעשות קצת צרות,לא משו רציני..אבל קח עצה כל שבוע תוסיף עוד 250 מפחממה תיראה איך הגוף מגיב
זה לא שתהפוף בין רגע לשמן,אבל לעלות בצורה נכונה ולצאת מחיטוב דל בפחממות צריך בזהירות כי לא מדובר רק שומן זה גם נוזלים וככה צריך דיי לחשבן בכל העסק
סבבה אז התפריט שרשמתי טוב לדעתך כתפריט של ישר אחרי החיטוב?ומה הבעיה נניח אחרי חודש שאני בתפריט הזה ושאני ייתקע במשקל להוסיף לתפריט היומי נניח משו כמו ארבע לחם מלא וארבע פרכיות כשאני נתקע במשקל כי לפי מה שהבנתי זה מה שצריך לעשות ברגע שתנקע בערך אחרי חודש תמוסיף עוד 500 קלוריות עד שתנתקע ושוב מוסיף וחוזר חלילה
תגובה