|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד יהיו אנשים שישנאו יהודים, מה זה משנה?
כל מה שהם יכולים לעשות זה להגיב כמה שהם שונאים אותנו, אבל הם יהודים שישראל תשאר ישראל ותמיד, אבל ת-מ-י-ד יהיו יהודים. שילכו להזדדיין כי אנחנו טובים מהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה לא הבנת תאשכול הוא צוחק על זה שמאשימים אותנו בהכל ואנשים שם סתם מגיבים צוחקים לא ממש שונאים אותנו ראו משו כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה באירופה היא לא עם מהגרים, אלא עם מהגרים שמחצינים את היותם מהגרים.
אירופה היא יבשת ליברלית, לבנה, ונוצרית; כשבאים מהגרים מוסלמים לדוגמא ומתלבשים כאילו הם באפגניסטאן, ומשריצים עשרות ילדים ומדברים בשפת האם שלהם אז יש כאן בעיה, וללא ספק זו פצצת זמן מתקתקת. אבל כל עוד אתה יהודי\מוסלמי\בודהיסטי, אבל נטמע באוכלוסיה ולא נבדל ממנה, לא תיהיה לך בעיה. כשאני אהגר לגרמניה, או כל מדינה אירופאית אחרת, אני אטמע באוכלוסיה ולא אלך עם שרשר של מגן דוד ואצעק בעברית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון, כשהמצב טוב, כמו שכבר אמרתי, אז אין בעית שנאה גדולה. אתה באמת חושב שכשהמצב ידרדר, לא תהיה שנאה כלפי הזרים? כלפי היהודים ש"נטמעו" באוכלוסיה? מה אתה חושב קרה בגרמניה הנאצית?? אתה חושב שלקחו רק את היהודים שמתאימים לסטריאוטיפ, אלה שמובדלים מהחברה? לא. פה גם היה קושי לאוכלוסיה המקומית בגרמניה, מכיוון שהיהודים הגרמנים אותם הכניסו לגטאות, למכונת עבודה ולמחנות השמדה לא נראו שונה מכל גרמני אחר. אם אתה רוצה לנסות על בשרך או על בשר משפחתך, בבקשה, תהגר מפה. נראה אם בעתיד, כשהמצב יחמיר, אתה תישאר בדיעה שלא יקרה לכם כלום אם תטמעו שם. להיסטוריה יש נטיה לחזור על עצמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני בכלל לא התכוונתי לדבר על המצב לפני 50 שנה, אני מדבר על המצב כיום. כיום בשנת 2007 אם אתה תסע לגרמניה ולא תתנהג כמו מהגר ותדבר בעברית, אתה תקבל יחס שווה, ולא תחוש ותטופל כשונה. ואין לך מה להתווכח על זה, מוכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתעלם ממה שאני אומר לך. אז היום המצב טוב, אז האנטישמיות "על אש קטנה" ( היא עדיין קיימת, וכבר היו בגרמניה כמה וכמה גילויי אנטישמיות השנה). ככה זה היה תמיד, המצב טוב- אין סיבה לבוא בטענות בפני המיעוט. מתחילים קשיים - האנטישמיות גוברת. זה יקרה והוויכוח כאן מיותר לגמרי. תמשיך להתעלם, תתנהג בתמימות, וזה רק יכה בך חזק יותר כשאתה לא מוכן. dmx, אני לא יודע מתי זה יקרה, אבל זה יקרה. ההסטוריה חוזרת על עצמה כבר עכשיו. אם אתה לא יכול לראות את זה, אתה בבעיה. ההבדל הוא שכרגע יש לנו מדינה בעוד שלפני כן לא. זה גלגל שאתה לא יכול לעצור. אנחנו חיים כרגע בדפוס התנהגות דומה לדפוס שהיה לפני שתי מלחמות העולם הקודמות. אני לא יודע באיזה שלב אנחנו, מתקדם או לא, וזה גם לא משנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב ההתקפות האנטישמיות כמו שכתבתי היו נגד יהודים מוחצנים זאת אומרת, חרדים, גני ילדים יהודים וכו'. לא שזה בסדר, חס וחלילה, זה אפילו נורא ויש למגר את התופעה הזו, אך זה בדיוק מחזק את הדעה שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה בגלל השמאלנים, הם עשו ליהודים שם של פחדנים,
ברגע שאתה אומר שאתה יהודי אז אולי 99 אחוז ישר יחשבו שאתה איזה פראייר מטומטם. הכל בגלל השמאלנים שהישתלטו על השלטון ועושים לנו סטיגמה של פראיירים מטומטמים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פחחחחחחחחחחחחחחח שילכו לז***ן מצידי , זה למה לא נרשמתי לbb.com כולם שמה ליברלים כוסיות אנטישמים וערבים , לעומת טיניישן.
מדהים איך יכול להיות פער כזה גדול בין שתי אתרים מפורסמים עם מיליוני גולשים נ.ב נכנסתי לנושא וכל מי שפרסם שמה משהו הוא מפגר גמור. אולי זה ההבדל בקהל היעד.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סתם אמריקאים טיפשים ושמנים.
בכל מקרה אני יהודי גאה,וכל מה שעבר על העם היהודי בהקמת המדינה רק מחזק אותי ... שימו לב שהיהודים הם משהו כמו 0.1 מכלל העולם ולקחנו חמישית מפרסי הנובל שחולקו..זה אומר משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מתבייש בזה שאתה יהודי
עם זה מה שאתה חושב אז אתה לא יהודי יהודים לא שמים זיין על מה שחושבים עלייהם שיתפוצצו כולם
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() חחח, תמיד מצחיקים אותי החברה' מישראל שחושבים שאירופה זה כמו פה ואומרים לכולם כמה שהם גברים על כולם שם. ילדודס, בכיכר מרכזית בפראג או ריגה - אם אתם תופסים תחת, אתם תיפלו - ותיפלו חזק! מישהו סיפר פעם לאיזה ערס מהכתה הקודמת שלי שברוסיה איזו חבורה הרגה בן אדם מבוגר, והוא מתלהב לי - "אם הם מתעסקים איתי - כל אחד מקבל 10 כאפות לעעעעעעעעפנים!" המשפחה של אמא שלי חיה כל המאה ה - 20 עם שמות משםחה בדויים. איך זה?
![]() |
#16 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נ.ב זה עובדה שה"יהודי הגלותי" הוא ליברל פחדן , כי מה לעשות רק אלה שרדו את כל פוגרומים (המשפחות שלהם והחינוך). קיצר המכניקה של האבולוציה במיטבה.
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אבל אתה צודק הפלצתי חזק עכשיו.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() "Damn those evil j00z"
כוס אמא שלו צריך להרוג אותו מה זה צריך להיות כוס אמק???????????
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה אתה דפוקים? הבנאדם הביא את זה בצחוק וגם התגובה השניה היא מן הסתם בצחוק ואז בא איזה אחד משועמם ולקח ברצינות והתחיל באמת ללכלך עלינו ואז כמעט כולם שמה התחילו להשתיק אותו.
אתם יודעים מה כתוב שם? שהיהודים הוציאו איסור על בדיקת הקולונוסקופיה שזה בדיקת עינוי מהתחת (תרתי משמע).