|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() אגיד לך למה בעצם אתה מסכם זאת ב-"חוסר עניין הציבור" וזה נכון בסופו של דבר.
כידוע או לא, אני מדריך כושר כבר 11 שנה ומנסיון רב של הדרכות ומפגשים עם לקוחות כולם רוצים גוף שרירי, קוביות בבטן ולהראות טוב בגדול, אך מה הבעיה???... מעטים אלה שמוכנים ![]()
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
כלל האוכלוסיה רוצה גוף חטוב ושרירי אבל עד גבול מסויים, החבר'ה של ה"בודיבילדינג" לקחו את זה דרגה קדימה לרמות שזה "גדול מידי" מבחינת נורמות חברתיות. כמו מי אנשים רוצים להראות? רוני קולמן או אחד מהדוגמני תחתונים של קלווין קליין? אנשים רוצים גוף חטוב ושרירי אבל שוב, עד גודל מסויים... כשאתה מגיע למצב שאתה גדול מידי, כלל האוכלוסיה חושבת שזה יוצא דופן, מוזר וכתוצאה מכך, מגעיל. לעומת זאת, אם תיהיה שחיף עם ריבועים וקצת ידיים וחזה, זה יחשב יפה בנורמות חברתיות ולשם אנשים מכוונים. אנשים לא פורשים בהכרח כי זה קשה, הם פורשים מחוסר ידע והכוונה נכונה. להגיע לרמת של "דודי בלסר" או המכוער השני, זה לא ממש קשה.. אך בלי תזונה נכונה ואימונים נכונים, הבנאדם הממוצע חסר הגנטיקה הטובה, לא יגיע לזה... ולכן רוב האנשים פורשים.
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אני עובד על מאמר שנושאו: למה אנשים פורשים, ומציע דרכים למנוע את זה. זיו אחי, יש סקאלה מספיק רחבה בין קולמן לבלסר. אולי רוני לא יכול להיות דוגמן של קלווין קליין אבל דיויד הנרי לעומת זאת, נראה מדהים ואסתטי בכל קנה מידה. בדרך כלל כשאומרים "מגעיל" מתכוונים לאנשים עם אחוז שומן גבוה. מי שלא מבין מפרש את זה כ"יותר מידי גדול", אבל למעשה זה "יותר מידי שמן".
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יש מישהו שבאמת יכול להגיד "מגעיל" על זה:
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() בדרך כלל מי שאותם אנשים מכנים "מגעיל" זה את המפתחי גוף (סייקליסטים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() עמית הבאדיבילדר מס 1 בישראל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
וגם אנחנו יודעים שרק להתאמן לא יביא תוצאות צריך גם לאכול כמו חמור ולהתמיד בזמנים... לנוח... אל תטעו לא לכל אחד יש את הזמן לזה... ואני בטוח שעכשיו יבוא מישהו "אפשר לשלב אם אני מצליח אז כל אחד מצליח" אז זהו שלא. וניגרי התשובה לשאלה שלך היא כן... רוב האנשים יגידו על התמונה הזאת "מגעיל, איכס זה יותר מדי" "מה אתה רוצה להגיע לדבר הזה?" ודרך אגב האנשים האלה לא שונים מבודיבילדרים.... בודיבילדרים נגעלים באותה מידה מהמונח הידוע והמעליב כן כן "שחיפים" בודיבילדרים חולים על המילה הזאת ומרבים לרדת על אנשים רזים ובמיוחד על דוגמנים...למה? כי יש להם טיפה מסת שריר והם זוכים ליחס מדהים ואתם לא אז ישר רגשי הקנאה משחקים תפקיד...או על איך נשים מעדיפות אותם שחיפים ורזים ויאדה יאדה יאדה היו בפורום הזה מיליוני דיונים על זה... כמו שאני פעם הראתי למישהו תמונה של קולמן מ99 רק שנכנסתי לכל הקטע של פיתוח גוף והתלהבתי מישהו אחר אמר לי איכסהה גועלל נפששש סטרואידים ורידים בלה בלה בלה" וואלה זכותו שיבושם לו אני לא אתחיל לשנוא אותו רק בגלל שהוא מסתכל על דברים אחרת. קצת גלשתי מהנושא אבל אתם יודעים חח...
