|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() כל הכבוד לחלק מ"הגברים" שפה,
שבזמן שהם יכלו להתאמן בתקופת השירות שלהם הוא שירת בקרבי. תגובות כמו: יא זמולני מסריח אתה סרטן בלב המדינה אויבים מבית טיל אחד בעזריאלי אתה ימני. יתקבלו בברכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לפחות חלק פה "גברים" , שעשו צבא...
אתה עדין ילד שלא הריח את השניצלים בבוקום עדין..הדבר היחיד שהרחת בחיים שלך זה זין של איזה מחבל לפני התאבדות, כדי לעלות לו את המורל... אז כל עוד לא התגייסת, תוציא את המילים "שירות צבאי" ו"צבא" מהלכסיכון... הדברים שאתה יכול להגיד זה בסגנון:"היה לי צו ראשון אתמול" "וטיול י"ב היה כיף" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() לול דימון איך אתה מזלזל :\\\ אני לדוגמא עוד לא התגייסתי אבל נועל נעליים צבעיות 3 שנים ומדי חקי חיל אוויר.. במקרה הכי טוב אני אהיה על מדים עוד 6 שנים. ולגבי האוכל של הצבא אוכל בסדר בשביל בן אדם שלא אכפת לא מהבריאות שלו.. למישהו שמיתאמן לא.. לא מבין איך שמרתה,הכל שם זה פחמימה וקרחמל של תפ"א..
גיל קובע אבל לא תמיד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שלא התגייס לא יכול לדבר על איך זה להיות חייל..זה כמו שבתולה תתחיל ללמד אנשים איך להזדיין ![]() אז הזין הזה פה משתין על גובניקים ,והוא עוד לא התגייס בכלל...80 אחוז מה"מורעלים" האלה מסיימים בש"ג עם 5-9 אחרי חודשיים... נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 30-04-11 בשעה 14:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אל תתפוס תחת על משהו לא כל כך מיוחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() למה לך להתגייס לצבא הפאשיזם והכיבוש?
הרי אתה אוהב פלסטינים ולא את עמך. זה סותר את האידיאולוגיה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא נראה אחד שמתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() כול מי שמתאמן בחדר כושר ולא היה קרבי- הוא ג'ובניק מסריח משתמט-ואחד שלא יספר סיפורים שיש לו בעיות בריאות..
כמו ג'קי מהאח הגדול- השתחרר מהשירות בגלל אסטמה- ומעשן כמו קטן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() זה כל כך מצחיק אותי לראות אנשים שעוד לא התגיסו צוחקים על ג'ובניקים
כן אני גבר אני מתגייס לקרבי אחי!!! ומוזר כי כל אלה נופלים מקרבי עוד לפני שנגמרת הטירונות קצת משעשע לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי בעיה עם ג'ובניקים שהתאמנו כל הצבא שלהם בחדר כושר וצוחקים פה על בנאדם שמתקשה להתאמן בגלל שהוא משרת בקרבי. לא נתעלם מהעובדה שהוא נראה בסדר גמור ועלו פה תמונות הרבה יותר גרועות ממנו. ד"א, להאשים אותי גם במורעלות וגם בשמלאנות זה טיפה מצחיק. נערך לאחרונה על ידי ב!רי 93, 30-04-11 בשעה 15:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
נפיחון
|
![]() ואי מסכן הבחור בדוק הוא לא יוריד חולצה לעולם יותר..
אהה ובורי שתוק (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא צחק עליו כי הוא לא יכול להתאמן...
פשוט זה טיפשי לעלות לפה תמונות שאתה בשייפ לא טוב (לא טוב הכוונה יחסית למה שהוא היה ולא מישהו אחר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() "סוס אחי תמשיך להפציץ.."
"מוכן לתחרות לטעמי , תן דגש על האמות." "הגעגועים לבילדינג אוכלים אותך מבפנים?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה קשור לצבא אבל?
גם אם מישהו שלא משרת היה מעלה לפה תמונות של לא התאמנתי 12 שנים מה היית מצפה שירשמו לו? "כל הכבוד שלמרות שלא התאמנתה 100 שנים אתה ממשיך להשיע בפורום"? אם אתה כזה גבר והכל תסביר לי מה הקטע לעלות תמונות שאתה לא בשייפ?אני אישית בחיים לא הייתי מעלה תמונות אם הייתי יורד משמעותית ממה שאני עכשיו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואל תגזים גם אנשים בקרבי שומרים על שייפ כמו שצריך לפעמים, זה לא שאתה ישן ושומר כל היום יש לך גם אימונים ועוד זמן להתאמן לבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח איזה פורום של אנשים מטומטמים...
ימינים ואוהבים את המדינה אבל צוחקים על חייל ששמר על המדינה ובמקום לא להגיב ,רק מגיבים בציניות ומקניטים אותו בזמן שאתם שירתתם בשק''ם והיה לכם זמן להתאמן, והוא שירת בנח''ל וטחן שמירות ,גם אני קצת נרתע מהומור השחור של בורי "מימונה לאשכנזים" וכל הדברים שהוא אומר...אבל דווקא בפוסט הזה הוא צודק ב 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון שלי אחרי שלא הייתי בפורום בערך שנתיים | Antonator1 | גלריות הגולשים | 140 | 27-09-10 18:50 |
שנתיים ו4 בצבא | juk89 | גלריות הגולשים | 24 | 13-12-09 11:20 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
תמונות אחרי חודש וחצי בצבא | Kachok | גלריות הגולשים | 44 | 21-10-07 09:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |