|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() Simplyshredded.com
חיפשתי שם בעיקר, קראתי מאמרים והרכבתי משהו שנראה לי שהיה טוב. אם אתה רוצה אני יכול לרשום מה אני עושה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר מתחיל
|
![]() תרשום את התכנית שלך אחי, ושינוי מעולה לא נראה כמו 3 חודשים יותר כאילו כבר עברת מסה ואז חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() ראשון:
חזה- חזה בשיפוע עליון 4x8-10 חזה ללא שיפוע 4x8-10 פלייס עם משקולות 4x8-10 dips 3x10 יד קידמית בסיבוב עם משקולות מעמידה 4x10-8 על ספה עם מוט w 4x10-8 פטישים 4x10-8 שלישי: גב פולי עליון 4x10-8 משיכה עם משקולות 4x10-8 t-bar 4x10-8 דד ליפט 4x10-8 טרפזים 4x10-8 סופר סט עם הדלתא כתפיים: לחיצה 4x10-8 הרמת משקולות לקדימה 4x10-8 דלתא אחורית 4x10-8 משיכה כלפי מעלה עם מוט w 3x8 רביעי רגליים סקואט 4x10-8 לאג פרס 4x10-8 פריסות למינהם 4x10-8 תאומים 4x10-8 יד אחורית לחיצת מוט צרה 4x10-8 סקאל קראשר 4x10-8 משיכה כלפי מטה עם כבל 4x10-8 *יום מנוחה ואז מהתחלה *בסוף כל אימון אני עושה תרגילי בטן *בימי מנוחה אני עושה hitt |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שהומי אמר, מתח ורצוי עם תוספת משקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שמוזר זה נשמע, מתח מפרק את האמאמא של הכתפיים שלי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כנראה יש לך בעיה של גמישות בכתפיים, תעבוד על זה עם מתיחות מתאימות (שמתי מלא פעמים בפורום אימונים שפשוט תחפש ביוטויוב, הכי פשוט לבינתיים עם מקל מטאטא לעשות סיבובים קדימה אחורה ולנסות לאט לאט להקטין את הרוחב)
3-5 חזרות יתן לך עוד כוח ועוד עובי מתח זה לא כמו פולי עליון כי זה התנועה ההפוכה, אתה לא מבין את הידיים אל הגוף אלא את הגוף אל הידיים כמו שכיבות שמיכה ולחיצת חזה כמו סקוואט ולג פרס
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תנסה להחזיק ב mid position תראה איך לא כואב לך, ואז נגלה שזה בעיה של גמישות
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() Mid position? סורי על הבורות, זה חצי תנועה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כשכפות הידיים פונות אחת לשנייה
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
![]() שינוי ענק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בקיצור ניסית או לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי, יש לך גוף שבנות מרטיבות ממנו בדוק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר מתחיל
|
![]() ואלה אתה שפיץ ב3 חודשים?!! יש מצב שאתה מביא לי את התוכנית אימונים שלך? זאת שהתחלת וזאת של עכשיו?
** לא משנה ראיתי שפרסמת.. תודה אחי!! אחלה תוצאה יש לך ** תגיד מה זה hitt? נערך לאחרונה על ידי uriel, 27-01-13 בשעה 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן כבר שלושה חודשים ואשמח לקבל חוות דעת על התוכנית והכל | Razor92 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 18-08-10 22:38 |
שאלה | לא התאמנתי שלושה חודשים. | gosu1 | אימונים | 2 | 12-12-09 22:57 |
בן 15וחצי מתאמן שלושה חודשים | offry | גלריות הגולשים | 6 | 10-07-09 14:43 |
תמונות שליי לאחר שלושה חודשים | shliva3 | גלריות הגולשים | 11 | 10-09-07 14:00 |
תמונות שלי שלושה חודשים אני מתאמן עכשיו זה עובד | o.r | גלריות הגולשים | 29 | 26-06-07 17:50 |