ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים > לוגי אימונים

לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-04-07, 19:15   #21
THE_JUGGERNAUT
חבר פעיל

כמה חזרות בכל סט?

אני הייתי עובד לab/fbw אבל זה שיקול שלך...

THE_JUGGERNAUT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 11:02   #22
guyzys
חבר פעיל

למה Ab\fbw?

בכל מקרה, הייתי חצי שנה ב-ab ומיציתי. התוכנית הזאת(בתנאי שמקפידים על 4 פעמים בשבוע) הרבה יותר רצינית. פרט לכך, בנה לי אותה מדריך שאני אכן סומך עליו ומכיר, שבדק את התוכנית הקודמת שלי ואת המצב שלי ולפי זה הרכיב לי תוכנית.

היום בבוקר נשקלתי, ובפעם הראשונה מזה מספר חודשים ראיתי עלייה של 2 קילו(!!!) - 72 קילו. כמובן שמדובר בעיקר בנוזלים, וזה עדיין לא משקל 'מיוצב', אך עדיין מדובר בהתקדמות.
guyzys מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-07, 20:35   #23
guyzys
חבר פעיל

היום היה אימון נוסף(חזה + יד קדמית). הייתי צריך לריב עם הבוסית שלי בשביל להגיע לאימון, אבל רבק זה שווה את זה.

בכל אופן, אני לא חושב שאי פעם ראיתי את המכון כל כך מפוצץ. פשוט אי אפשר היה להתאמן. צריך היה לחכות לחלק מהמכשירים, ובכלל היה בלאגן.
למרות זאת, היה אימון די טוב, והרגשתי שהאימון קל לי בהרבה מפעם קודמת, וגם עליתי מעט במשקלים.
ישן 24-04-07, 21:22   #24
THE_JUGGERNAUT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי guyzys
למה Ab\fbw?
כי אם אתה עובד 4 פעמים בשבוע זה הרבה יותר יעיל. שוב, דעתי האישית בלבד

ישן 25-04-07, 16:06   #25
guyzys
חבר פעיל

The_juggernaut, אני לא פוסל את דברייך, אני מעוניין לשמוע קצת יותר. אני לא אומר שאקבל, אבל אני מוכן לשמוע עצות תמיד.

המצב כרגע הוא שהתוכנית הזאת מאוד קשה לי - גם באופן הטוב וגם באופן הרע. באופן הטוב- זה שינוי מרענן, ובגלל זה אני לא ממהר לקבל את זה שעדיף תוכנית Ab. אני מרגיש שאני מתאמץ בתוכנית הזאת ברמה שלא התאמצתי אף פעם. ל-ab התרגלתי, וכבר הרגשתי שהאימון קל בהרבה.

באופן הרע - אני נתפס חזק מאוד לאחר כל אימון. בינתיים לאחר 3 שבועות עדיין לא התרגלתי.

אגב, אני מנסה להעלות את התדירות ל-5 פעמים בשבוע אך אין לי ספק שזה לא יילך תמיד.

---------------------

בכל מקרה, היום בבוקר עשיתי אימון נוסף. הוא היה טוב בסה"כ, אך פחות עצים מהקודמים. לא הצלחתי לעלות במשקלים לצערי, כי יש לי כאבים ביד ימין(לא כאבי שריר, אלא בעצם. מהאימון של לפני יומיים), דבר שהשפיע לא מעט.

אבל סה"כ היה אימון טוב. רק שימשיך!
ישן 25-04-07, 22:26   #26
THE_JUGGERNAUT
חבר פעיל

זה שהיא קשה זה ברור, השאלה אם היא אידיאלית להיפרטרופיה....ואל תחשוב שתוכניות FBW/AB הן יותר קלות....תעשה 5X5 ואחרי 4 שבועות תחזור ותגיד לי איך היה....

בכל מקרה במקום שאני יכתוב פה את כל הנימוקים יש מישהו שכבר עשה את זה יפה ולפני אז הנה לך:

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...EntryId=617250

ויש גם נעוץ בפורום אם אתה לא מכיר:

http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=180

ישן 26-04-07, 17:35   #27
guyzys
חבר פעיל

תודה על הלינקים.

