|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם מישהו מעוניין, ההלוויה של הפרופסור היא מחר ב1030 בבוקר בבית העלמין ברעננה.
אגב, זה מפליא אתכם? אסיאתיים גם ככה משונים, תראו את היפניים, חצי מהנוער שם אם לא יותר בכלל לא יוצא מהחדר או מדבר עם ההורים, כל היום נעולים על המחשבים ללא חיי חברה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() למה להכליל? אחרי זה מתפלאים שיש גזענות
ד"א הנושא הזה עשה לי חשק לחסל מישהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() פי איזה רצח עצבני זה היה.. אלוהים ישמור..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף.. והפרופסור הזה. איזו אצילות בחיים שלי לא הייתי מסוגל לדבר כזה. כל הכבוד יהי זכרו ברוך.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה להרגיע? זו עובדה, הייתה על זה כתבה ענקית לפני חודשיים שרוב הנוער ביפן נעול בחדר לא מדבר עם ההורים ולא יוצא מהבית, רק דבוק למסך המחשב. שום תיאוריה.
חוץ מזה, אם הכללתי אני מצטער, השתמשתי במילה רוב. אגב, ראיתם את השטות שהייתה במעריב היום? שאומרים שהבחור הושפע מאיזה סרט אלים מדרום קוריאה? איזה שטויות אלוהים ישמור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ביררתי , והוידאו הזה
http://www.speedyshare.com/563287979.html לא אמיתי , זה מתוך סרט או משהו...בכל מקרה רשום בוידאו 2001 והרצח בקולומבין קרה ב99... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
משתמש ותיק
|
![]() קודם כל בארץ קורים דברים לא פחות מצמררים רק שישראל היא מדינה של 6 מיליון איש כולה, זאת בערך כמות האנשים באחת הערים הגדולות בארה"ב....
עכשיו אל תישכחו שפה אין לאנשים את הדאגות היום יומיות של קיום כמו בארץ מה שמכניס הרבה אנשים מטומטמים לסוג של סרט\אופורייה... לכן צצים פה כל מיניי רוצחים סידרתיים למינייהם... אגב הפרופסור הוא ניצול שואה...ונירצח עכשיו ביום השואה!!! הוא חסם בגופו את דלת הכיתה ובכך איפשר לתלמידיו ליברוח, עד שנהרג.... ![]() תראו לי בזמן האחרון מעשה גבורה שכזה?? ולאחר שקברו אותו בארץ היה כתוב בוואלה שלא הגיעו להלוייה שלו אף נציגות כבוד מהממשלה שלנו, אז בכמה מהתגובות כתבו אנשים מפכרים שהוא ביכלל לא היה זכאי לכבוד שיבוא להלוייה שלו נציג ממשלת ישראל כי הוא עזב את הארץ לעבוד בגולה ועוד מלא זיוניי שכל.... והפואנטה פה שאני מתאב אנשים כאלה לא פחות מהפביכופט המרצח... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |