|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה שיש לי להגיד זה רק שחבל שאנחנו רק צבא הגנה מאשר צבא התקפה וצבא כיבוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שחרור אסירים אסור בתכלית האיסור. אותם אסירים שאנו משחררים אחראים למותם של חיילים ואזרחים אחרים של מדינת ישראל. אז גלעד שליט יינצל אם נבצע עסקת שבויים, אבל 50 אחרים ימותו במקומו בפיגועים או במלחמה בשטחים עם אותם מחבלים משוחררים. שווה את המחיר? ממש לא. את גלעד שליט היינו צריכים לשחרר עוד במלחמת לבנון. היינו צריכים להמשיך ולהחמיר את הפעולות עד לשחרורו, להשתמש באמצעים שנחשבים קצת פחות "כשרים" בעיני העולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אני דווקא בעד להרוג כמה שיותר שבויים שאנחנו תופסים. בידיוק כפי שהם לא משאירים שבויים חיים שלנו. פעם שעברה שיחררנו אסירים חיים תמורת ארונות !
מדיניות של שמאל לצערי לא מתאימה למדינה שלנו נגד כאלה אויבים
![]() |
#24 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לא טוב להתעלל באסירים , במלחמה לא טוב בכלל לקחת יותר מידי אסירים.
טוב בכל אופן מה שמצחיק זה הדנה אולמרט וההפגנות של החברים שלה שהם אומרים שה"אינטיפאדה תנצח" ולילדים של רממטכ"ל לשעבר שהוא רוצח... צריך להכנס עם טנק בהפגנה הזאת ו......... קיצר אני לא יודע אבל יהיה פה ממשלה ימנית בקרוב אפילו מורים מתחילים לעשות לנו הרצאות בסטייל החזית העממית היום בבית הספר...........