|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עדכון קצר, יצאתי אתמול להליכה של 20 דקות (לא כל כך מהירה אבל גם לא איטית), עדיין הרגשתי את הכאבים, אני יורד סופית מההליכות, לא רוצה לגרום נזק כלשהוא, לפחות עד שאורטופד יראה את זה.
האם אדממה בסדר לנשוש בין לבין? אמרו לי שזה נורא משביע ויחסית בריא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() תוציא מהלקסיקון את המושג "נשנוש" בין לבין.
תאכל ארוחות מסודרות בשעות מסודרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ובכל זאת? בין לבין צריך משהו? האם האדממה הזה באמת משביע ובריא כמו שאומרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חבר בתור ספורטאי סיבולת זה עושה רושם שיש לך shin splint או בשם היותר מוכר "שבר מאמץ", זהירות זה יכול להחמיר עד לרמה של שבר, כמו שהחברה אמרו אופניים יותר מומלץ כרגע. המון בהצלחה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי, איך אפשר לטפל, חוץ ממנוחה, כי זה מה שאני עושה רוב היום, יושב.
קומפרסים וחבישות אני עושה כבר המון זמן, לא נראה שזה עוזר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין טיפול שידוע לי חוץ ממנוחה וקרח...כמובן זה לא אומר שאתה צריך להפסיק את האירובי לגמרי כי באופניים העומס הוא קטן הרבה יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחינו, אף אחד פה לא רופא.
אתה בצבא, יש לך ביטוח רפואי מקיף - תקבע תור לאורטופד ותשאל אותו את השאלות הקשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יעוץ|צריך יעוץ בלקיחת אבקת חלבון באימונים | david9995 | אימונים | 3 | 14-09-11 17:20 |
[יעוץ] לא יכול להתאמן, חייב להוריד במשקל.. | Gonbox | תזונה ותוספים | 3 | 24-07-11 18:58 |
בקשה | יעוץ | BBForLife | אימונים | 3 | 23-04-11 21:32 |
תגידו חייב אבל חייב לאכול אחרי אימון | mrko | תזונה ותוספים | 0 | 27-02-07 23:54 |
תוכנית אימון +שאלות..חייב עזרהה ממש חייב.. | שאול | אימונים | 3 | 04-10-06 21:21 |