|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יהי זכרם ברוך. . .
![]() |
#22 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עוד מעט אני זז לטקס, תלכו לטקסים זה חשוב.
יהי זיכרם ברוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכר כול הנופלים ברוך.
ולזכר אח של סבא שלי שנהרג בקרב ליד רמת הכובש בדצמבר 1948.
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יהי זכרם ברוך
לזכרו של אנדריי ברודנר ,שנהרג ברג'מין במלחמת לבנון האחרונה
![]() |
#25 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() יהי זכרם ברוך.
עלינו לכבד את כל החיילים הנופלים במלחמות ישראל שכן הם חברינו, אלו הציונים האמיתיים שבזכותם אנו חיים גאים וחופשים בארץ ישראל שלנו ורק שלנו. יהי זכרו של נועם אשכול ברוך, נועם אשכול שירת בצנחנים בגדוד 202, נועם אשכול היה מקיבוץ נצר סירני, נועם אשכול היה בן משפחת אבי, נועם אשכול נפל במלחמת לבנון ב82 בכיבוש ביירות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() יהי זכרם ברוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() נזכור את כולם
טוב למות בעד ארצינו חברה אנחנו דור העתיד , אולי בעתיד היה טוב לחיות בעד ארצינו אבל כל עוד יש אחדינאז'אד , נסראללה , משאל , ואוסמה בן לאדן צריך להקריב את חיינו למען ציון !!
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() יהיה זכר הנופלים ברוך
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() טל יואב וכל שאר החבר'ה שאמרו טוב למות בעד ארצנו אני לא מסכים מכמה סיבות ואני אפרט.
אבא שלי היה בכל מלחמות ישראל כולל השואה הוא נולד ב42 ברומניה. אבא שלי חולה לב וכל מיני אנשים עושים לו בעיות עם כל מיני תרופות וכדורים שלא מכניסים לסל וכל מיני כאלה. גם הצינותרים שעשו לו לא עזרו לו. ושוב אני חוזר אבא שלי לחם בכל המלחמות הוא היה בגולני גדוד 419 אני חושב בשם פילון. לסיכום אני לא אומר שטוב למות בעד ארצנו אלא יש לי ארץ אחרת אני מצטער שאני לא פטריוט בקטע הזה אלא אני אומר את האמת שלי ומה שאני מרגיש סליחה אם העצבתי מישהו. ואני התאמנתי לפני שנכנס יום האבל ב6וחצי עשיתי אירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אבא שלי למשל ביטוח לאומי לא מכיר בו כנכה למרות שהוא מאבד את השמיעה גם באוזן השניה בעיקבות המלחמה זה לא סיבה לקום וללכת אם כולם היו קמים והולכים לא היה לנו מדינה נכון שיש הרבה בעיות וכו אבל אנחנו צריכים להילחם ואולי להגיע לתפקדי מפתח כדי לשנות להזיז פה משהו אבל תיסלח לי יש גם אנשים אם הרבה יותר בעיות מאבא שלי ושלך שהמדינה סמה עליהם זיין לקום וללכת זאתי לא הדרך אבל מה לעשות שזה הנורמה שנהייתה היום כיאלו בחו"ל יהיה לכם יותר טוב תהנה אנחנו אלה שנישאר פה נישאף וניפעל למען מדינה יותר טובה אבל אתה תיברח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך.
לא נשכח בין היתר את רועי אורן ז"ל,לוחם השייטת וחבר למועדון הגלישה שבו לקחתי חלק בעבר,את סרן שרון אלמקיס שלמד איתי בבית הספר,לוחם בגדוד 12 של גולני,ואת דרור דגן שנפצע אנוש בפעילות מבצעית,וכמובן את איתן-חבר לצוות ואח לנשק,שנפצע במבצע קטיף כלניות ברצועת עזה לפני כמה שנים,ועובר תהליך שיקום ארוך. יהי זכרם ברוך,של כול גיבורי ישראל.
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך..
נזכור ולא נשכח.. לזכר דביר רשף שנהרג בידי ירי מחבלים בעת שמירה, ולזכר אלירן בוסקילה שנהרג בפיגוע במגידו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() וואלה עכשיו חזרתי מהטקס היה טקס מדהים...
בקשר לטוב למות בעד ארצנו אני לא מסכים, החיים שלי יותר חשובים מהכל ומכולם אבל כן צריך להגן על המדינה אחרת לא תהיה מדינה לפי דעתי צריך לארגן שביתת חיילים עד שלא יעלו את המשכורות כי החיילים מתאמצים ומתייחסים אליהם כמו לחרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה עוד רוצה להיות קרבי וואי וואי אם כל הקרביים וכל הצבא ביכלל היה כמוך הינו במצב רע מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני למה אתה חושב שבגלל חיילים כמוני המצב יהיה רע? להפך הוא ישתפר ויהיה בלתי מנוצח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה זכרם ברוך.
![]() |