|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הגבול שיש לבן אדם ממש לא קרוב אליך..אתה כרגע במצב שהגבול היחידי שלך זה המשקל שאתה לא יכול לרדת ממנו(משקל גוף),תעלה בהדרגתיות,וכן תוכל להרים 100..לא יודע אם תוך חודשיים כי העליה לא תהיה קו עליה ישר עקבי,אבל עם עבודה נכונה אתה תעלה במשקלים הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ת'אמת, אם כל הרף החדש שיש בתחרויות כאלו ואחרות,
בוא נגיד, שאם אני מרים בערך (לא בקטע שחצני, בקטע עובדתי, פשוט כי אני מתאמן יותר זמן ממך, וגם אתה תגיע לזה אם תשקיע) נניח פי 4-5 ממך ברוב הדברים, ואני לא קרוב לגבול שלי אפילו אז לך יש עכשיו בוא נגיד שנה שנה וחצי של בממוצע כל 2-3 שבועות לשבור שיא בתנועה / תרגיל כלשהו, כמובן שהכל תלוי ברמת ההשקעה והכל, אבל זה לא יהיה משו יוצא דופן. כמו שרוב האנשים גם מי שאתה חושב שהוא איזה סוס הוא לא יוצא דופן, יוצאי דופן עומדים על הפודיום.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אתם בטוח מבינים יותר טוב מימני.
אני מניח שהאימון המנטאלי חשוב פה לא פחות. נקודה למחשבה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אגב בינתיים החלטתי לעשות בתרגיל סקוואט 6 סטים של 8 חזרות. זה יותר מידיי לדעתך?
אני כרגע מרים משקל קטן מאוד 5 קילו בכל צד ואני מקווה להתחזק ולהרים יותר בעתיד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מספר חזרות לסט | Mister76 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 24-10-11 19:03 |
מספר חזרות לפי תקופה | OfekBuhbut | אימונים | 4 | 22-08-11 10:22 |
מספר חזרות! | arad muallem | אימונים | 14 | 22-02-09 23:44 |
מספר חזרות | רועי ב | אימונים | 11 | 06-07-08 20:30 |
אימוני כוח של 8-12 חזרות בגיל 15 זה בסדר??? | ToMeR533 | אימונים | 7 | 04-12-07 21:12 |