ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-01-12, 18:14   #21
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

רוצה 1? כך 50. וזה רק סוג אחד של סרטן
אני מסכים עם איתי ולא חושב שצריכה של 200מל תכניס אותך לקבר... אולי לבית חולים אם יש לך נטיה גנטית לאחד מסוגי הסרטן או לבעיות קיבה או סכרת :P
http://www.cancerproject.org/surviva...tate_dairy.php

נערך לאחרונה על ידי Lеon, 16-01-12 בשעה 18:18.
Lеon מנותק  
ישן 16-01-12, 18:21   #22
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lеon צפה בהודעה
רוצה 1? כך 50. וזה רק סוג אחד של סרטן
אני מסכים עם איתי ולא חושב שצריכה של 200מל תכניס אותך לקבר... אולי לבית חולים אם יש לך נטיה גנטית לאחד מסוגי הסרטן או לבעיות קיבה או סכרת :p
http://www.cancerproject.org/surviva...tate_dairy.php
את הווכחן הכי פח שהיה פה כמעט

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 16-01-12, 19:56   #23
Lеon
חבר פעיל

על האמת לא מת להתווכח אני פשוט אומר את מה שאני קורא:בן אדם שאל שאלה וכולם פה רופאים מוסמכים אמרו מה תה מ*יין לך שתה חלב ותאכל הכל תהיה בריא (וכמה אנשים שאני דווקא מכבד מבחינה למה הגיעו, וכמה השקיעו בזמנים קשים כמו דימון) , או הכל במידה: אני חושב ששומן טרנס גם במידה זה חרא ולאכול בשר נא זה לא הכי. בא פשוט בגישה פתוחה עד גבול מסוים,אהבתי שבישראל יותר ויותר רופאים מכפישים את החלב ואלה אני שונא קורפורציות אם זה תעשיות החלב שדוחפות בכל מקום קלציום פוספט או קרבונט בהשערות שסידן זה נספג או vitamin d סינטטי... לא אכפת לי שאנשים יגידו לי: טוב כפרה זזתי לשתות גלון חלב אבל לפחות שיקראו וידעו את הסכנות או שיתנו לשאר האוכלוסיה ללמוד על הנושא ולא לדחוף תגובות לא מבוססות במקום התגובה היחידה שעוד איכשהו אני מבין היא של דימון על igf1 ויש בה משהו (לא שאני מבין משהו,אבל קראתי שזה אפשרי).
Lеon מנותק  
ישן 16-01-12, 19:57   #24
itay301
חבר פעיל

הסמל האישי שלitay301

כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max

הנושא המרכזי בבעיה הוא ה IGF-1 insulin like grown factor שהוא בעצם הורמון הגדילה מה שבעצם מפתחי גוף מחפשים ונמצא בריכוז בחלבוני החלב ברמות גבוהות ולפי מחקרים בעשורים האחרונים ההורמון הזה הוא שותף מרכזי בהתפתחות מחלת הסרטן -יותר מדובר בכיוונים של סרטן הערמונית לגברים ואצל נשים מדובר יותר בסרטן השד

שאלה לLEON
קראתי את הספר של אריה אבני של שוטי החלב ספר משפיע ברמות גם נותן הבנה על הרבה דברים בגוף האדם ופעילותם
אני מבין בנושא מאוד אבל עדיין לא כמוך והשאלה זה שאני כבר שנה נמנע מחלב ואני מתכוון להתחיל לצרוך חלבון מיי גבינה דל לקטוז והשאלה זה אם אני רוצה כמה שיותר להמנע מהבעיות של החלב עדיף לי ללכת על קזאין או מיי גבינה טהור ? אני חשבתי יותר לכיוון של המיי גבינה יותר כי זה מבודד מהלקטוז שזה מקור להרבה מהבעיות שמדברים עליהם אבל אם אתה חושב אחרת תגיד לי זה יעזור -תודה
itay301 מנותק  
ישן 16-01-12, 20:20   #25
Lеon
חבר פעיל

