|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() תעדכן איך הטעם והערבוב.
אם זה יהיה טוב אני גם אקח את השוקו פעם הבאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני עם השק החמישי של סינטרקס שוקו, הטעם הכי טוב עם מים שטעמתי, עם חלב גם מעדן, מבצע זוגות 2 ב600, חברה טובה וטעם מעולה. לא רואה סיבה להחליף. ממליץ בחום, אם זה קריטי לך תגיד לי אני אביא לך טעימה.
הוניל גם טעים, התות גם סבבה אבל מאוס, אבל השוקו להיט.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: הרקולס ג'ים
|
![]() חחח מה קרה מה יש נגד גולד סטנדרט למה מחקו לי את התגובה
![]() |
#24 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() קניתי כבר את השוקו סיינטרקס ב319 שקל נשאר לי איזה 4-5 סקופים מהקרם עוגיות של צ'מפיון ואז אני יפתח את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הא?
חשבתי שפיספסתי משהו באשכול אבל חיפשתי ולא...לא ראיתי אף הודעה מחוקה [אופציה שיש למנהלים] אז למה לשקר? אם תסתכל אחורה תראה עוד תגובות על אופטימום [שאישית אני חושב שלא להיט בכלל]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת? כולם זיינו תשכל על אופטימום גולד קרם עוגיות שזה ה-אבקה אז אמרתי אני חייב להתנסות בה.. סבבה קניתי, רק סקופ ראשון נגעלתי.. אני אשכרה נלחם כל שלוק עם הדבר הזה.. בכללי קרם עוגיות גם של אינטראקטיב לא היה טעים.. בנינו הכי טוב שוקו בכל אבקה, מה יותר מפנק משוקו על הבוקר ואחרי אימון קשה ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() אין כמו בננה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בננה קטלני.. מרענן.. אבל נמאס אחרי קצת זמן... שוקו אתה מחכה לשייק הבא שלך כל פעם חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: הרקולס ג'ים
|
![]() ציטוט:
אולי אני הוזה o0
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() שוב עברתי על כל הפוסט ואני לא מוצא שום הודעה מחוקה!
אולי אני הוזה? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ואו הסיינטרקס שוקו פשוט אבקה מעולה!
טעימה ביותרר |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() told you so
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ממ..אח שלי אני כרגע עם החלבון החדש של אינטראקטיב-INTERACTIVE WHEY
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 בטעם בננה מדהים. המחיר עומד בדרישות שלך,299 ש"ח.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לקנות את האינטראקטיב וואי הזה?
במכון שלי יש מישהו שתמיד צורך אבקות שלהם מה אתה אומר? המחיר שלזה זול יותר מאבקות אחרות באתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יודע איזה אבקת חלבון לבחור! | yotamy6 | תזונה ותוספים | 15 | 17-02-10 16:29 |
תעזרו לי לבחור תרגיל ליד אחורית.. | Cuba | אימונים | 36 | 13-09-09 17:03 |