|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() התאמנתי סביב השנתיים בab/abc, הגעתי לתוצאות סבבה (לא גדול במיוחד אבל בסיס חביב ביותר לא מעבר) מה שתקע אותי זה שאף פעם לא עשיתי מאסה עד הסוף או חיטוב עד הסוף, אחרי זה עשיתי בהשראת ארבל abcd p/rr/s (כן כן פיצול ל12 אימונים שונים עם שבוע "בלבול" וכל מה שאתם שונאים) ומבחינת גדילה מאוד מבסוט עליה, אם אני אי פעם אחזור לאימוני היפרטרופיה בלבד אני אחזור לתוכנית הזאת, מה שכן היא הייתה מעט גדולה עלי, ואני חיפשתי כוח ולא את ה10-15 חזרות... התחלתי להנות מהתרגילי בסיס ולשנוא סופר סטים דרופ סטים וכל מיני תרגילים קטנים ומיותרים יחסית, הגעתי ל90 קילו אך קבבי ביותר, אמרתי שכבר לא לחוץ לי לגדול אבל בהחלט לחוץ להרזות, חיטוב ארוךךךךך ל76 קילו שירדתי גם לא מעט בשר, ואז התחלתי ליניארית גם כי המשקלי עבודה שלי חביבים וגם כי אני לא רוצה לאכול כמו חמור ולהשמין חזרה, בנתיים עליתי ~3 קילו מאוד נקי ואפילו גדלתי לא מעט לטעמי. עברתי בעיקר בגלל שאני נהנה מאוד מהתרגילים וכי בילדינג זה טוב ויפה אבל ברמה חובבנית זה לא מביא אותך לשומקום והרגשתי שאני רודף אחרי הזנב של עצמי עם התקופות מאסה-חיטוב האלה, ובשום תקופה לא באמת הייתי מרוצה, עכשיו מאד נהנה גם מהאימונים גם מהתזונה, ובעיקר מההשגים.
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
תן לי להבין עכשיו אתה עולה נקי עם תכנית כוח , כשאתה לא רוצה לאכול הרבה ולהשמין, אבל תכנית של בילדינג לא טובה לזה? זה קצת הפוך לא? בתכניות כוח אתה אמור לדחוף כמה שיותר אוכל בשביל להתקדם ולעלות גם באחוזי שומן אז איפה ההגיון פה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כי הוא מתאמן בתוכנית עם התאוששות שבועית , פעם בשבוע מעלה משקל ככה שלא צריך לאכול הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה שיש אנשים שלא יודעים להתאמן ולא קראו תספר, בגלל זה הטכניקה שלהם חרא והם מוצאים את עצמם 3 חודשים בss עם סקבט 70 קילו, ברור שהם ישמינו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת,די מאז שאני בחדר כושר התעניינתי באימוני כוח,אבל רק קרוב לשנה אחרי שהתאמנתי הביאו כלוב למכון,חודש וחצי אחרי זה התחלתי ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לוויכוח שהיה בין מישהו לביני בחד"כ-גב"כנפיים" | rosilio | אימונים | 25 | 07-03-09 10:48 |
שאלה בקשר למסה "נקייה" ו"מלוכלכת" | J.wadd | תזונה ותוספים | 5 | 03-10-08 19:26 |