|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() במה בדיוק אתה צודק? אתה לא יודע להבדיל בין מוט עם 100 ק"ג ל 120 ק"ג?
הגב בבדליפט אמור להייות מוקשת לקלפי פנים (מה שלא ניתן לזהות בסרטון כי צולם מקדימה) והתחת בחוץ. ובקשר למשקלי עבודה שלי, אני מאמין מאוד בעבודה כבדה, אך משקלי עבודה של אחד ואחד זה זה נתון אינדיבידואלי וכל אחד לגופו, לגופי אני עובד כבד. זה כמו שאני יעיר לך שאתה נראה כמו קציצה לעומתי, זה פורום של פיתוח גוף ואני כבודיבילדר מסתובב על 6% שומן ועם קובייות בבטן כל השנה. הגזמת עם הביקורת שלך כאילו שאני פאוורליפטר או מרים משקולות אולימפי. למי ששאל בקשר לתזונה, אני על דייטת דלת פחמימות. תודה על התגובות ולמי שאהב תסרטון. אלון
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
הגב שלי מרגיש מצויין אחרי 8 שנים של הרמת משקולות, גם בלי עצותם של גאוני הפורום.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד גבר
אתה יכול לערוך בחזרה את הכותרת ל"סרטון מוטיבציה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() שם המשחק הוא הקרבה גבר.
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמובן שבריאות עולה בכמה רמות על מראה.. ואני חושב שאלון ענה לך על זה בצורה מדוייקת... שלא נדבר על הפווארליפטרים שמגיבים כאן, כל הסרטונים המטורפים של פווארליפטרים מקצועיים או שלהם תמיד גובלים בטכניקה לקוייה במקצת אם לא בדרך לפציעה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() וזה מבנאדם ששואף לאחוז שומן 20 +? מי אמר שהמדע הוא לצדך?
רצף השארות "הפאר" שלך לא מגבות אותך ואינן בכלל קשורות אל הפורום הזה, זהו פורום של פיתוח גוף. כח ותכניקה הם זוויות שקשורות לנושא אך שולייות בייחס אל מראה. כשאתה אומר משפט כמו "לא איכפת לי ממראה, אני רוצה להייות חזק, אני רוצה אחוז שומן 20 +" אתה בעצם מנסה לגבות את העובדה שקשלת כבודיבילדר, או שבעצם אתה פשוט לא שם לב שאתה במקום הלא נכון?
![]() |
![]() |
#30 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני לא אמרתי אף פעם שאני שואף לאחוז שומן 20 +
אתם פשוט כל כך עסוקים בשטחיות שאתם לא מצליחים להבין מאחורי זה ואו להבין תהליכים מטאבולים פשוטים יחסית שקוראים ומתבטאים בצורה שונה אצל כל בן אדם. לכל הגאונים פה, בואו תסבירו לי שאני אראה שאתם מבינים משו בחיים שלכם, למה אחוז שומן גבוה נחשב מזיק, מה נחשב אחוז שומן גבוה (כי איזור ה20-25 לא נחשב מזיק). אתם אוהבים לזרוק ביטויים באוויר שאין לכם מושג לגביהם. אלון אתה מנסה להגיד שכל פוואר ליפטר הוא אדם שרצה להיות בודיבילדר, כי זה מה שכולם רוצים להיות ואם הוא לא מצליח אז הוא פשוט מוותר לגמרי ומתאמן רק כוח? אני לא מאמין שאני שוב נגרר לוויכוח כזה, טוב ננסה שהפעם באמת יהיה האחרון כי זה מתחיל להיות מצחיק.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() אני אומר שאני לא נרשם לפורום של פאוורליפטרים ומעיר להם על אחוזי שומן גבוהים ולמה אין להם קובייות בבטן.
אבל עזוב, בוא נרד מזה, יש לי דברים לעשות. סוף שבוע מהנה לכולם ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() סרטון מרשים, ואתה עוד יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, אמרתי לך כבר להפסיק להעלות סרטונים...
חח אחלה שייפ אחי תמשיך להפציץ ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שייפ קטלני ביותר ,כרגיל!
ולשאר חלאס לקנא ,תפרגנו לבן אדם ...לא יזיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אלון - בדיאטת דלת פחמימות שאתה עושה- עד כמה גרם פחמימה ליום אתה מגביל את עצמך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככל שאחוז השומן בגופך מעל הרמות הממוצעות (עד 20% לגבר ועד 30% לאישה), הסיכון למחלות הקשורות למשקל יתר עולה. מחלות אלו הן מחלות לב, יתר לחץ דם, סוכרת, אבנים בכיס המרה, אוסטיוארטריטיס וסוגים שונים של סרטן. מצטער חבר...נטו בשבילך, לא נגדך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אתם ממש מצחיקים אותי באמת, לתת חצאי תשובות כי אתה יודע לעשות קופי פייסט..
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני לא פעיל פה מזמן מסיבות כאלה ואחרות,אבל בכול זאת זה הפורום הראשון והיחידי שנרשמתי אליו בחיים אז אני עוקב פה פעם ב...ליראות היתקדמות של אנשים ישנים(חבר'ה ישנים,כמה שנים אחורה)שאני זוכר מפה עוד לפני שהתגייסתי,הרוב כבר אינם פעילים והאמת אני מבין הרמה ירדה בכמה רמות למרות שאני זוכר את סיקס פאק עושה פה צחוקים עם כול מיני פוסטים מפגרים חח ועוד כמה חבר'ה רציניים כמו ארבל ועוד,שאני בספק אם החדשים פה מכירים אבל הייתה רמה טובה........בכול אופן הומי שמתי לב שכימאת בכול היזדמנות שיש לך אתה משמיץ סוג מסויים של אנשים (ה"האלה עם הקוביות")וסתם מוריד מהרמה שממילא לא בשמיים,חבל...כי להגיד דברים כמו אני יותר טוב מ90% מהפורום או חזק יותר זה ילדודתי ואני לא מבין לאן זה מוביל אותך,ותאכלס לא לפרגן לאחד שניראה כמו אלון זה לקנאות פשוטו כמשמעו....ועוד דבר אחד "הדשא של השכן תמיד יותר ירוק" אז להיתסכל על אנשים בחו"ל זה לא חוכמה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא שהוא תקוע בבועה מוזרה משלו ולא יעזור שום דבר שיגידו לו אני לא למדתי שפשוט צריך להתעלם מאנשים כמוהו שחיים בסרט. הלוואי שהיה אפשר להרחיק אותו מהפורום לצמיתות, זה היה משנה כל כך הרבה פה לטובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אני לא משמיץ אף אחד בלי סיבה, תאמין לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון חדש חזקקק שליי חברים תקופה חדשהה יאללה בקרוב במאי תחרות!! | dani hen | גלריות הגולשים | 23 | 16-11-11 18:02 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | גלריות הגולשים | 44 | 12-11-11 20:00 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | תזונה ותוספים | 1 | 05-11-11 12:00 |
סרטון של חברים שלי - CrashAss 3 Trailer | megashape | פיתוח גוף-כללי | 16 | 16-11-07 18:42 |
סרטון ישן של חברים שלי. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 21 | 13-07-07 13:52 |