לי אישית יש הרבה דעות אני אביא לך עובדות אתה תבחר מה מתאים לך:
רוב הבעיות הבריאותיות של החלב (לא מדבר על רגישות ללוקטוז או בעיות במעיים) :סרטן,אוסטאופרוזיס,אסטמה קיצר כל מה שד"ר אבני כותב בספר אתה יודע.
הבעיות האלו באות לרוב מהורמונים ומהחלבון שבחלב. רוב החלבון שבחלב הוא קזאין(80%)- חלבון זה נספג בגוף רק לאחר שהגוף משתמש בזרחן כדי לנטרל את החומציות של חלבון זה.
מי גבינה נוכח בכמויות קטנות ולפי מה שראיתי הוא לא גורם לאותם בעיות (אולי כן אבל אין ממש ביסוסים מחקריים כמו עם הקזאין).
בחנות של ישראל בודי יש חלבון סויה: גם זול ואני מקווה שגם איכותי (מתקוון לבדוק מידע בימים הבאים),
אתה יכול לבדוק מה הבונוסים מבחינה בריאותית של אבקת סויה באינטרנט יש הרבה מידע: בשני הצדדים, בכיוון החיובי יש יותר(לא ארחיב יש יותר מידי מידע).
בישראל מסבסדים מוצרי חלב אז סויה,טופו וכו לא ממש הגיוני לשימוש קבוע ובמיוחד אם אתה דורש מעל ה-100 גרם ביום של חלבון.
מה שאני יכול להציע לכולםםםםם החלבון+פחמימה הכי זול שיש הוא הLENTILS :
http://caloriecount.about.com/calori...e-seeds-i16069
יחס של 2:1 לפחמימה שזה ואלה ארוחה טובה למסה\תזונה עם אחוז גבוה מפחמימה - עולה מ7-12 שח תלוי איזה שוק ואיפה.
אם יש לך העדפה למי גבינה בחר אותה בכל מקרה: למרות שבמקומך הייתי שוקל SOY לפני הWHEY PROTEI.
יש הרבההה מאוד מידע טוב על שניהם... פשוט על חלבון מן הצומח שזו אבקת סויה יש פלוסים אחרים ואני מעדיף לא להסתכן עם חלבון שמפרסמים אותו בכל מקום(יש מאמרים שליליים כאשר מגיע לצריכה יומיומית של מי גבינה).
ושוב מי גבינה-חלבון מן החי. סויה מן הצומח. תלוי מה העדפות\אידיאולוגיה\רגישות שלך. הייתי מנסה את שניהם ואחרי חודש מחליט איך זז אם המחיר והעיקר הרגשה פנימית.
Lеon מנותק  
ישן 16-01-12, 23:05   #26
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

IGF עובד תהליך פירוק בקיבה (digestion),כשהוא מוכנס בדרך אורלית (מהפה) ,הוא נהרס!!תבינו כבר וחלאס לזיין תמוח תקראו מחקרים מדעיים ומאמרים של מומחים ולא רופאים בלאי שטוענים שחלבון של חלב לא מתפרק בגוף,וכללי יש להם משהו נגד חלב בטח לא קיבלו חלב אם בילדות או להיפך יותר מדי חלב אב!

זה שמישהו חיי 200 שנה ולא שתה חלב לא אומר שאם הוא היה שותה חלב הוא היה מת...
זה כמו שיש איזה תימני שחיי עד איזה 110 שנה ועיש נרגילה ,מה זה אומר שנרגילה זה טוב ומעריך חיים??קצת שכל...
!Demon! מנותק  
ישן 16-01-12, 23:43   #27
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
igf עובד תהליך פירוק בקיבה (digestion),כשהוא מוכנס בדרך אורלית (מהפה) ,הוא נהרס!!תבינו כבר וחלאס לזיין תמוח תקראו מחקרים מדעיים ומאמרים של מומחים ולא רופאים בלאי שטוענים שחלבון של חלב לא מתפרק בגוף,וכללי יש להם משהו נגד חלב בטח לא קיבלו חלב אם בילדות או להיפך יותר מדי חלב אב!

