|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הושעה
|
![]() תגידו מה שתגידו, אי אפשר לתקן את העולם - הוא זורם בצורה ספונטנית.
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() הם מוחקים אותנו לאט לאט אם אתה לא שם לב, מכל הבחינות, יש להם השפעה אדירה על המדינה שלנו.
לא ממש עוצרים בעדם בבנית הקור האטומי שהם בונים שם אני צודק..?
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן, אני חושב שאנחנו לא פועלים, ושאין לנו באמת פצצות גרעין כי כדי לייצר דברים כאלה צריכים כור גרעיני גדול בהרבה מהכור הפיצי בדימונה, והוא אגב משומש למחקר ולא להכנת נשק גרעיני. כן, אני חושב שאין לנו מספיק חיילים כדי לעמוד במתקפה רצינית ושהמילואימניקים הקרביים עכשיו כולם עם כרס בירה ולא יכולים לרוץ חצי קילומטר. אפילו אלוהים לא יכול לחלץ אותנו מהבור הזה
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אין אלוהים.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ארץ זבת חלב ודבש, גם כן... תכלס אני לא יכול לחשוב עם מיקום גיאוגרפי עלוב יותר מארץ ישראל. לגויים הוא הוריש את אירופה עשירת המחצבים ונעימת מזג האוויר עם בנות מקומיות כוסיות, לערבים הוריש נפט... אחד מהמשאבים הכי חשובים בעולם. לאינדיאנים הוריש הכל, עד שבאו הבריטים והספרדים וגזלו מהם ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הושעה
|
![]() הוויכוחים על מי בעל הדת השלטת נקראים בשפת הרחוב:
ויכוחי - "My god has bigger dick than yours".
![]() |
#35 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתאכלס אחי ... לפי התנך ארץ ישראל אמורה להיות מסיני בערך עד לנהר ות הפרט והכי דקל בעירק הרבה יותר גדולה מי שחילק תמזרח התיכון היו הבריטם והצרפתים וכרגיל דפקו תיהודים אני בכל זאת מאמין מאוד בה' ולא יפסיק להאמין לעולם כל עוד אני חי וימשיך לקיים את המסורת היהודית ( לא דתי אבל תמסורת) לדעתי זה חשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() שמעו איך הדברים האלה מעניינים אותכם ??
פוליטיקה ויחסי אומות בעולם .. פייי
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין להם כוח פוליטי? בדמוקרטיה הכוח הפוליטי נקבע לפי קולות. עוד משהו,כמו שנאמר בסרט, כל הממשלות האירופאיות פועלות על פי שיקול אחד בלבד, איך לא לעצבן את המוסלמים שלא יתפרעו. זאת אחת מהסיבות לתמיכה של הצרפתים בערבים, היה לי מרצה שעבד בצרפת והוא אמר בפירוש שהממשלה מחליטה החלטות עם שיקול אחד בראש, איך לא לעצבן את המוסלמים. כמו שנאמר בסרט, יש איזורים שלמים באירופה שבהם כוחות המשטרה לא נכנסים אפילו, הם קוראים לזה שטח מוסלמי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה טבע האדם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בין אם אתה רוצה או לא העולם הוא מאבק של מדינות/גזעים/לאומים על המשאבים של כדור הארץ,השליטה בו וההשרדות בו. החזק מוחק את החלש, החזק שולט. ככה בנוי הטבע, וגם הטבע האנושי. |
|
![]() |
![]() |