בכל מקרה אני בוחר להמשיך בדרך הזאת בינתיים. העובדה היא שאני רואה תוצאות עכשיו לאחר תקופה ארוכה בלי תזוזה, ובכלל אני מרגיש טוב יותר עם עצמי, מנופח יותר, וחזק יותר.
ישן 27-04-07, 21:11   #28
guyzys
חבר פעיל

היה עוד אימון רגליים-כתפיים היום. עבר בצורה מצויינת. כרגיל האימון הזה הוא הקשה ביותר, אך היום בפעם הראשונה הרגשתי שהתרגלתי אליו, והצלחתי לסיימו בזמן סביר.

ללא ספק בזמן כל כך קצר רואים שיפור במשקלים, עלייה במשקל הגוף לאחר זמן רב שהייתי תקוע, ויכולת התמודדות עם עצימות גבוהה יותר.

כרגע אני 71 קילו. מקווה לעלות כמה שאפשר נקי.

היום המאמן שבנה לי את התוכנית דווקא אמר שלדעתו כדאי לי להתחיל לחטב אוטוטו, כי אני מתנפח יותר מדי בהשוואה לגובה שלי(1.72).
ישן 01-05-07, 15:57   #29
guyzys
חבר פעיל

לא יאומן. היום נשקלתי בבוקר - כמעט 72 קילו!

עליתי בדיוק 2 קילו בשבועיים האחרונים, לאחר שהייתי תקוע במשקל זהה במשך חודשיים בערך.

אלו הן החדשות הטובות. החדשות הרעות היו אתמול. אני מרגיש שאני מתחזק דווקא, אבל משום מה באימון הייתי חלש. ביד קדמית עליתי במשקלים, אך בחזה ירדתי.

בסט השלישי של דחיקת חזה כבר הגעתי לכשלון בחזרה השביעית, במשקל שהוא נמוך מזה שעשיתי בשבוע שעבר. את הסט הרביעי בקושי הצלחתי לעשות.

אלו הם מסוג האימונים שפשוט מתסכלים אותך וגורמים לך לרצות לזרוק הכל.
ישן 01-05-07, 16:04   #30
damn
חבר פעיל

ציטוט:
לא יאומן. היום נשקלתי בבוקר - כמעט 72 קילו!

עליתי בדיוק 2 קילו בשבועיים האחרונים, לאחר שהייתי תקוע במשקל זהה במשך חודשיים בערך.

אלו הן החדשות הטובות. החדשות הרעות היו אתמול. אני מרגיש שאני מתחזק דווקא, אבל משום מה באימון הייתי חלש. ביד קדמית עליתי במשקלים, אך בחזה ירדתי.

בסט השלישי של דחיקת חזה כבר הגעתי לכשלון בחזרה השביעית, במשקל שהוא נמוך מזה שעשיתי בשבוע שעבר. את הסט הרביעי בקושי הצלחתי לעשות.

אלו הם מסוג האימונים שפשוט מתסכלים אותך וגורמים לך לרצות לזרוק הכל.
גבר, זה קורה לכל אחד וגם לטובים ביותר.
אל תתייאש ותזרוק הכל, רואים שאתה משקיע אז תמשיך בדרך הזו.

יכול להיות שעבדת על הבייספס לפני החזה?
כי אני למשל מעדיף עבודת חזה לפני הביייספס.
damn מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-05-07, 16:16   #31
guyzys
חבר פעיל

תודה .
אני באמת משקיע, זה מה שמתסכל.

אבל יש ימים כאלה כנראה, אין מה לעשות. כמובן שקודם עבדתי על החזה ורק לאחר מכן על הבייספס. מצד שני, ניתן לייחס את הבעייה לעייפות לאחר יום עבודה. אבל כמעט תמיד אני הולך להתאמן לאחר העבודה.
ישן 01-05-07, 16:30   #32
DropDead
חבר פעיל

ציטוט:
תודה .
אני באמת משקיע, זה מה שמתסכל.