זה שמישהו חיי 200 שנה ולא שתה חלב לא אומר שאם הוא היה שותה חלב הוא היה מת...
זה כמו שיש איזה תימני שחיי עד איזה 110 שנה ועיש נרגילה ,מה זה אומר שנרגילה זה טוב ומעריך חיים??קצת שכל...

חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
IGOR מנותק  
ישן 17-01-12, 10:02   #28
nadavmoore
חבר פעיל

תגובות של מלומדים ממני וממך על המאמר:
1)סרטן שהוא אחד ממחלות הציוויליזציה נמצא קשור לבערך כל דבר שהשתנה מאז המודרניזציה, לא רק תזונה, יש קורלציה והסברים על המכניזם של לשבת לחרבן על אסלה vs. בתנוחת סקוואט חופשי (אשכרה) וסרטן המעי הגס.

בקשר למאמר באופן ספציפי, נאמר שנמצא קשר משמעותי (מושג סובייקטיבי שכדי להבין אותו צריך להתעמק בכל מחקר בנפרד) ב6 מתוך 12 מחקרים. הטענה\סברה היא שסידן בכמויות גדולות עם ויטמין די נמוך הוא בלה בלה בלה ושחלב מעלה את רמות הסרום של igf-1.
בקשר לויטמין D - זה יותר הקטע שחסר מלכתחילה ויטמין D לכלל האוכלוסיה ולכן הגיוני שחלב (שהוא עשיר בסידן) מעלה את החוסר האיזון בינהם. (*יש גם תפקיד לויטמין K2)
בקשר ל-IGF-1, זה ממילא מינורי. וזה כמובן תלוי מאוד בתורשה הגנטית.
לאנשים שחשוב להם פיתוח גוף זה התעסקות בקקי

2) אני יכול לומר לך שסרטן הערמונית קיים אצל 90 אחוז מהגברים בסופו של דבר. או שאתה מת ממנו או שאת מת איתו. ככה שזה מפגר לחקור דבר כזה בסוג מחקר שחקרו. זה כמו לחקור הזדקנות.
ועוד מהאבס' אפשר לראות שרק פחות מחצי מהמחקרים מצאו קשר (שבטח חלק ממנו מונפץ) ואלה מחקרי עוקבה וקייס קונטרול שהם לא איי איי איי.
בנוסף, זה מטא אנליזה- מה שגורם לקרוא את כלל המחקרים שנעשו. כי מטא אנליזה מאוד מושפעות מהכותב.
בקיצור, רק מרפרוף- זה לא משהו שאפשר להסיק ממנו מסקנות כלשהן. במקסימום- נושא למחקר עתידי. לא בגלל המסקנה, אלא בגלל סוגי המחקר.
IGF1 לא מסרטן. הוא מגביר פרוליפירציה. יש הבדל. ולכן בהתחשב בעובדה שלכולם יש סרטן ערמונית, כמובן שהוא יחמיר מIGF1. למרות שלדבר עליו זה קשקוש. כי זה ברמות זניחות. אבל ממש.
בנוסף,
לא הייתי מסתמך על מטא אנליזות שנעשו על ידי אדם אחד בלבד. במיוחד לא על ידי רופא.
כמו כן, חפשתי את המאמר בפאב מד והוא לא קיים. מה שרק מראה כמה הוא שווה.
בקיצור זה נראה כמו מאמר דעה מונפץ. אם יש לך קישור למלא אשמח.
nadavmoore מנותק  
ישן 17-01-12, 12:22   #29
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igor צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
מה איגור המילה אוראלי מצחיקה אותך?
Cuba מנותק  
ישן 17-01-12, 13:15   #30
itay301
חבר פעיל