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שבילדינג לא כל כך רחוק משאר ענפי הכוח בסופו של דבר. בכל מקרה, מה שאני אומר, שאתם כנראה מפספסים את התפיסה של הציבור את הבילדינג.. וברוח הדברים שנאמרו בעמוד הזה: רוב האנשים מעדיפים להיות רזים וחטובים מאשר שריריים, זה גם הרבה הרבה הרבה יותר קל להשגה וזה גם מה שנתפס כ"נורמלי" נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 17-03-11 בשעה 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אנחנו מדברים כרגע על כלל האוכלוסיה, ואנשים תמיד יפחדו מה"לא נורמאלי" אם זה תופעות טבע שאי אפשר להסביר, אם זה מכשפות, ואם זה בודיבילדרים בגדלים לא נורמאלים(לשקול 130 קילו על 3-4 אחוז שומן זה לא נורמאלי). נכון שיש סקאלה רחבה, אבל לדעת רוב האוכלוסיה, כל בנאדם ששוקל 10 קילו מעל הגובה שלו באחוז שומן נמוך, הוא פריק... זה לא משהו רגיל שאנשים רגילים אליו. אין מה לעשות, אנשים חושבים שזה "יותר מידי", תראה את התמונה שהבאת פה לx בנות(וגם בנים) ותראה שהתגובות יהיו: "איכס זה יותר מידי", "מה אתה צריך את זה?", "זה לא אנושי" וכו וכו וכו... רוב האוכלוסיה רוצה להיות רזה, בלי כרס, עם טיפה חזה וידיים באחוז שומן טוב. מעבר לזה כבר לא מעניין אותם. זאת גם הסיבה שכל הילדודס שבאים למכון עושים יד קידמית וחזה ולא פוזלים אפילו לכיוון אימוני רגליים.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר להגיד מגעיל על משהו כזה
http://www.google.co.il/imgres?imgur...1t:429,r:5,s:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() זה אולי יפתיע אתכם, אבל יש גם אנשים (שאת עצמי אני משייך אליהם) - שהאימון בשבילם הוא מהנה פחות או יותר (אם לא יותר) מהתוצאה עצמה. כאילו בתאכלס, לעומת הרבה סוגי אימון שסוחטים ממך את כל המיץ ויכולים גם להפחיד ולהלחיץ אותך בגלל רמת הסיכון שלהם - אימון משקולות זה די כיף. צריך רק למצוא את באר המוטיבציה הנכונה. זה לא שאין מספיק אנשים שמתאמנים ביחס למדינות שבהן הענף יותר מפותח, זה נטו שהענף ברמה המקצועית סובל מחוסר הכרה מוחלט, כמו הרבה ענפי ספורט בארץ לצערי. אם כי כן, הייתי אומר שיש גם בעיה קלה של חוסר חיבור טבעי לפעילות גופנית בארץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ניגרי צר לי לבשר לך - אבל אתה חי בסרט. אני לא נגד בילדינג ומאוד אוהב ומתעניין, אבל חד וחלק בחורות לא אוהבות את זה, (חוץ מכאלה שיש להן פטיש, אבל זה בכל תחום) גם את החטובים... ולא, לא בגלל ההתעסקות...
דיברתי עם לא מעט בחורות שאוהבות בחורים קצת שריריים אבל שזה מגיע אפילו לקצת גדול מדי זה ממש מחליא את הרוב המאוד גדול שלהן.
![]() |
#37 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() על טעם ועל ריח...
יש אנשים שאוהבים גדול יש אנשים שאוהבים קטן. לי אישית נראה שהרוב לא אוהב את המראה שיש לבילדרים, גם אם אחוז השומן שלהם נמוך
![]() |
#39 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() אביב,
רק כדי שתבין כמה ימאגישי רחוק מלהראות כמו מה שנשים אוהבות, קח למשל את הדוגמנים של חברת האופנה אברקרומבי, אחת החברות המצילות בתחום אם לא המצליחות ביותר. היא משלמת לדוגמנים(שחיפים מאוד אגב) לעמוד בלי חולצה בתוך החנות... כאילו כמעט בלי שריר ועם אחוז שומן יחסית נמוך... ובנות חולות על זה! הנה דוגמאות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אין ספק שדיוויד הנרי , בריאן קורי ...מושלמים .אבל הם מושלמים מבחינת. עולם הבודידילדינג.
אגב אני האחרון שיתהפוך בלהיות 60 קילו עם קוביות. במציאות אני מניח( פשוט למנוע הערות כגון : הו אכל אצלך ארוחת שבת) הם מפחידים וחריגים הם לא באמת מטרה של אדם מהרחוב, הם מטרה של כל מפתח גוף מקצועי
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות של עמית ספיר לקראת אליפות אירופה | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 32 | 23-04-09 18:18 |
תמונות של עמית ספיר | YOSI111 | גלריות הגולשים | 16 | 06-06-08 14:38 |
תמונות - עמית ספיר 9 לפני תחרות | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 62 | 28-01-08 13:55 |