|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() **ליידי באג :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() דבר ראשון איגור דבר יפה, דבר שני אדוני הרופא והתזונאי המוסמך שלמד 4 שנים תואר + נסיון של 10 שנים בתחום ברור שאתה יודע שחלב זה נורא בריא, ואני לא מכיר אף בנאדם בעולם שרגיש לסוכריות אז אל תנסה להיות מצחיק, אני גם יכול לשתות 4 ליטר חלב אז? נראה לך שזה טוב לגוף? הבהרתי משהו לא טוב לך אל תגיב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 08-04-11 בשעה 01:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() תראה לו מה זה ליידי באג
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חלב זה לא מוצר בריא.
בטבע, שום חיה לא שותה חלב לאחר גיל הינקות רק בני האדם עושים זאת, ורק כדי להרוויח כסף. חלב פרה מיועד לעגל ולא לבני האדם גם מבחינה תזונתית וגם מבחינה מוסרית. בחלב יש סידן אומנם אך יש גם זרחן שמפריע לספיגת הסידן ובכך אישה ששותה סידן מהחלב בשתן שלה תראה (אם תבצע בדיקה) שכמות הסידן כפולה, כלומר סידן ברח מהעצמות כתוצאה משתיית החלב ולכן החלב לא מהווה מקור לסידן אלא ההפךץ בחלב יש כולסטרול הידוע כגורם סיכון למחלות לב וכלי דם, בחלב יש שומן רווי הידוע גם הוא כגורם סיכון למחלות לב וכלי דם. חלב הוא חומצי והתזונה שלנו צריכה להיות כמה שיותר בסיסית (ירקות ופירות), כאשר אנחנו אוכלים הרבה מזון חומצי יש יותר סיכוי לפתח ביתר קלות מחלות. בחלב יש את הורמון האסטרוגן הנשי שיש לכל אישה לאחר לידה, הורמון זה מגיע אלינו כי אנחנו שותים את החלב ומהווה גורם סיכון לסרטן השד והערמונית אצל הגבר. יש עוד הרבה בעיות עם חלב ומוצרים מן החי בכלל. לעוד מידע את מוזמנת להיכנס לאתר שלי. אני ממליצה לך בחום לא לשתות חלב. ולהעדיף חלב סויה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה
|
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() לא ציניות נראה לך שאני רשמתי את כל זה אני ישבור את המקדלת לפני שאני ירשום את כל זה
זה מועתק מאתר של מומחית שרשמה ענארף |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתם עפים פה כמו חבורת ילדים אני בעצמי שותה חלב וגם במסה שתיתי הרבה, אבל בסופו של דבר זה לא בריא לשתות הרבה מה אתם נפגעים כאילו אתם המצאתם את החלב חחח תעשו מה בזין שלכם כולה אמרתי דעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() סתם הבאתי את זה לא אמרתי כלום נגד חלב אני מת על חלב אבל וניל 3% זה מה שאני שותה אחרת אני כל הזמן בשירותים שילשולים באסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שיפה בחיטובים אתה לא מתקרב לכל הזבל הזה, במסה לעומת זאת זה בעיה להיות מפונק באוכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() צריך תפריט הכי טוב ככה זה בלאגן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני אהיה בצד של ליידיבאג. קשה להגדיר בריא ולא בריא צריך לדעת לאזן גם ויטמינים אפשר להגיע לעודף.
לגבי חלב זה די קשקוש רוב הדברים שהפרופסורית כביכול כתבה. לגבי חומצה / בסיס - עד כמה שידוע לי חלב זה בסיס ולימון למשל זה חומצה, אבל אני לא מומחה.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כל דבר בכמות גדולה יהיה לא בריא אין מה לעשות, אבל כמו שאמרתי במאסה זה בעיה צריך לדפוק הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לסיכום שלי:
כול דבר בריא אם אוכלים או שותים אותו בהגבלה גם חלב כמו בשר וכמו כול דבר אחר גם מזיק וגם מועיל לגוף כמעט כמו כול דבר בחיים החוכמה היא לא להגזים בשום דבר לגבי ההוא שכתב כל כך הרבה דברים נגד החלב- אני יכול למצוא מאמר בדיוק הפוך שיכתוב כמה החלב טוב לגוף האדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ליידיבאג אני יכול להגיד לך שגם טונה,בשר,ביצים,שמן וכו' וכו' הם דברים לא בריאים או כן בריאים ולהביא לך מאמרים על זה.
קיצר קאט דה בולשיט כל עוד לא תזריק את החלב לוריד ו\או לא תשתה 10 ליטר ביום (בהנחה ואתה לא רגיש ללוקטוז) לא יקרה כלום מחלב |
![]() |
![]() |