|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם בכתף וגם בברך
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני רק דלקת ביד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() טפו טפו טפו, עדיין לא היו לי דלקות ומקווה שזה יימשך כך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() פריצת דיסק,אבל לא בטוח שזה מאימונים :cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה לא עד כדי כך נורא.. אני עד היום לא יודע את הסיבה,אולי מהמכון,אולי מהעבודת העמסות שעבדתי או אולי בגלל שהחלקתי פעם בבית ונפלתי על הגב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() שום ניתוחים וכדורים,רק מתיחות וכירופרקטים למרות שזה לא מעט כסף,אבל אחרי איזה 15 פעמים הרגשתי הקלה רצינית למרות שעד היום לפעמים פה ושם ממש טיפה כאבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() לצערי יכול להעיד על כתף (כרגע), מרפקים (שבגללם כבר איזה שנה לא עושה לחיצה צרפתית ודברים בסגנון), שורש כף יד (שהשביתה אותי לשלושה חודשים), מפשעה (שמונעת ממני לעשות לג פרס)..
להמשיך?:cry_1:
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שימותו כל האורטופדים. אה ודרך אגב,כדור טניס זה אחלה מסאז' לגב ומשחרר הרבה פעמים קליקים שגורמים להקלה מטורפת ![]() הנה תמונה להמחשה דרך אגב איך זה פועל כל החרא: http://www.programapostural.com.br/r...niadedisco.jpg 2 חוליות ,בינן דיסק(הבעייתי אצלי),ומה שקורה כשהוא יוצא הוא לוחץ על תעלת העצבים מה שגורם לכאבים השונים,אז אצלי הוא הרבה פחות יוצא,עם סטייה לצד ימין מה שמקרין לי כאבים לרגל. תודה לאל אני כמעט ולא חש בהם כבר. |
|
![]() |
![]() |