הסמל האישי שלitay301

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lеon צפה בהודעה
לי אישית יש הרבה דעות אני אביא לך עובדות אתה תבחר מה מתאים לך:
רוב הבעיות הבריאותיות של החלב (לא מדבר על רגישות ללוקטוז או בעיות במעיים) :סרטן,אוסטאופרוזיס,אסטמה קיצר כל מה שד"ר אבני כותב בספר אתה יודע.
הבעיות האלו באות לרוב מהורמונים ומהחלבון שבחלב. רוב החלבון שבחלב הוא קזאין(80%)- חלבון זה נספג בגוף רק לאחר שהגוף משתמש בזרחן כדי לנטרל את החומציות של חלבון זה.
מי גבינה נוכח בכמויות קטנות ולפי מה שראיתי הוא לא גורם לאותם בעיות (אולי כן אבל אין ממש ביסוסים מחקריים כמו עם הקזאין).
בחנות של ישראל בודי יש חלבון סויה: גם זול ואני מקווה שגם איכותי (מתקוון לבדוק מידע בימים הבאים),
אתה יכול לבדוק מה הבונוסים מבחינה בריאותית של אבקת סויה באינטרנט יש הרבה מידע: בשני הצדדים, בכיוון החיובי יש יותר(לא ארחיב יש יותר מידי מידע).
בישראל מסבסדים מוצרי חלב אז סויה,טופו וכו לא ממש הגיוני לשימוש קבוע ובמיוחד אם אתה דורש מעל ה-100 גרם ביום של חלבון.
מה שאני יכול להציע לכולםםםםם החלבון+פחמימה הכי זול שיש הוא הlentils :
http://caloriecount.about.com/calori...e-seeds-i16069
יחס של 2:1 לפחמימה שזה ואלה ארוחה טובה למסה\תזונה עם אחוז גבוה מפחמימה - עולה מ7-12 שח תלוי איזה שוק ואיפה.
אם יש לך העדפה למי גבינה בחר אותה בכל מקרה: למרות שבמקומך הייתי שוקל soy לפני הwhey protei.
יש הרבההה מאוד מידע טוב על שניהם... פשוט על חלבון מן הצומח שזו אבקת סויה יש פלוסים אחרים ואני מעדיף לא להסתכן עם חלבון שמפרסמים אותו בכל מקום(יש מאמרים שליליים כאשר מגיע לצריכה יומיומית של מי גבינה).
ושוב מי גבינה-חלבון מן החי. סויה מן הצומח. תלוי מה העדפות\אידיאולוגיה\רגישות שלך. הייתי מנסה את שניהם ואחרי חודש מחליט איך זז אם המחיר והעיקר הרגשה פנימית.

לפני שאתה ישר הולך על הסויה יש כמה בעיות מרכזיות בצריכת האבקה הזו
יש את העניין של הפיטואסטרוגנים שזה מונע סרטן אומנם אך בצריכה של כמויות גדולות הוא עלול להמצא גורם מסוכן לגוף בפני עצמו אני לא יודע באיזה כמות מדובר בדיוק אבל ההמלצה אפילו בספר של אבני זה לא להפריז בצריכת הסויה יותר משתי כוסות ביום .

בעיה שנייה היא ערך ביולוגי דבר שהתחלתי לשים לב אליו בתקופה האחרונה במיי גבינה ובביצה מדובר בערך ביולוגי של 100 לחלבון הביצה ו104 משו כזה לחלבון מיי הגבינה כך שמדובר בניצול של 100 אחוז מהחלבון אם תאכל 100 גרם מחלבון ביצה או חלבון מיי גבינה אז הגוף ינצל 100 גרם אבל לעומת זאת בסויה מדובר על ערך ביולוגי נמוך יחסית של 70-75 שככה אם תצרוך 100 גרם סויה תקבל רק 70-75 מתוכם

אני חושב שאני יילך על מיי הגבינה אני לא מאמין שכמות של מנה יומית יכולה לפגוע ועוד ביחס לעובדה שחוץ מזה אני לא נוגע במוצרי חלב אחרים.
itay301 מנותק  
ישן 17-01-12, 13:27   #31
itay301
חבר פעיל

הסמל האישי שלitay301

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
תגובות של מלומדים ממני וממך על המאמר:
1)סרטן שהוא אחד ממחלות הציוויליזציה נמצא קשור לבערך כל דבר שהשתנה מאז המודרניזציה, לא רק תזונה, יש קורלציה והסברים על המכניזם של לשבת לחרבן על אסלה vs. בתנוחת סקוואט חופשי (אשכרה) וסרטן המעי הגס.

