|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זה "רווי חלבונים"?
לא צריך להגיד לך שירידה/עלייה במשקל תלויה במאזן הקלורי, רווי בחלבון או מופחת בחלבון זה לא משנה. אני אכלתי 2 קילו חלבון לכל קילו ממשקל גופי והייתי על תפריט דל פחמימה קרוב לשנתיים 100-150 קלוריות מעל התחזוקה (רוב התזונה משייקים בגלל קושי לאכול) מה שראית בתמונות זה אחרי עלייה של 12 קילו מאסת שריר זה באמת עושה טוב לרוב הנשים, אבל תלוי כמה. 12 קילו זאת עלייה משמעותית ומספקת. לפני שבועיים התחלתי חיטוב. אגב לפני שנתיים העלתי לכאן תמונות זה היה סוף החיטוב הראשון שלי שלקח 10 חודשים לפני זה הייתי בעודף משקל 30 אחוז שומן נערך לאחרונה על ידי nesiha, 19-04-12 בשעה 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() רווי חלבונים- שבכל ארוחה יש מנת חלבון, בערך 2 גרם לכל קילו ממשקל גוף נשמע בסדר, מעולם לא ספרתי חלבון מאזן קלורי או לא, רק דואגים שיהיה מספיק
אם עלית במאסת שריר 12 קילו היית ממש ממש ממש רזה אחרי החיטוב הראשוני, בכל מקרה במצבך הייתי נשאר עם תוכנית מסודרת(סקוואטים, הרבה לחיצות עם משקולות וקצת עבודה על הבטן) דואג להישאר במאזן קלוריות ניטרלי, ועם 120-150 גרם פחמימה(לספור גם פחמימות ממוצרי חלב וירקות) ובמידת הצורך לשלב קצת יותר אירובי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() the best and simplest answer for you is that you need to lower your over all fat percentage. working on your abs is to give them a nicer shape not to make them come out. do lots of running and cardio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|כמה קוביות יש? | Xtrx | פיתוח גוף-כללי | 25 | 05-09-08 17:59 |
קוביות | oz64 | אימונים | 15 | 13-05-08 19:10 |
יישור קוביות | trafice | אימונים | 3 | 17-10-07 14:42 |