|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כל עוד אתם רושמים כמו ילדים בני 5 עם שגיאות כתיב/אי שימוש בסימני פיסוק בצורה נכונה, ההודעות שאתם כותבים בלי קשר אפילו לתוכן שלהם ישאירו רושם נחות וזלזול כלפי מי שקורא אותן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לה כייו סימני פיסוכ ,האיקר לו לחתוב אם שגיהות חתיב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() למען האמת יש יוזמה של המנהלים בנושא , והודעות שנמצאות בהן שגיאות כתיב מתוקנות
אומנם אי אפשר לתקן את כל ההודעות בפורום ,אבל נקווה שבסופו של דבר אנשים יבינו את הרמז.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() *ארבל מראה שהמנהלים לוקחים יותר יוזמה בפורום*
חחח סתם אחי תמשיך עם הכוכביות |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל ראשי
|
![]() כמו שארבל אמר, זו בעיה רצינית בפורום! לקחנו על עצמו לתקן הודעות אבל עליכם גם לקחת חלק ולחשוב פעמיים לפני שאתם לוחצים על מקש ה"שלח תגובה". תעצרו שניה, קחו נשימה ארוכה ותקראו שוב את מה שרשמתם. הכנתי מדריך "עברית שפה יפה" במיוחד בשביל זה ואני אעלה אותו בקרוב בתקווה שזה יעזור למי שצריך.
ככל שהרמת כתיבה תעלה בפורום גם נרגיש יותר בנוח להביא אורחים לצ'טים כמו שהיה עם מאור ובקרוב עם לוליק ואולי גם עם ד"ר איתי זיו על ספרו החדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() דיזל, אני מבין מאיפה השגיאות שלך מגיעות. (אתה עולה חדש או שעברית איננה שפת האם שלך?)
אין לי בעיה עם דילסקטים או עולים חדשים שיש להם שגיאות כתיב, אלא עם צברים, שנולדו בארץ והרמה שלהם בהודעות מתאימה לילד בן 10 מקסימום. זה די עצוב חברים... :cry_1: תודה ליוגי,ארבל ועומרי שעושים עבודה נפלאה ומבינים את הבעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה של וין היא לאו דווקא שגיאות הכתיב (למרות שבהחלט יעזור אם יתוקנו) אלא הפיסוק שלא קיים לפעמים, ולא רק פסיקים ונקודות אלא רווחים (!).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() hell, אני מסכים ומחזק את דברייך.
בתור גולש די "כבד" פה בפורום, אני שם לב לכמות שגיאות הכתיב (אני לא מדבר על סימני פיסוק, שאגב, לא יזיקו...) ההולכות וגוברות תהיה זו יוזמה מבורכת, אם חברי הפורום אשר יבחינו בשגיאה יתקנו, ולא מתוך התנשאות, אלא על מנת לתקן ולגרום לטועה ללמוד מהשגיאה שעשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חברים, אני באמת מופתע לטובה מכם.
שמח לראות שלא רק לי הנושא הנ"ל מפריע. תודה על המאמץ של כולכם, המנעות משגיאות כתיב תתן לנו פורום איכותי ומקצועי הרבה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() עומרי, שים לב שגם לך עכשיו הייתה שגיאת כתיב
|
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יש פשוט בפורום גם הרבה אנשים שהם לא צברים.. ולדעתי משם נובעות רוב השגיאות הקיימות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אני גולש בפורום שאם אתה כותב שם אחי או יותר מדי נקודות או חחח או מלךךךך מוחקים לך את ההודעה. וזה עובד.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי דיסלקציה ושגיעות כתיב ובעיות רבות בנושא...
היה לי מבחן מותאם בלשון....
![]() |
#36 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב, אני מסכים עם הפורום ההוא שאתה כותב בו לגבי העניין הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם תמצאו את עצמכם מתעסקים בקקי אם תתחילו לתקן פוסטים של שגיאות. עצה שלי, בנאדם שיש לו די הרבה שגיאות בפורום תלבישו לו אזהרה "שגיאות כתיב" , :):):):)' אם אזהרה כזאת הוא ירוץ לסיפרייה יקח מילון וילמד אותו בעל-פה מרוב בושה.
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני לא צבר ואני לא כותב עם שגיאות כתיב
![]() זה שאתה לא צבר זה לא אומר כלום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעקרון אני לא רואה אותך כותב עם שגיאות כתיב, חוץ ממילות היחס והקישור עם, אם, על ואל. |
|
![]() |
![]() |