|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בהודעה הזאת אתה מוכיח את כל מה שאמרתי.
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כי יש לך חשיבה מרובעת, אתה לא יוצא ולא פותח ראש בכל מה שלא קשור לאימוני כח שלך, דחוף את זה מצידי לתחת שלך כי תגובות כאלה מעצבנות.. מי אתה שתתנשא עלי? עם אתה חושב שטעיתי במה שרשמתי אתה מוזמן לצטט ולהסביר לי איפה טעיתי, לא לצטט ולרמוז לי שאני טמבל.
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האנשים שאתם מציינים נעלמו הרבה הרבה לפני ש"אלה עם התוכניות כוח" באו.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() לפי דעתי יש הרבה מה ללמוד מהחברה של אימוני כוח,ונכון לא צריך להיות מקובעים בגישה מסויימת.
אבל מה לעשות יש הרבה אנשים שלא מתאים להם תוכנית כוח,קחו לדוגמא אותי אני מתאמן בבית,אין לי איפה להיכשל, ואני נלחם עם עצמי לאכול כמה שיותר,להגיע ל2500-300 קל'.בתוכנית כוח האימון הרבה יותר אינטנסיבי וצריך לאכול הרבה יותר.צריך ללמוד את התרגילים,(אני אישית כל הזמן מתרגל את הסקוואט lb)ואין מצב להישאר יחסית חטובים. בקיצור,לא לכולם זה מתאים לפי דעתי.אני גם די מבין את ההסטלבטות הקבועה על כל ליצני המכון,כי אני מפצל. ואני רואה מליון ליצנים בבית ספר,שלא יודעים להתאמן,ולא מתקדמים ואני מתאמן בבית והם במכון פה בעיר וההתקדמות שלי פי כמה וכמה גדולה.אבל לא צריך לשלול לגמרי את הפיצולים,התוכנית שלי למשל,כוללת סקוואט,בנץ',בנט אובר,מתח והשאר הם תרגילים מבודדים.לחיצת כתפיים,חתירות וכו'.אני לא מבין מה רע בתוכנית כזאת בטווח של 10-12 חזרות. בקיצור,יש הרבה מה ללמוד מאנשי אימוני הכוח,אבל לא צריך לכפות על כולם לעשות תוכנית כוח.ולא צריך לקטול כל אחד שפותח פוסט על תוכנית פיצולים,אני גם בטוח שמפצלים לא יגיבו כי יצלבו אותם ישר.(מקווה שזה לא יקרה לי חח) אה,ועוד משהו,גישה חברותית ולא גישה מתנשאת גם בביקורות בונות.
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני אישית ראיתי את השלד כמעט מביא מישהי עם שורת פתיחה של "יש לי סרטן"!!! [היא הייתה תלויה בחברים שלה כדי לחזור הביתה ליד ירושלים אז בגלל זה כמעט]
נראה אותך מנצח את זה!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שלד יא בלוט ראש גלי זה שמפו כיף, זה ריש גלי.
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם לאחר שחרש לפסיכ1קקי, גם לאחר שיצא ממנו כמו טווס, הוא טועה.
בל1ט השב1ע! |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ומה עם ראש ביצה?
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא תודה אני אשאר איפה שיש חיים , מצטער שלא ריציתי אותך פשושון לפחות קיבלת קצת אמת לפנים אולי זה ישנה אותך(לא שאכפת לי דוגרי אבל זה יהיה לטובתך)
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מממששש אוהב אנשים שמדברים מאחורי המסך בלי לדעת באמת מי הם האנשים שנמצאים מאחורי כינויים ילד...אתה מביך את עצמך בדברים שאתה אומר ושאתה חושב שאתה איזה הוט שוט...באמת אתה כל כך טועה בכיוון שלך לגבי הרוב [טוב חוץ מיואש] צא מהסרט זה כולה פורום כולה מקום שאפשר לדבר שטויות ולהתנהג כמו ילד מפגר בלי שזה ישליך שום דבר על החיים שלך [כן המטרה הראשית היא עדיין לחלוק ידע וניסיון עם אחרים] מעציב אותי דווקא אנשים כמוך שתופסים את עצמם הרבהההה יותר מידי ברצינות במיוחד ובמיוחד בפורום ווירטואלי תשיג עמוד שידרה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ממש צריך להגן עליהם מנדבר מור הנורא! חחחחחח איפה ראית שאני מלקק למישהו ת'תחת?אתה זה שכתב משהו על חיי המין של האנשים בפורום [במיוחד אלו של אימוני כוח] אז נתתי דוגמא בשלף שתבין כמה אתה לא קרוב למציאות וילד אני יכול לקרוא לבנאדם בגיל של אבא שלי אם הוא מתנהג כמו ילד... מציע לך להפסיק לקחת דברים כאילו הם בעניין של חיים ומוות אני מסכים שהפורום ראה זמנים רעיןם בתקו]פה האחרונה אבל הכל הסתדר ממה שנראה לי
