|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני מניאק אם לפחות 80 אחוז לא הולכים לנסות את זה
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין ספק שכל דבר שהוא לא סטרואידים והוא עוזר לגוף לגדול אני אנסה...
תקראו לי משוגע - אני קורא לזה אהבה ![]() חח סתם , הייתי חייב לדפוק תמשפט הזה... בכל מקרה נשמע מעניין אבל גם די פסיכוטי...במילים אחרות - זה מתאים לי ![]() עריכה : אבל יש מלא נוסחאות טיפשיות ותאוריות...אני צריך לבדוק את זה בפועל ואז אני יחזיר תשובה :] |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יצחק עלייך ואני אשכרה הולך לנסות את זה היום עוד 3 שעות נפתח המכון אני יעשה סבב אחד של רבע שעה לפני אימון
אם זה עובד ואני מרגיש מרץ-או כוח במשקלים אני ידווח =]
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי אני מת פה!! אנשים נשרטו אה?!:laugh: אחי תשתמש בחומרים וזהו תאמין לי זה יותר פשוט (לא שניסיתי) בינתיים ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y
|
![]() יש אמת חלקית במה שהוא אומר, אבל זה למפתחי גוף טיבעיים רציניים מאוד בלבד.
איך הייתי? אני אחד האנשים הראשונים שלא צחק עליו!
#8 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
שמע אחי אבל זה באמת מעלה את הרמות של ההורמונים בטח בטירוף!!!אני ינסה את זה חודש יגיד לכם איך יצא
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() תיקנתי את ההודעה שלך:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה ילד מסכן? עושה סקס ומאונן לפי האימונים שלך?
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שמח שהצלחתי לעורר תגובות מעורבות ,גם מהפסיכיאטרים שמאבחנים מחלות נפש ברשת,שאני בטוח שירוצו לשפשף לפני האימון הבא...
עד לפני כ 10-15 שנה ,המליצו רופאים על שיטה זו לחולים עם רמות נמוכות של טסטוסטרון שנזקקו להשלמה ממקור חיצוני וזאת ע"מ ולנסות להמנע,בשלב ראשון ממתן תוספים מלאכותיים. משהופיעו מוצרים כגון מדבקות טסטוסטרון,אנדרוג'ל וכו',שהינם דרך בטוחה יותר מכדורים והזרקות,נעלמה לה השיטה,אך כאמור גופינו לא השתנה וכן פעילותו ההורמונלית. אני רואה פה הרבה מתחסדים לגבי אוננות.כאן זה לא המטרה אלא אמצעי ולפי הכרטיסים של חלק מהלועגים ,אני רואה שהם בגיל שבין כה הם משתעשעים עם עצמם כמה פעמים ביום,אז שלבו זאת עם האימונים.הדחקה זאת הפרעה נפשית לא קלה. אגב,למתעניינים בסטטוס שלי,אז אני נשוי,סטודנט לרפואה ומתאמן 3 שנים. אהה ויש לי גם דג זהב |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם זה סתם מיתוס,
אבל שמעתי שלהביא ביד בלי לגמור יכול לגרום לך לסרטן האשכים בסופו של דבר.
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתם חולי נפש
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הכל טוב ויפה, אבל דברים כאלה - סקס ללא גמירה\אוננות יכול לגרום לסרטן בביצים. (ערמונית? ככה קוראים לך נראה לי..)
אז אם אתם רוצים לנסות את זה, חאלס לחשוב יותר מדי, כדי לגדול לא צריך לחשוב יותר מדי. >< |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אתה צריך סקסיולוג אחי
|
![]() |
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() אם אתם רוצים שיטה יותר פשוטה להעלות את רמות הטסטוסטרון (וגם להוריד את רמות הקורטיזול), פשוט תאכלו שן של שום לפני האימון. אני יכול להביא מאמר שמוכיח את זה.