אבל יש ימים כאלה כנראה, אין מה לעשות. כמובן שקודם עבדתי על החזה ורק לאחר מכן על הבייספס. מצד שני, ניתן לייחס את הבעייה לעייפות לאחר יום עבודה. אבל כמעט תמיד אני הולך להתאמן לאחר העבודה.
אל תדאג אחי זה קורה כל הזמן ... באמת מעצבן יש לך הרגשה כזאת שאתה הולך אחורה ..
אבל משום מה תמיד אחרי אימון כזה באימון הבא אני עולה במשקלים ^_^ וסחטיין על העלייה שעשית עד עכשיו.
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-05-07, 14:37   #33
guyzys
חבר פעיל

תודה על התמיכה! למוטיבציה חשיבות מכרעת כאן, ועוזר שאנשים כאן דוחפים אותך קדימה.

היות וביום ראשון הפסדתי אימון, הלכתי ביום שני להתאמן וגם אתמול. לאימון אתמול הגעתי רצוץ, וכבר שהייתי במכון חשבתי על לעשות אחורה פנה ולחזור הבייתה.

למרות העייפות הגדולה, התחלתי את האימון וסיימתי אותו כמו שצריך. יתראה מכך, היה אימון טוב ועליתי בצורה יפה במשקלים(זה היה אימון גב).

באופן די משונה, בחלק מהתרגילים באימון הגב אני מרגיש שגם אם אני עולה במשקלים - רמת הקושי נשארת אותו דבר. כלומר - בחזרה השישית אני כבר קצת 'מזייף' ומגיע בדרך כלל לכשלון בחזרה השמינית - בין אם מדובר במשקל נמוך יותר או גבוה יותר.

אחד המדריכים היותר רציניים שם גם ביקש את התוכנית תזונה שלי. הוא אמר שהצריכת חלבון שלי מוגזמת כפי הנראה, והוא יעבור על התוכנית בדקדוק רב יותר. כפי הנראה זאת אחת הסיבות שאני עולה מלוכלך.

המטרה עכשיו היא להתחיל להכניס אירובי פעמיים-שלוש בשבוע. לצערי הרב זה לא ממש הולך, כי ברגע שאני חושב על כך שיש לי אירובי בסוף האימון - יורדת לי כל המוטיבציה.
ישן 04-05-07, 13:50   #34
guyzys
חבר פעיל

אימון רגליים-כתפיים אתמול. פירקתי את עצמי השבוע ולכן לא היה לי כוח לאימון הזה.

למרות זאת, הלכתי והיה (יחסית) בסדר. צריך להחליף את התרגילי כתפיים(לפחות אחד) כי הם לא אפקטיביים ויש לי כאבים לא טובים(כלומר לא בשרירים אלא בגידים).

נראה כי עליתי בעוד חצי קילו. עלייה של 2.5 קילו בשלושה שבועות, וזה בסה"כ בזכות העובדה שחזרתי להתמיד כמו שצריך במכון, והתחלתי להקפיד לא לפספס ארוחות ולא לזייף.

נמדדתי פעמיים השבוע במשקל הטניטה לאחוזי שומן. נתחיל בכך שהמכשיר הזה לא מדוייק בעליל. בהבדל של יומיים 'זכיתי' לראות שינוי של קרוב ל2% שומן. אבסורדי כמובן. כך או כך, נראה כי מהחלפת התוכנית לא רק שעליתי 2.5 קילו במשקל אלא אפילו ירדתי מעט בשומן(או נשארתי באותו מצב במקרה הגרוע).

ההרגשה שלי היא שאכן עליתי במסה, בעיקר באיזור החזה שהיה חלש יותר(והוא עדיין חלש יחסית). אני גם מרגיש יותר נפוח באיזור הבטן('כרס'), אבל כנראה שזאת השפעת הנוזלים שהצטברו כתוצאה מלקיחה רצינית יותר של קריאטין(לקחתי גם לפני אבל פספסתי לא מעט פעמים ושתיתי פחות מים).
ישן 10-05-07, 15:05   #35
guyzys
חבר פעיל

ביצעתי עוד שני אימונים השבוע שעברו היטב. עליתי שוב במשקלים ואני מרגיש את עצמי מתחזק.

צריך לתת עוד דגש על התזונה, בעיקר על 'התוספות'(אגוזים ופירות), אבל סה"כ אני עומד יפה.
ישן 14-05-07, 18:57   #36
guyzys
חבר פעיל

היה שבוע קצת בעייתי לצערי. הדברים לא הלכו כמו שרציתי והספקתי ללכת 'רק' 3 פעמים למכון ולאכול בצורה סבירה(אך לא מושלמת).