|
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה אפס וצבוע. אם אנחנו כאלה מפגרים למה פתחת פוסט לביקורת אצלנו בפורום? מה ציפית, שאלוהים יענה לך או שאנחנו (המפגרים, הטיפשים וחסרי הבושה) נענה? אף אחד לא עלה על עץ, אין פה פרות קדושות, ובטח אצלנו בתת פורום מותר לכל אחד להגיד מה שבא לו. זה שכתבתי לך להחליף אזרחות לא היה בקטע של להסתלבט, זה היה בערך באותו זמן של הפוסט על זה שהמדינה מפגרת, אז זרמתי עם זה. זה שבחרת להתבכיין ולקחת את זה כירידה (וכנראה גם ללכת למנהלים ולבכות עליי) זאת בעיה שלך, לא זאת היתה הכוונה. אני יכול לספור לפחות 20 איש שעזרנו להם מ0, שחלק מהם בכלל לא התאמנו בחדר כושר לפני. להיות כמו קוקסינל ולכתוב "סוס אחי" ו"וואלה אחי" לא יביא אף אחד לשום מקום, כשמישהו מבקש ביקורת או שואל שאלה אף אחד לא צריך להגיד לו מה שהוא כבר יודע, צריך להגיד לו משהו שהוא לא יודע (היה לי מאמן במכבי יפו, היה אומר לי: "פארוקי, אל תגיד לי מה שאני כבר רואה, תגיד לי מה אני לא רואה). ביקורת היא מה שמניע אדם להשתפר ואם מישהו מעלה תמונה\סרט שידע לצפות לזה, אחרת שלא יטרח. כמו שgsp אמר, יש פה שאלות מהתחת, שנשאלות ע"י אנשים שמתעצלים לקרוא ספר, או במילים אחרות שמים זין על הגוף והבריאות שלהם, מדברים שטויות ומגבים את זה בחרטות, ואחר כך עוד מתווכחים איתך. בהתחשב בזה שאף אחד פה לא מקבל תשלום על עזרה, כל אחד יכול לענות איך שבא לו, במסגרת החוקים של הפורום. אף אחד פה לא מקנא באף אחד, אם לאנשים פה היה אכפת מהפיק בזין אנשים פה היו בוחרים בתכניות בהתאם, אבל מסתבר שזה לא קורה. יש פה מספיק אנשים שאחראיים על הפורום, אם הם היו רוצים להעיף אותנו (כי אנחנו פשוט זבלים וקקות ורק הורסים את הפורום) זה כבר היה קורה ממזמן, אבל כנראה שגם להם נמאס לשמוע שאלות כמו "האם האימונים יגרמו לזין שלי להפסיק לגדול" (ועוד בשלל שגיאות כתיב) וכנראה שגם להם בא לשמוע וללמוד דברים קצת אחרים, מבוססים ומגובים במחקרים. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אין מה לעשות הנוער של פעם זה לא כמו הנוער של היום
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה זורק כאלה הצהרות מפגרות באוויר ומצפה שייקחו אותך ברצינות..הרי אין לך כל דרך לדעת מה כל אחד עושה פה בחיים האישיים אתה סתם יורה לכל הכיוונים ולוקח את כל העניין למקומות שדיון בפורום לא צריך להגיע אליהם..אם אתה רוצה להתנגח פה עם אנשים תעשה את זה בשפה של הפורום תנסה לצחוק על הידע שלהם או על המשקלי עבודה או המראה ..אבל אתה לא יכול.. אז אתה יורד לפסים אישיים וממציא שטויות ....
וצחוקים לא הרגו אפחד אנחנו לא ילדים אבל זה לא אומר שאסור להשתטות יש פה הרבה אנשים שרק מחפשים את הפוסטים שלהם כי הם יודעים שיהיה מעניין... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אל תגיד את השם שלי! אני רוצה להסתתר מאחורי כינוי !
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה אתם ישר נועלים פוסטים על t3 ?? | TORBO | תזונה ותוספים | 8 | 01-12-08 21:56 |
המלצות לסרטי אימה (בעקבות פוסטים שנפתחו) | Mr.Bazooka | פיתוח גוף-כללי | 8 | 26-04-08 12:36 |
עקב פוסטים חוזרים ונישנים - מקורות פחמימה לפסח. | orel | תזונה ותוספים | 6 | 18-04-08 12:35 |