|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לטעמי, בן אדם באחוז שומן שלך, לא יכול להקרא בריא... כי בוא ניהיה מציאותיים, אתה עומד על 20+ אחוז שומן לערך, אם אתה קורא לזה בריא אז מספיק להכנס לכל אתר, מהכי מפגר למתוחכם ביותר כדי להבין ש20 אחוז שומן ומעלה מביא איתו סיכונים רבים ולא בריא... בנוסף לזה, אני מקווה שילך לך טוב עם הצפי ושלא תתקע באיזה שלב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() הומי הם צודקים אתה כבר נושק ל78% שומן והגיע הזמן שתחטב ל55 קילו ותתן להם בראש
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
עוד לא ראיתי שום דבר ממך.. לא בתחום הכוח, לא בפיתוח הגוף ולא בקרוספיט... לפחות לפני שאתה מדבר תציג משהו.. דעה\תמונה\משקלים כדי שנדע מי אתה בכלל ומה אתה רוצה.. אפילו קפיצה עם חבל יתפוס.. עד אז תמשיך עם הליצנות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבינים שום דבר מהתמונה
דבר אחד אני בטוח אתה לא צריך חיטוב אתה צריך דיאטה הגעת למצב שעזוב אחוז שומן נמוך תבאחוז שומן של בנאדם שמן שאשכרה קוראים לזה דיאטה ולא חיטוב תרזה ידידי אני מנאיק עם ישאר משו ועם ישאר משו ותראה מרשים על אחוז שומן נמוך אתה תסתום לי ולכל הפורום את הפה אבל במקום לבלבל תמוח כל היום תעשה משו ותשתיק את כולם . |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חברים, תודה על הדאגה,
שוב לא יודע אם שמתם לב, המטרה שלי זה לא להיות על 20% שומן + המטרה זה להיות בכושר וחזק מאוד, אחד התוצרי לוואי של האירובי זה שאני יורד לאט לאט, בנוסף, הייתי כבר חטוב, הייתי באיזור ה11-12 % יש תמונות שהעלתי לא פעם לפה, לא כזה מעניין ת'אמת, כנראה אגיע לאיזור ה95+/- על 14-15% וזה מספיק לי מבחינה וויזואלית, אני גם אנסה לא לרדת יותר מזה אחרי שאגיע לזה.. גהגה, אתה חי בסרט, באמת, לא ישאר כלום, נניח ואעשה חיטוב אמיתי, תישאר לי (אני בכוונה רושם יד כי זה דבר היחידי שמעניין אותך) יד של 40-42 ס"מ על 170+/- שזה יותר ממה שאפשר להגיד על 90% מהפורום פה מציע לך להתאמן ולאכול ולנסות טיפה גם להיכנס לכושר אירובי שזה בריאות, בהצלחה. יאלה חברים עד ה29 (אני טס לחופשה קצרה) מקווה לסגור 5 חזרות 105 קילו פוש פרס ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה עוזר לך כל הכוח שבא על חשבון אחוזי שומן?
אתה מתחרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו לשאול "מה עוזר לך המראה אם אתה חלש?"
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() אני לא מבין מה הקשר שעשו פה בפורום בין המראה ללהיות חלש...
בן אדם שהוא שחיף יהיה חלש מן הסתם, אבל הוא גם לא יראה טוב... בן אדם שהוא גדול ונראה טוב, יהיה גם חזק מן הסתם.. מאיפה הפלצתם את השטות הזאת של מה עוזר לך להראות טוב אבל להיות חלש ? ראית מישהו שנראה טוב כמו שצריך והוא חלש כמו שאתה מתאר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ת'אמת שכן,
1 חלש זה יחסי 2 כן יש לי שני חברים מכרים שהם נראים הרבה יותר טוב מרוב הפורום פה, אפילו ברמה דיי גבוהה ושניהם חלשים. בינתיים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, כמו שדנוס אמר פה, חצי מהמגיבים פה לא שווים כלום לא מבחינת ידע ולא מבחינת תוצאות מסוג כלשהן, בקיצור הסקת מסקנות אין בכלל מה לפתוח פה דיון בפורום בסוף נושא. גם ככה רובכם עוד חודשיים יפסיקו להתאמן..
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() גם יש מושגים שונים של כח, יש אנשים שמרימים כמויות אסטרונומיות של משקל על המוט, אבל הכח שלהם לא מתמטא פחות או יותר בכלום חוץ מזה וגם אין להם שום יכולת גופנית שתתמוך בכח הזה ותאפשר לבטא אותו בצורה הטובה ביותר.
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משתווה לבושה של לגלות שאתה חלש וחסר תועלת כשאתה נראה כמו אל יווני.
![]() |
#38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יודע מה לעשות !! | ThE HummeR | פיתוח גוף-כללי | 10 | 11-06-09 23:36 |
לא יודע מה לעשות.. | radio111 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 17-05-09 17:17 |
לא יודע מה לעשות יש עומס ולא יודע איך לסדר ת'אימונים | EILAM1993 | אימונים | 11 | 06-09-08 20:40 |
לא יודע מה לעשות | Nick | אימונים | 4 | 11-11-07 11:44 |
לא יודע מה לעשות... | sneori2 | אימונים | 8 | 01-11-07 23:57 |