בקשר למאמר באופן ספציפי, נאמר שנמצא קשר משמעותי (מושג סובייקטיבי שכדי להבין אותו צריך להתעמק בכל מחקר בנפרד) ב6 מתוך 12 מחקרים. הטענה\סברה היא שסידן בכמויות גדולות עם ויטמין די נמוך הוא בלה בלה בלה ושחלב מעלה את רמות הסרום של igf-1.
בקשר לויטמין d - זה יותר הקטע שחסר מלכתחילה ויטמין d לכלל האוכלוסיה ולכן הגיוני שחלב (שהוא עשיר בסידן) מעלה את החוסר האיזון בינהם. (*יש גם תפקיד לויטמין k2)
בקשר ל-igf-1, זה ממילא מינורי. וזה כמובן תלוי מאוד בתורשה הגנטית.
לאנשים שחשוב להם פיתוח גוף זה התעסקות בקקי

2) אני יכול לומר לך שסרטן הערמונית קיים אצל 90 אחוז מהגברים בסופו של דבר. או שאתה מת ממנו או שאת מת איתו. ככה שזה מפגר לחקור דבר כזה בסוג מחקר שחקרו. זה כמו לחקור הזדקנות.
ועוד מהאבס' אפשר לראות שרק פחות מחצי מהמחקרים מצאו קשר (שבטח חלק ממנו מונפץ) ואלה מחקרי עוקבה וקייס קונטרול שהם לא איי איי איי.
בנוסף, זה מטא אנליזה- מה שגורם לקרוא את כלל המחקרים שנעשו. כי מטא אנליזה מאוד מושפעות מהכותב.
בקיצור, רק מרפרוף- זה לא משהו שאפשר להסיק ממנו מסקנות כלשהן. במקסימום- נושא למחקר עתידי. לא בגלל המסקנה, אלא בגלל סוגי המחקר.
Igf1 לא מסרטן. הוא מגביר פרוליפירציה. יש הבדל. ולכן בהתחשב בעובדה שלכולם יש סרטן ערמונית, כמובן שהוא יחמיר מigf1. למרות שלדבר עליו זה קשקוש. כי זה ברמות זניחות. אבל ממש.
בנוסף,
לא הייתי מסתמך על מטא אנליזות שנעשו על ידי אדם אחד בלבד. במיוחד לא על ידי רופא.
כמו כן, חפשתי את המאמר בפאב מד והוא לא קיים. מה שרק מראה כמה הוא שווה.
בקיצור זה נראה כמו מאמר דעה מונפץ. אם יש לך קישור למלא אשמח.

זה מה שהראו והוכיחו לך אבל במחקרים - לאוכלוסייה שנמנעת מצריכת חלב סרטן הערמונית קיים ביחס הרבה יותר נמוך
וזה נכון שהigf הוא לא בדיוק מסרטן אבל הוא מייצר פעולה גרועה יותר בכך שהוא מעודד ויוצר גרורות ככה שהסרטן מתפשט ליותר איזורים ובמקרה של פריצה באחד מהמקורות לא מספיק להפתר רק מהגידול במקום המסויים מכיוון שהגוף ייצר גרורות וגם אם תפטר ממקור אחד קיימים כעת בגוף עוד הרבה חלקים של המחלה ולעומת זאת הסויה יוצרת פעולה הפוכה בעזרת הפיטואסטרוגנים שמונעים ומשמידים גרורות בגוף והיום סויה נחשב לאחד המרכיבים החשובים במניעת הסרטן

