|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() שחושבים על זה יצא לי לראות נראה לי את עמית ספיר פעם ממזמן לא ידעתי שזה הוא אך התלהבתי שתרואה באדי בילדר ברחוב כולך מתלהב כמו כוסית תעבור לידך פצצת עולם תאפילו לא תסתכל חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ה"ויקינג" (אלעד פרמן) מתאמן בספרינט בראשון והוא גם גר שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה הפרטים שהשגתי בשבילכם: זאת הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2133096,00.html וזה הבן אדם שחשדנו בו: http://www.uti.co.il/Index.asp?CategoryID=324&Page=3 ודניס בורדורנקו הזה שחשבנו שזה הוא זה שגנב בכלל לא רצה להיות "מר עולם", הוא עוסק בפאוור ליפטינג, וגם הוא לא גר באשדוד (כפי שמצויין בכתבה) הוא גר בראשון (מישהו אמר שהוא מתאמן במכון שלו, לא זוכר מי...) זכרו שיש הרבה אנשים שמכנים אותם "מקררים" ולכן אני דיי בטוח שהוא לא זה שגנב מחבריו כסף לאוכל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מושעה
|
![]() Gladiator זה לא הבחור....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי שגם הויקינג וגם הדניס הזה לא גנבו דבר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() בונה המקרר הזה זה בן הכינויים החזקים אני רק שומע אותו ונקרע מהיום אני קורא לחבר השמן שלי המקרר תודה על הראיון חברה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() באמת ויקינג מתאמן בספרינט בראשון? איך זה אף פעם לא ראיתי אותו.. או שהוא נראה שונה במציאות אני לא יודע..
![]() |
#30 | |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() ציטוט:
לפני 4 שנים בערך חציתי את הכביש, ונעמדה לי המעבר חצייה מרצדס שחורה יפה, הסתכלתי פנימה, ראיתי ידיים ענקיות נוהגות, ואז הבנתי שזה אלי האנה. ראיתי אותו גם לא מזמן, נוהג בהאמר , אבל ממש לשניה. את אח שלו הייתי רואה הרבה. גם סוס לא קטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() כן.. סטס לא רצה לגלות... אני גם לא המשכתי אם השאלות,לא היה נעים,יש מצב זה חבר שלו או משהו כזה...
טוב,לא משנה אני בתוח שזה היה תרוץ,תחרות מר אולם ב Bb כי הוא פשוט לא ברמה . אם כבר היה צריך להגיד שהוא צריך כסף בשויל לעשות סייקל אבל 8 ארוחות ? (זה לא מה שיהפוך אותו למר אולם) חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין אתם אומרים סטס, חח אתם מתכוונים אליי או למישהו אחר...?
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחח תודה אחי.. חשבתי שאתם מדברים עליי ואני לא מבין כלום ... למה סטס הוא לא אמר וזה.. חשבתי שאני משוגע..
![]() |