|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה ללמוד לבד? המורה מעביר לכם את החומר ואתם קוראים אותו פשוט ומתרגלים אותו, חוץ ממצמטיקה שזה לא ממש לעביר חומר ולא נראה לי אפשר ללמוד לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אופס דאבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() וורטוקס, שמע בהיסטוריה אין קונצים פשוט תקרא את החומר אין משהו אחר, עכשיו כבר יצאו המיקודיות תקנה את של רכס אמרו היא טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, תשמע מבחן אחרון היה על כל החומר של השנה (המבחן היה לפני יציאת המיקוד) ולכן הייתי צריך להתכונן על הכל, ולמרות שאומרים שעוד כיתה י' היסטוריה זה קל, זה פשוט בלתי אפשרי, הציון הכי גבוה בכיתה היה 95, ואני כמעט בטוח שזה בגלל העדפת המורה.
אני לא מבין איך אפשר לשנן כל-כך הרבה חומר, ישבתי על זה מ-8 בערב עד איזה 1 בלילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לוקחים כמה ימים מראש, זה לא כזה קשה. שמע, אני פשוט מסכם מחדש את כל מה שלמדנו בכיתה, מחלק כל יום לסכם איזה 6 עמודים לבערך 3 עמודים, וקורא כמה פעמים, כותב לי קצת נקודות בצד וזוכר הכל די בקלות
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד לא סיימנו את יחידת הגישור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואללה בגריות בלי ציוני מגן זה יותר טוב חחח רק בגאוגרפיה והיסטוריה זה גרוע !!
כבר הודיעו מלפני הפסח שתהיה שביתה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כול מורה דואג לתחת שלו לא איכפת להם מתלמידים.... בטח מי שיב' יצטרך לגשת בלי מגן .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() כמוני !! בשבילי זה יותר טוב למה הציוני מגן שלי גרועים !! בגלל שהברזתי יותר מדי השנה ולמרות שאני מבין את כל החומר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני ניגשתי ביב על מתמטיקה בלי מגן חח הכי טוב היה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
מי שבאמת אכפת לו מהבגרויות זה רק משתלם לו. למי באמת יש כוח לכתוב 5 דפים בהכתבה אחרי יום אימונים עם דדליפט וחתירה???
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() מגן זה הדבר הכי טוב שיש,אם הם מבטלים אותו זה ישמש לנו לרעה!לפחות במצבי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
הושעה
|
![]() הכי טוב יהיה אם יתנו לבחור איזה מגן להוריד ואיזה להשאיר...
![]() |
#34 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מקווווווווווווווווווה שהם לא רצייייניים דייייייייי שנה הבאהההה נוכל חראאאא ומה סתם קוס רעבק אני מתכונן......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
משתמש ותיק
|
![]() יש אין מגן בלשון!!!!!
![]() |
#36 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שיעשו 3 בחינות נפרדות לבגרות בכל שנה ויעיפו את המגן קיבינימט.
ושיעשו ציון מקסימלי 1000 ויעלו את הקושי של המבחן והבדלי הקושי בשאלות , אז כבר יראו מי הם הטובים באמת שכשצריך יכולים להראות ביצועים ויודעים את החומר , ומי החרשנים......... ואל תגרמו לי להתחיל מה צריך לעשות בתחום של הלימודים כי אנשים ברצינות נכנסים לויקיפדיה ובזמן קצר פי כמה מהשיעור לומדים את אותו החומר ברמה גבוהה יותר בפירוט גדול יותר ובהקשר המלא שלו........................... וזה לבד בלי הדרכה. קיצר מע' חינוך מעפנה אפילו לימודים נורמליים אין פה , שלא לדבר על כל הערסים או החרשנים שגודלים בבתי הספר בעצם זה ישרת חרשנים אבל שיהיה לדעתי אז אפשר לראות באמת מי יותר חכם ומי לא.