לא מדובר בצריכה יומית של כוס חלב וזהו אנשים שותים ואוכלים מוצרי חלב בכמויות עצומות ככה שהigf כבר לא כלכך ברמה זניחה
itay301 מנותק  
ישן 17-01-12, 20:18   #32
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lеon צפה בהודעה
ואי ואי ואי איזה גישה סגורה וראש סגורררר.
אני פה ותיק,לא כותב הרבה והיו כמה משתמשים אבל, בוא נתחיל:
IGF1 = הורמון גדילה שמונע מתאים סרטניים להתאבד כלומר כאשר יש כניסה סינטטית של הורמון זה לגוף (ולא מיוצרת) הוא בעצם מאפשר לכל תא סרטני להמשיך את קיומו, הורמון זה מבלבל כי הריהורמון זה הוא הורמון גדילה והוא חשוב כאשר יש דרישה להגדל מסת הגוף(שריר,שומן) אך באופן סינטטי היא גם לא נספגת ולא עוזרת.
הפרה שלפני 100 שנה ויותר הביא לנו כמה חלב ביום??? 5-7 ליטר!
והיום? הפרה "המצטיינת של ישראל" הביאה השנה 56 ליטר חלב ביום!
בממוצע מביאות הפרות 30-40 ליטר חלב.
איך נעשה הדבר? כל 5 שעות מזריקים לפרות HGH . וזרע של פר מובחר.
אתם יודעים שכללל משרדי הבריאות מרשים טיפת מוגלה לכל כוס שתייה? מוגלה כלומר:הפרשות הפרא,וכל מה שנוזל ממנה בגלל דלקות וכו (הרי 30-40 ליטר חלב ביום כל יום ו56 סוגי אנטיביוטיקה לפרה גורמים זיהומים!).

פעם שתיתי 5-6 ליטר חלב ביום... הגעתי לכמויות של 120 גרם חלבון מינימום רק ממוצרי חלב (אני 184 סמ 81 קג 10אש)
קראתי את הספר של דר אבני שוטי החלב ועוד הרבהההה ספרי תזונה ויודעים מה?
אין גורו תזונה או מאמן אישי או לא יודע מה שממליץ חלב:
JACK LELANE
PAUL BREG
TOM VENUTO
WILL BRINK
ARNOLD
ואפילו SCOOBY אם אתם מכירים...
הנה ארצעה מאוד טובה בנושא:
http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=ittFtDAAab0
יש בודיבלדרים טבעוניים ויש אפילו פאורליפטרים טבעוניים: http://www.youtube.com/user/JPVeganPower
למפגרים: תמשיכו לאכול ולשתות חלב
לחכמים תלמדו על טעויות של אחרים: אני בן 18 נפלתי למחקלה אורולוגית עם בעיה באשכים בגיל כזה... אבל איך שאלתי את עצמי? אני מתאמן,רץ,יושן,אוכל.
הכל בא מהתזונה:מסתבר שקג של טבורוג בבוקר (גבינה לבנה) ושני גלונים של חלב, יכולים להכניס אותך אפילו כשאתה צעיר לקבר.
כל מי שמעוניין למידע נוסף שיגיד,אני אנציקלופדיה מהלכת.
JACK LALANE גורו שחי עד גיל 96 לא נגע במוצרי בשר וחלב-ומה חשוב מה אומרים, או בעובדה של כמה הוא חיי?
קצת ידע לגבי סידן ממוצרי חלב:
חלבון מן הפרה הוא חלבון לא טבעי ולכן דורש משאבים רבים כדי שיספג: זרחן
מקור הזרחן היחידי בגוף שלנו היא העצם. קפיש? העצם מורכבת מסידן וזרחן.
כשהגוף צריך לקבל ולמיין את החלבון הזר הזה הוא משתמש בזרחן ומה קורא עם הסידן?
יורד בשתן. אז בעצם אתם לא מקבלים כלום. וזה עוד במקרה הטוב: סידן צריך להספג בתנאים מסוימים בגוף ואם אין אותם הוא לא נספג (VITAMIN D IN BLOOD FLOW ETC).
i
think u mean 50-60 litters per day,
r u related to hadash?

stop all that bullshitttttttt
milk is goooood
and we are talking here as people that train (i hope cuz most the 90% of you guys don't really train)
so therefore this "articles"
with no real research aren't talking about "us"
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק  
ישן 17-01-12, 21:20   #33
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

כמה בילבולי שכל פופוליסטיים על חלב.....הנושא נסגר כבר מזמן וטובי המוחות בפורום הגיעו למסקנה שחלב זה בריא
ננעל

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
נושא נעול