|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אפשר לדעת ממה זה קרה לך?
אני מאחל לך בהצלחה בהמשך אחי ושתמצא דרך לטפל בזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כדורסל.. התנגש בי שחקן חזיתית עם הראש ישירות בעצם.. וזה לא טופל כראוי ולא בוצע ניתוח בזמן בגלל הרופאים המחורבנים שיש בארץ שממליצים על sling כשבבירור רואים שהעצם לא מתאחה כראוי אבל מאיפה לי לדעת, הייתי בסה"כ ילד בן 15
ותודה רבה לכולם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() אתה נראה מעולה לאחד שלא מתאמן, שיהיה בהצלחה אחי, יהיה בסדר, הכל מסתדר בסוף.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תשמע, למרות שאתה לא מתאמן, כמעט ללא מאמץ אצלך רואים שיש לך ריבועים וגם ורידים בולטים וידיים גדולות.
זאת אומרת שיש לך באמת בסיס אדיר להתאמן ולהפוך לענק כמו שהיית רוצה. עד איזה גיל הרמת משקולות? בגיל 15 לפני הפגיעה, היית יותר שרירי מהיום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא. לא הרמתי משקולות בגיל 15.. שחקתי כדורסל במכבי תל אביב ואין דבר כזשה להרים משקולות בגיל הזה..
היה לי עצמות בריח ממש רחבות אבל הייתי רזה.. חטוב מאוד ורזה. ארוך ידיים מאוד ארוכות ביחס לגוף בטן ארוכה.. רגליים חזקות אגן צר וכתפיים רחבות אבל בלי מסה בכלל הייתי רזה..שברתי את העצם בדיוק בגיל ההתפתחות.. אז אי אפשר לתאר איך זה השפיע עלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אם אתה כל כך רוצה לחזור(ונראה שכן) אז כמו שאמרת, תחסוך כסף ותלך לאיזה מנתח בעל שם עולמי ותקווה לטוב.
בכל מקרה, אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, ובהצלחה ![]() אם יהיה שינוי ו/או תעשה ת'ניתוח תודיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חדשות! אני בזמן הקרוב ( לא יודע עדיין ) מתכנן נסיעה ליוסטון למומחה בשם Dr . Sanders הוא השם.
אני מרגיש כבר את ההתלהבות בתוכי שאין דברים כאלה והאופטמיות חוזרת אלי!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אח שלי ניראה מצויין... מקווה שתבריא ותחזור לעצמך.. ניראה אותך חוזר להיתאמן בגדול והופך לאחד הגדולים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה גבר ! אמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות ...ותמונות | dspdsp | פיתוח גוף-כללי | 2 | 01-02-10 19:30 |
סיכום ותמונות מהיורופה! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 17-08-08 03:24 |
תוצאות ותמונות של Huoston pro 2008 | zed | פיתוח גוף תחרותי | 17 | 08-07-08 00:19 |
מקבץ סרטונים ותמונות של פאוורליפטינג | - Idan - | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-05-07 23:06 |