|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() רציתי להיות "alpha male" גדול וחזק...
בעיקר הקטע של החזק. את האמת לא יודע למה התחלתי להתאמן קודם כל התחלתי להתאמן ואז חשבתי מה יהיה המטרה כאילו סתם ניסיתי מה זה. אבל עשיתי כמובן רק שכיבות שמיכה , כפיפות בטן , מתח , וכפיפות מרפקים עם 5 קילו 200 חזרות ( לא ממש כפיפות מרפקים אלא שאחרי זה יש לחיצת כתפיים) מה שדפק אותי הייתה התזונה................אכלתי איזה נקניק סויה\צמחי פעם וכמה פרכיות בלי ארוחת בוקר בלי כלום וירד לי ההיקף יד בצורה עצבנית............................................ ... קיצר עשיתי מלא טעויות לא ידעתי מה זה פיתוח גוף בכלל חשבתי ששרירנים זה מרימי משקולות.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() עד כיתה ט' בערך הייתי ילד שמנמן וכל פעם בשיעור ספורט היה קשה לי לרוץ והכל ויום אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים והתחלתי להרזות אבל לא בצורה נכונה כל יום עשיתי הליכה של 50 דקות בלי תזונה בכלל אולי ארוחה אחת ביום בקושי אכלתי ירדתי מלא והרזתי ואז בסוף כיתה י' התלהבתי מכל הקטע של השרירים והחלטתי להפוך לבן אדם שרירי ותמיד היה לי מבנה גב רחב אז אמרתי יללאה ונירשמתי לחדר כושר בהתחלה סתם התאמנתי 3 פעמים בשבוע הייתי שותה ביצים חיות אחרי אימון בעעע וחיפשתי מאמרים באינטרנט ואז הגעתי לישראלבודי ומאז החכמתי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי להיתאמן מהיום שראיתי את הסרט הבריחה מהגהינום חחח..
ליפני כמה שנים,היתי מתאמן בבית כול יום על אותו שריר במשך 4 חודשים, ובוקשי אוכל 2 ארוחות.. אחרי זה נירשמתי למכון כושר ומשם הכול המשיך..
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי רזה מאוד. 57 קילו ומעפן.
חבר שלי גרר אותי למכון (למרות שברוב בורותי אמרתי לו שמספיקים לי האימונים הביתיים עם המשקולות 5 קילו שלי). ואז התמכרתי. שנה אחרי זה גיליתי את האתר. שנה אחרי זה הייתי 67 קילו על 8 אחוזי שומן אולי פחות אפילו. ועכשיו אני 78-76 קילו על 12 אחוזי שומן אולי קצת פחות (בחיטוב).
![]() |
#25 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חבר שלי גרם לי להתאמן, הוא לא גרר אותי למכון כי הוא בעצמו לא מתאמן (הוא מתאגרף), אבל הוא תמיד היה עושה מתח, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן, ולבנאדם יש אחלה גנטיקה ולמרות שהוא לא מתאמן במכון יש לו גוף סוף הדרך..
אז ראיתי אותו איזה 30 מתח, אמרתי בוא נעשה, עשיתי 2 ![]() בנוסף, אבא שלי תמיד היה אומר לי שאני קטן ואני חייב להתחיל להתאמן, קניתי משקולת של 5 קילו חח, התאמנתי איתה שבוע עד שנרשמתי למכון.. התחלתי עם קצת שכיבות סמיכה, כפיפות בטן והדבר הזה שלוחצים ביד בשביל האמות, עד שנרנשמתי למכון (וברוב בורותי בזבזתי כמעט שנה שלמה בלי תזונה נכונה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() בונא איזה פוסט קטלני בראש שלי אני קורא כל הודעה והודעה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת פוסט טוב...
לכל האלה שהיו שמנים בלי מסת שריר והפכו לרזים עם מסה, כל הכבוד זה ממש מעורר הערצה. יש מצב לתמונות של לפני(כשהייתם שמנים בלי מסת שריר) וכיום?
