|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מרבית החיילים שיוצאים לקצונה, לפחות עורפיים ותומכי לחימה, יוצאים טרם קבלת דרגת הסמל. נוטים להעדיף כי חיילים יצאו לקצונה בפז"ם נמוך יותר וזאת בכדי שתיוותר להם יתרת שירות גדולה יותר בתור קצינים.
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחיילים עורפיים אין קורס סמלים. לעומת זאת, לחיילים תומכי לחימה מסויימים, דוגמת חיילים במשטרה צבאית, יש קורס סמלים ואף על פי כן, רובם המכריע יוצאים לקצונה מבלי לעשות קורס סמלים. מעבר לכך, חיילים שיוצאים לאחר שעשו קורס סמלים נחשבים "חריגים" מאחר ויתרת השירות שלהם קצרה יחסית לאחרים.
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לרוב בקרבי יוצאים לקצונה רק אחרי קורס מ"כים אבל תמיד יהיו חריגי פז"ם. קורס מ"כים מעניק קיצור דרגה רק למי שיצא אליו מיד בתום אימון מתקדם (הקצאה ראשונה) כל השאר בלאו הכי יקבלו סמל אחרי שנה ו-4. חוץ מזה מי בכלל רוצה קצונה, סמ"ח מסייעת כבוד! ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי אתה מש"ק תורנויות מהרנ"ג בקריה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() למחוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() תודה, בכל אופן אני רוצה להגיע לתפקיד בכיר קרבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() shiko אני דווקא שמעתי שאחד הדברים הגרועים הוא לצאת לקורס מ"כים ביציאה מוקדמת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בדרך כלל השפיצים יוצאים בהקצאה ראשונה וזה פחות או יותר נכפה עליהם, והסיבה העיקרית היא שמחזור אח"כ רוב רובם הולכים להיות מ"כים בבא"ח. הרוב בד"כ רוצים לראות קו מיד אחרי אימון מתקדם ומעדיפים לצאת בהקצאה שנייה או שלישית.
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב צעירוס
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מודה, צעיר אני יהיה עד פז"מ של שנתיים וחצי בצבא. ואז 4 וחצי חודשים לשחרור אני יקבל את הכבוד שמגיע לי. למרות שתוקף תפקידי יש לי כבוד מפז"מ 0, כי אני מש"ק משמעת ותורנויות, נראה אותך מציק לי... ![]() אני חייב לציין שלעתי שנה ו-9 (פז"מ קבלת הסמל) זה אכן נחשב צעיר עדין, אבל בוא נזכור שבנות למשל בפז"מ כזה אוטוטו משתחררות, אז עדין זה תקופה מכובדת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר מתחיל
|
![]() אליאב מזל טוב יתותח על!!!!!!!!!!!!!
כפרה אני עליך אין אנשים כמוך אליאב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |