|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() זה צריך להיות משהו כזה :
1 גביע קוטג' 3% 2 לחם מלא 1 ירק כלשהו (תה ירוק אופציונלי) ארוחה 2 10:00 2 לחם מלא 5 פרוסות פסטרמה דלת שומן 2 כפיות טחינה 1 מלפפון ירוק + חסה ארוחה 3: 13:00 2 לחם קל 1 טונה במים 1 ירק כלשהו 1 כפית שמן זית /2-3 זיתים ארוחה 4 16:00 2 לחם מלא / כוס פחמימה לאחר בישול (אורז פסטה(חיטת דורום/מלא) וכדומה) סלט ירקות קטן (03 ירקות) 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן בננה(יעני קינוח) ~~~ אימון ~~~ אחרי אימון שייק חלבון פלוס סוכר ענבים/סוכלרוז 2030 כוס וחצי אורז אחרי בישול/כל פחמימה אחרת שתרצה (כוס וחצי אחרי בישול אבל) [אורז עדיפות לבסמטי/מלא]. סלט ירקות קטן 2-3 ירקות 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 2330 2 דנונה 0% 5 גרם אגוזי מלך משהו כזה אחרי חודש תתחיל להוסיף גם בארוחות האחרות לפי החישובים של התחזוקה שלך וכל השיט |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() "אחרי אימון שייק חלבון פלוס סוכר ענבים/סוכלרוז"
התכוונת לסוכרלוז? אם כן כימאת ואין בו קלוריות הוא לא יכול להוות תחליף לסוכר ענבים. הוא ממתיק (מעולה) בכל מיקרה יצאת מחיטוב,אז לאט ובטוח עם התפריט אני מניח אתה לא רוצה ליקפוץ באחוזי השומן בנית תפריט דיי מתון לתקופת "מאסה" וזה בסדר..רק תידאג עם הזמם להוסיף עוד אנרגיה כי יהיה קשה ליגדול מתפריט כזה כמובן שתיצמד לשיטות של תוספת מסביב לאימון בחודש הקרוב ורק עם הזמן להוסיף קלוריות,אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת באיזה מאזן הוא ישמין ומתי הוא יעלה בצורה יותר מתונה אז תיקח הכל בחשבון שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה על ההשקעה אבל וואלה אני מעדיף לעשות תתפריט איזון שפרסמתי בהתחלה אני לא חושב שאני ישמין איתו הוספתי פחמימות גם סביב האימון ומה שהוספתי בבוקר זה לא רציני עוד פרכית אורז החלפתי תלחם הקל במלא פשוט נראה לי שאיתו אני יצליח להתמיד עד הפרט האחרון זה תפריט איזון גרוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא להסחף חבוב ![]() 500 מפחממה ככה בלי הודעה מוקדת (לא כצ'יט\העמסה) בצורה קבועה יכולה לעשות קצת צרות,לא משו רציני..אבל קח עצה כל שבוע תוסיף עוד 250 מפחממה תיראה איך הגוף מגיב זה לא שתהפוף בין רגע לשמן,אבל לעלות בצורה נכונה ולצאת מחיטוב דל בפחממות צריך בזהירות כי לא מדובר רק שומן זה גם נוזלים וככה צריך דיי לחשבן בכל העסק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ושמע התפריט הייתה רק עצה שלי תעשה מה שנוח לך כל גופו למקרה הוא |
|
![]() |
![]() |