![]() |
#28 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() בגלל הסרט קומנדו
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רגע גלעד, אם אתה אצל גיל, והוא מצלם כל אחד שמגיע אליו לתמונת לפני.. ואתה הפכת מבן אדם שמן(120-130 קילו עם אחוז שומן גבוה) לבן אדם שרירי עם 110 קילו ככה... איך התמונה שלך לא מופיעה באתר? נשמע ממש שינוי ענק...
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש להגיד
הייתי ילד שמן עד כיתה ז'-ח'הייתי שוקל 90 קילו הייתי מסתובב עם חברים שלי וכאלו ושמעו וואללה בנות מתחילות איתם וכאלו ויש זוגות והכול ואני בלי כלום כאילו היו ידידות "ילדות" אבל שום דבר מעבר לזה באותה תקופה חבר שלי ששנה מעלי נרשם לחדר כושר ופשוט תוך 4 חודשים הוא ניהיה מישהו אחר הוריד שומן התחטב קוביות שרירים מעוצבים (אז תפסתי ממנו סוס למרות שהיום הוא כלום כאילו חח פשוט חטוב ) הוא היה בא עם גופיות הכתף שלו הייתה בצורת ראש וידע בפיתוח גוף לא היה לו בשיט הוא נתן לי כול כך הרבה מוציבציה נרשמתי למכון שהוא היה רשום בוא היינו עושים אימונים וכאלו ותוך כדי הייתי מברר באינטרנט אבקות וכאלו והתמכרתי (דרך אגב אותו חבר מאז כבר פרש מעשן שותה בלי סוף היום אני מסתכל עליו ואומר לעזעזל מה מצאתי בוא?)
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נסיתי.. ומסיבות שלא אפרט כאן לא התאים לי אצלו ועברתי לגיל..אצל גיל אני מרגיש הרבה יותר בטחון וגם מתקדם כמו שציפיתי כמובן שגם אצל קובי רזיתי הרבה אבל עדין לא הגעתי לאן שבאמת רציתי בלי שום קשר לגיל או קובי לא הגעתי אליהם על משקל כזה הייתי בחדר כושר על תוכניות אימונים שבניתי לעצמי ותזונה מפגרת אבל לא קיצונית כמו שהייתי רגיל לאכול שהייתי על 130 קילו (שזה כולל כל היום ג'אנק ג'אנק ג'אנק) ד"א אם אתה רוצה לראות מזה בחור באמת שמן וחזירי ושמנוני אז בבקשה הינה אני על 130 קילו חחחחחחח זכרון רע http://img337.imageshack.us/img337/5170/84084259sg9.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתם אין עליך אשכרה מהפך עשית, סחטן. מקווה שתפציץ על הבמה. ד"א עד איזה גיל\משקל אתה עולה? ומה המשקל שאתה מתכנן להיות בו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ד"א סים לב לתמונה שסמתי תיראה מזה בן אדם באמת שמן :):):):) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חח אחלה של שאלה
אני פעם גם הייתי שמן, עם תחת של בלון פורח, עד שרזיתי ולא אהבתי את זה. ורציתי להיות סוס, ואז בקיץ אמא שלי רשמה אותנו לקאנטרי עם מכון, שמה התחלתי עם משקולות, וככה זה התפתח- להיות סוס וזה שכולם מתלהבים ממנוו חח
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני כעקרון מתחנן ללכת עד 90 קילו אבל אני לא חושב על זה הרבה אני פשוט עוקב אחרי התוכניות וההדרכה של גיל ומה שיהיה יהיה אחי העיקר יהיה טוב מתכנן להיות בסביבות ה87-90 קילו חטוב על גובה מטר 86 אבל ניראה מה מצפה לי אחרי הכל אף פעם לא הייתי על אחוז שומן כלכך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |