|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ראה הוזהרת..
![]() |
![]() |
#23 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() דיי אני חייב להגיב
הבחור ניראה סוף הדרך מסה מטורפת על חיטוב מלחיץ כמה הוא מרים לא מעניין בכלל מזריק לא מזריק זאת כבר בעיה שלו מי שטוב לא שיזריק עד מחר וימות מחרתיים (מקווה שלא) מי שלא (שזה גם אני) יעבוד קשה יוכל כמו חמורים ויהיה ברי ![]() אבל ברצינות למה לא לפרגן לו? אנשים פה מעלים תמונות שילדים בגן חובה יותר גדולים מהם וכלום מפרגנים להם מינימון ארנולד בתמונות בקיצר פרגנו גוף פיצוץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
נפיחון
|
![]() אף אחד לא אמר שהוא נראה מגעיל.
אבל למה לספר מעשיות על 7000 קוראסונים ו10 בקבוקי קולה שהוא מפרק ביום. אתה גם מוזמן לעשות חיפוש בפורום ותראה איזה מהר הוא עשה תשינוי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() Igor לקחת את זה קצת קשה מדי
![]() תזרמו איתו, הוא צוחק איתכם נראה סבבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() עיגור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה חושב שאי אפשר להגיע למראה כזה בלי חומרים אתה יותר אדיוט משחשבתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() נראה טוב , אין שונה הרבה מפעם לפעם - החזה הורס את הפרונט מקווה שתצליח לאזן אותו.
ושוב בהצלחה + מחזק את תגובתה של ליידיבאג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() זה ממש לא רמה של מישו שמשתמש בחומרים, חלאס לחיות בסרט עם הוא היה לוקח חומרים תאמינו לי שהוא היה מכפיל את עצמו ואתם יכולים לראות תמונות של הבחור הזה פה לפני שנה ותאכלס אן כזה שיפור משמעותי..... אז הוא נראה לכם על חומרים? נו באמת למה לא כל אחד עם מאסה סבירה ואחוז שומן נמוך מוזרק
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() איפה הדדליפט 270 שהבטחת לנו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() האמת הוא כן ניראה על ממתקים
אבל אני לא מבין למה זה מעסיק אתכם כל כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
סתום את הפה שלך יחתיכת רוסי בלאט מסכן שחושב שהוא איזה חיה ישחיף קנאי מי אתה בכלל ראיתי את התמונות שלך והמרחק בינך לבין hadash הוא עצום אני לא בטוח שאתה מספיק חכם בכלל להבין את זה! וזה לא משנה אם הוא משקר או לא וממציא אז תסתום ולך לפורמים של fxp הם בשבילך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
![]() ואני 3שנים גולש פה!זה שנסגר לי המשתמש הקודם לא אומר שאני חדש פה אז אל תנסה ללמד אותי בלאט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() איתמר , למה אתה פותח את הג'ורה?
רמה מאוד נמוכה , עצוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומרוצה/מרוצה מאוד מהתוצאות שלי :] תכלס הוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד פשוט אם ראית או אתה יכול לדפדף ולראות כל פעם הוא מביא הלצה אחרת אם זה לגבי התזונה שלו או המשפחה שלו העתיד שלו או הקעקועים שהוא עתיד לעשות..התוצאות שלו פה באמת ברמה בין הגבוהות שראיתי בפורום ואף אחד לא מזלזל בהן וזה לא משנה אם הוא מוזרק או לא כי שוב הוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד.. אז שמע זה לא תסכול זה זלזול כי הבנאדם לא יכול להיות ישר וכל פעם ממציא משהו אחר.. ובאן לא מפחיד אף אחד..יוכיחו את זה ה5000 משתמשים החדשים שנפתחים פה כל יום ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() ניראלי צריך לתת באן לחדש ולסגור את עניין הקללות בפורום....הבן אדם הזה גאון....כולם פה רבים עם כולם בזכות תמונה שלו....פששי כבוד...