עכשיו המצב משתפר ומחר נלך שוב למכון ונחזור לתלם. אסור לתת למוטיבציה להעלם!
ישן 18-05-07, 00:37   #37
guyzys
חבר פעיל

תשמעו חבר'ה, ההשקעה מצדיקה את עצמה.

מצחיק לחשוב שרק לפני חודש הייתי חסר מוטיבציה, ולא הבנתי מדוע אני תקוע במשך חודשיים על גבול ה-70 קילו.

כעת אני 73 קילו, עליתי בין 3-3.5 קילו בחודש(כעת בדקתי את תחילת הלוג וראיתי שעבר חודש). מעבר לכך, עושה רושם שעליתי סנטימטר בהיקף היד וכרגע אני קרוב ל39 ס"מ.

מצד אחד אני מאושר, מצד שני, ככל שהזמן עובר, אני מרגיש יותר ויותר חשק לחטב ולהנות מההישגים שלי. מה גם שראיתי כאן מקרים של אנשים שעלו יותר מדי בשומן, ובסוף החיטוב נראו דחלילים(ואני מדבר על יוזרים מכובדים כאן שעשו לכאורה את הדברים נכון).

אני רק מקווה שהמצב אצלי לא כזה. אני כרגע על 16-17% שומן, במשקל 73, ומקווה לעלות כמה שיותר איכותי לכיוון ה80 ואז לחטב.
ישן 18-05-07, 00:48   #38
יiסי
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל יiסי

ציטוט:
תשמעו חבר'ה, ההשקעה מצדיקה את עצמה.

מצחיק לחשוב שרק לפני חודש הייתי חסר מוטיבציה, ולא הבנתי מדוע אני תקוע במשך חודשיים על גבול ה-70 קילו.

כעת אני 73 קילו, עליתי בין 3-3.5 קילו בחודש(כעת בדקתי את תחילת הלוג וראיתי שעבר חודש). מעבר לכך, עושה רושם שעליתי סנטימטר בהיקף היד וכרגע אני קרוב ל39 ס"מ.

מצד אחד אני מאושר, מצד שני, ככל שהזמן עובר, אני מרגיש יותר ויותר חשק לחטב ולהנות מההישגים שלי. מה גם שראיתי כאן מקרים של אנשים שעלו יותר מדי בשומן, ובסוף החיטוב נראו דחלילים(ואני מדבר על יוזרים מכובדים כאן שעשו לכאורה את הדברים נכון).

אני רק מקווה שהמצב אצלי לא כזה. אני כרגע על 16-17% שומן, במשקל 73, ומקווה לעלות כמה שיותר איכותי לכיוון ה80 ואז לחטב.
אם אכפת לך מהקיץ , ואני מאמין שכן - שים יד על הסטופר שים לב לזמן. חיטוב זה לא דבר קל וקבוע ולפעמים כמו כול דבר בחיים יכולות להיות תקלות.. תקבע סוף למסה והתחלה לחיטוב..

הישג יפה מאוד.. בהצלחה בהמשך הדרך!
ישן 18-05-07, 10:41   #39
guyzys
חבר פעיל

תודה רבה!

בעניין החיטוב, כמו שאמרתי אני מתלבט. המטרה עד סוף יוני - 76 קילו.

להתחיל לחטב במשקל כזה ביולי נראה לי לא פרקטי. אני אאבד יותר מדי מסה. מצד שני, אני אשכרא בינתיים לא הולך לים בגלל זה, וכנראה שזה יימשך ככה כל הקיץ.
ישן 18-05-07, 16:05   #40
guyzys
חבר פעיל

שוב אימון רגליים-כתפיים. היה טוב. העליתי את המשקל בסקוואט בעוד 10 קילו, מה שהיה נחמד.

כשאני מבצע את התרגיל הזה אני מקלל את העולם, אבל אחריו אני מרגיש פשוט טוב.

חבל שלא ינואר עכשיו, ככה הייתי מגיע בדיוק בזמן לחיטוב
תגובה